Hotell i närheten av Dona Ana Strand

Se på kartan
Hotell - Dona Ana Strand

Dona Ana StrandFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Dona Ana Strand

 • Villadoris
  Från977krPer natt

  Villadorisstars

  Lagos, Algarve , Praia de d. ana 0 - Karta
  0.19 km från Dona Ana Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 148 recensioner från resenärerBaserat på 148 recensioner från resenärer

  Located in Lagos, just 50 m from one of the prettiest beaches in the Algarve, Praia D. Ana, 800 m from the impressive Ponta da Piedade and 1 km from the town centre (10 min walk).

  Se mer
 • Villas D. Dinis - Charming Residence
  Från975krPer natt

  Villas D. Dinis - Charming Residencestars

  Lagos, Algarve , Estrada ponta da piedade, lote 26 (praia d.ana) . - Karta
  0.35 km från Dona Ana Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta anspråkslösa residence är endast för vuxna och ligger i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Det finns totalt 30 rum på anläggningen. Villas D. Dinis - Charming Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Villas D. Dinis - Charming Residence tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Costa d'Oiro Ambiance Village
  Från1.083krPer natt

  Costa d'Oiro Ambiance Villagestars

  Lagos, Algarve , Rua costa d'oiro lote 38 38 - Karta
  0.47 km från Dona Ana Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lagos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Costa d'Oiro Ambiance Village är 70. Costa d'Oiro Ambiance Village genomgick en renovering 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Costa d'Oiro Ambiance Village är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Costa d'Oiro Ambiance Village. Costa d'Oiro Ambiance Village tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Costa d'Oiro Ambiance Village kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aqualuz - Suite Hotel Apartments
  Från941krPer natt

  Aqualuz - Suite Hotel Apartmentsstars

  Lagos, Algarve , R. sacadura cabral 8 - Karta
  0.47 km från Dona Ana Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 805 recensioner från resenärerBaserat på 805 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 163 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Aqualuz - Suite Hotel Apartments erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Aqualuz - Suite Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montemar
  Från469krPer natt

  Montemarstars

  Lagos, Algarve , Rua da torraltinha 33-34 - Karta
  0.6 km från Dona Ana Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 285 recensioner från resenärerBaserat på 285 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lagos. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Montemar genomgick en totalrenovering 2007. Fast och trådlös internetanslutning finns på Montemar. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vilabranca By Aguahotels
  Från530krPer natt

  Vilabranca By Aguahotelsstars

  Lagos, Algarve , Rua santa casa da misericordia - Karta
  0.8 km från Dona Ana Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 739 recensioner från resenärerBaserat på 739 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva lägenhetshotell är utmärkt beläget och på gångavstånd från den vackra sandstranden i Porto do Mos och centrum av den historiska staden Lagos, med sina pittoreska gator. Restauranger, barer och butiker finns alldeles i närheten och sevärdheter som Lagos slottet eller Ponta da Bandeira Fort ligger inom räckhåll.

  Se mer
 • Âncora Park
  Från558krPer natt

  Âncora Parkstars

  Lagos, Algarve , Estrada de porto mós s/n - Karta
  0.82 km från Dona Ana Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 100 recensioner från resenärerBaserat på 100 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Lagos. Från den här anläggningen som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 700 meter från denna anläggning. Denna anläggning har 60 rum. Âncora Park genomgick en totalrenovering 2012. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Âncora Park tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cascade Wellness & Lifestyle Resort
  Från1.663krPer natt

  Cascade Wellness & Lifestyle Resortstars

  Lagos, Algarve , Rua das ilhas . - Karta
  1.02 km från Dona Ana Strand
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1202 recensioner från resenärerBaserat på 1202 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här resorten. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 2. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Denna anläggning innefattar 143 trivsamma rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cascade Wellness & Lifestyle Resort bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Cascade Wellness & Lifestyle Resort några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Riomar
  Från1.033krPer natt

  Riomarstars

  Lagos, Algarve , Rua dandido dos reis 83 - Karta
  1.05 km från Dona Ana Strand
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 128 recensioner från resenärerBaserat på 128 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lagos. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Solar de Mos
  Från1.237krPer natt

  Solar de Mosstars

  Lagos, Algarve , Rua santa casa da misericordia de lagos s/n - Karta
  1.1 km från Dona Ana Strand
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 354 recensioner från resenärerBaserat på 354 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lagos är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Den närmaste stranden ligger 900 meter från detta boende. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Solar de Mos som har totalt 15 rum. Solar de Mos byggdes 1997. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Solar de Mos tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. Solar de Mos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  22  Hotell - Dona Ana Strand
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Dona Ana Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här