Hotell i närheten av Dona Ana Strand

Se på kartan
Hotell - Dona Ana Strand

Dona Ana StrandFrån  166kr

Rekommenderade hotell nära Dona Ana Strand

 • Villadoris
  Från766krPer natt

  Villadorisstars

  Lagos, Algarve , Praia de d. ana 0 - Karta
  0.19 km från Dona Ana Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Located in Lagos, just 50 m from one of the prettiest beaches in the Algarve, Praia D. Ana, 800 m from the impressive Ponta da Piedade and 1 km from the town centre (10 min walk).

  Se mer
 • Costa d'Oiro Ambiance Village
  Från961krPer natt

  Costa d'Oiro Ambiance Villagestars

  Lagos, Algarve , Rua costa d'oiro lote 38 38 - Karta
  0.47 km från Dona Ana Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 413 recensioner från resenärerBaserat på 413 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lagos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Costa d'Oiro Ambiance Village är 70. Costa d'Oiro Ambiance Village genomgick en renovering 2015. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga Costa d'Oiro Ambiance Village är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Husdjur är inte tillåtna på Costa d'Oiro Ambiance Village. Costa d'Oiro Ambiance Village tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Costa d'Oiro Ambiance Village kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aqualuz - Suite Hotel Apartments
  Från578krPer natt

  Aqualuz - Suite Hotel Apartmentsstars

  Lagos, Algarve , R. sacadura cabral 8 - Karta
  0.47 km från Dona Ana Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 803 recensioner från resenärerBaserat på 803 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna lägenhet som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 4 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 163 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Denna anläggning genomgick en renovering 2007. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Aqualuz - Suite Hotel Apartments erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Aqualuz - Suite Hotel Apartments. Aqualuz - Suite Hotel Apartments kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montemar
  Från302krPer natt

  Montemarstars

  Lagos, Algarve , Rua da torraltinha 33-34 - Karta
  0.6 km från Dona Ana Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 282 recensioner från resenärerBaserat på 282 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lagos. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna anläggning är det 600 meter till närmaste strand. Totalt 65 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Montemar genomgick en totalrenovering 2007. Fast och trådlös internetanslutning finns på Montemar. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cascade Wellness & Lifestyle Resort
  Från1.478krPer natt

  Cascade Wellness & Lifestyle Resortstars

  Lagos, Algarve , Rua das ilhas . - Karta
  1.02 km från Dona Ana Strand
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1189 recensioner från resenärerBaserat på 1189 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna lyxiga resort ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här resorten. Våra besökare hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 2. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Denna anläggning innefattar 143 trivsamma rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cascade Wellness & Lifestyle Resort bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Cascade Wellness & Lifestyle Resort några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemang Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Cascade Wellness & Lifestyle Resort. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Carvi Beach Hotel
  Från637krPer natt

  Carvi Beach Hotelstars

  Lagos, Algarve , Dr. armando soares ribeiro praia dona ana apt 33 s/n - Karta
  1.26 km från Dona Ana Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 932 recensioner från resenärerBaserat på 932 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lagos. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. De 103 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Carvi Beach Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clube Porto Mos
  Från560krPer natt

  Clube Porto Mosstars

  Lagos, Algarve , Praia porto mós 8600-582 - Karta
  1.53 km från Dona Ana Strand
  3,6/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Denna bekväma resort ligger i Lagos. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna resort. Denna anläggning har totalt 75 rum. Denna anläggning grundades år 2003. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Clube Porto Mos bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Clube Porto Mos. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Marazul
  Från731krPer natt

  Villa Marazulstars

  Lagos, Algarve , Estrada do monte carrapeto - porto de mós 0 - Karta
  1.57 km från Dona Ana Strand
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Lagos. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggnings byggår är 1997. Både fast och trådlöst internet finns på Villa Marazul. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla gäster är välkomna till denna miljövänliga anläggning. Villa Marazul erbjuder transfer till flygplatsen. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tivoli Lagos
  Från810krPer natt

  Tivoli Lagosstars

  Lagos, Algarve , Antonio crisogono dos santos 1 - Karta
  1.68 km från Dona Ana Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3677 recensioner från resenärerBaserat på 3677 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta hotell har totalt 324 ombonade rum. Detta boende renoverades 2003. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Tivoli Lagos är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Tivoli Lagos erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Tivoli Lagos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lagos Avenida Hotel
  Från1.157krPer natt

  Lagos Avenida Hotelstars

  Lagos, Algarve , Avenida dos descobrimentos 53 - Karta
  1.8 km från Dona Ana Strand
   

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Lagos. Detta hotell kan erbjuda totalt 46 rum. Boendet byggdes år 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Lagos Avenida Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Dona Ana Strand
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Dona Ana Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här