Hotell i närheten av Fästningen i Sagres

Se på kartan
Hotell - Fästningen i Sagres

Fästningen i SagresFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Fästningen i Sagres

 • Navigator
  Från431krPer natt

  Navigatorstars

  Sagres, Algarve , R. infante d. henrique - Karta
  1.58 km från Fästningen i Sagres
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sagres. Totalt 55 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Navigator kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pousada de Sagres
  Från1.670krPer natt

  Pousada de Sagresstars

  Sagres, Algarve , Ponta da atalaia 8650-385 - Karta
  1.61 km från Fästningen i Sagres
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 931 recensioner från resenärerBaserat på 931 recensioner från resenärer

  Denna enkla pousada som ligger i Sagres är perfekt för homosexuella personer. Från denna pousada som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna anläggning. Pousada de Sagres har totalt 51 rum. Detta boende renoverades 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Pousada de Sagres babysängar på begäran. Dessutom kan kunderna bo på detta anläggning med sina husdjur. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Kunderna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. På Pousada de Sagres kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Don Tenorio
  Från452krPer natt

  Don Tenoriostars

  Sagres, Algarve , Rua do norte apt 9 - Karta
  1.92 km från Fästningen i Sagres
  3,4/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sagres. Från denna egendom som ligger inbäddad 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 700 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 40 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta hotell tillåter inte husdjur. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Memmo Baleeira Hotel
  Från1.447krPer natt

  Memmo Baleeira Hotelstars

  Sagres, Algarve , Sítio da baleeira - - Karta
  2.14 km från Fästningen i Sagres
  4,1/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1702 recensioner från resenärerBaserat på 1702 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sagres, är ett bra alternativ för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 17. 0 kilometer från det här boendet. Från detta boende är det 400 meter till närmaste strand. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Memmo Baleeira Hotel är 111. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Orbitur Sagres
  Från596krPer natt

  Orbitur Sagresstars

  Sagres, Algarve , Cerro das moitas na - Karta
  2.97 km från Fästningen i Sagres
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Sagres är denna anspråkslösa camping ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 2 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har ett strandnära läge. För våra gäster är det bara 115 meter till flygplatsen. Denna anläggning med endast 2 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Fästningen i Sagres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här