Hotell i närheten av Formosa mynning naturpark

Se på kartan
Hotell - Formosa mynning naturpark

Formosa mynning naturparkFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Formosa mynning naturpark

 • Cidade de Olhao
  Från851krPer natt

  Cidade de Olhaostars

  Olhão, Algarve , Rua general humberto delgado 33 - Karta
  2.44 km från Formosa mynning naturpark
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Olhão. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 800 meter. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cidade de Olhao bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Real Marina Hotel & Spa
  Från1.052krPer natt

  Real Marina Hotel & Spastars

  Olhão, Algarve , Avenida 5 de outubro 0 - Karta
  2.7 km från Formosa mynning naturpark
  4,5/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter

  Detta hotell har ett utmärkt läge med utsikt över Olhãos marina och fantastiska Pargue Natural da Ria Formosa. En kort båtresa bort ligger de vackra outforskade stränderna vid barriäröarnas flodmynning. Gästerna kan smaka lokala rätter i de utsökta restaurangerna och utforska den välkomnande kubiststaden Olhão, Algarves gastronomiska huvudstad. De omgivande sevärdheterna nås enkelt. Zoomarine ligger 45 km bort, och Faros gamla stadsdel ligger 10 km från hotellet.

  Se mer
 • Real Marina Residence
  Från863krPer natt

  Real Marina Residencestars

  Olhão, Algarve , Av. 5 de outubro 0 0 - Karta
  2.7 km från Formosa mynning naturpark
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i Olhão. Från det här boendet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 146 rum. Real Marina Residence byggdes 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Formosa mynning naturpark

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här