Hotell i närheten av Gramacho Golfbana

Se på kartan
Hotell - Gramacho Golfbana

Gramacho GolfbanaFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Gramacho Golfbana

 • Pestana Golf & Resort
  Från772krPer natt

  Pestana Golf & Resortstars

  Lagoa, Algarve , Aldeamento quinta do gramacho lote 4 . - Karta
  0.07 km från Gramacho Golfbana
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  The Algarve, which is Portugal's southernmost province, is a costal region of outstanding natural beauty, noted for the friendliness of its people, its mild climate, which is ideal for all-year-round outdoor sports, and its long golden beaches where you can expect more than 3.000 hours of sunshine a year. This resort is superbly located on a level plateau, close to the picturesque fishing village of Carvoeiro. On site are 18-hole championship Golf Courses: Gramacho and Vale da Pinta, located just 5 km from the best beaches in the Algarve: Caneiros, Ferragudo, Carvoeiro and Marinha.

  Se mer
 • Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa
  Från1.400krPer natt

  Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spastars

  Carvoeiro, Algarve , Barranco fundo s/n - Karta
  0.6 km från Gramacho Golfbana
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1313 recensioner från resenärerBaserat på 1313 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Carvoeiro, är ett bra alternativ för familjer. Från den här egendomen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 850 meter från denna egendom. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 5. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 25. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 104 rum. Detta boende totalrenoverades 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Vale D'Oliveiras Quinta Resort and Spa förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta hotell tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Gästerna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Gramacho Residence
  Från438krPer natt

  Pestana Gramacho Residencestars

  Carvoeiro, Algarve , Aldeamento turístico do gramacho apartado 1011 - Karta
  0.83 km från Gramacho Golfbana
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i Carvoeiro. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 5. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 900 meter från detta boende. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 48. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 57. Denna anläggning totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Pestana Gramacho Residence tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Pestana Gramacho Residence tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Pestana Gramacho Residence erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colina da Lapa
  Från394krPer natt

  Colina da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Sesmarias carvoeiro . - Karta
  1.36 km från Gramacho Golfbana
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 460 recensioner från resenärerBaserat på 460 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Carvoeiro. Från den här egendomen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 47. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 70. Detta hotell grundades år 2001. Alla gästerna på Colina da Lapa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Colina da Lapa erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Colina da Lapa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Colina da Lapa. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Agua Hotels Vale da Lapa
  Från1.119krPer natt

  Agua Hotels Vale da Lapastars

  Carvoeiro, Algarve , Estrada das sesmarias . - Karta
  1.43 km från Gramacho Golfbana
  4,5/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 895 recensioner från resenärerBaserat på 895 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva och moderna lägenhetshotell är beläget mellan de två fiskebyarna Carvoeiro och Ferragudo. Hotellet är omgivet av en stor, mycket fin anlagd trädgård med bäckar och dammar, en perfekt plats för avkoppling under den varma solen. I närheten finns två av de vackraste stränderna som Algarves spektakulära kustlinje har att erbjuda, Caneiros och Carveiro. Faro internationella flygplats kan nås med bil på mindre än 40 minuter.

  Se mer
 • Colina Luxury Villas
  Från1.647krPer natt

  Colina Luxury Villasstars

  Carvoeiro, Algarve , Sesmarias carvoeiro - Karta
  1.46 km från Gramacho Golfbana
   

  Detta lyxiga hotell finns i Carvoeiro. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Presa de Moura
  Från751krPer natt

  Presa de Mourastars

  Ferragudo, Algarve , Sesmarias . - Karta
  1.58 km från Gramacho Golfbana
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 54 recensioner från resenärerBaserat på 54 recensioner från resenärer

  Denna gulliga semesterbostad eller villa ligger i Ferragudo. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna semesterbostad eller villa, som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här semesterbostaden eller villan. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 2. 5 kilometer från närmaste strand. De 30 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boendes byggår är 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Presa de Moura kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte Santo Resort
  Från1.408krPer natt

  Monte Santo Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Rua joâo paulo ii 0 - Karta
  1.97 km från Gramacho Golfbana
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Carvoeiro är denna lyxiga lägenhet ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här lägenheten. Våra gäster hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. 133 välkomnande rum finns på anläggningen. Monte Santo Resort genomgick en totalrenovering 2014. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Monte Santo Resort förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Monte Santo Resort är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Quinta do Algarvio
  Från1.153krPer natt

  Quinta do Algarviostars

  Carvoeiro, Algarve , Sítio do mato serrão - Karta
  1.99 km från Gramacho Golfbana
   

  Denna charmiga semesteranläggning ligger i Carvoeiro. Från den här semesteranläggningen, som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum, har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här semesteranläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Detta boende har 32 rum. Anläggningen byggdes 2019. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Quinta Do Paraiso
  Från444krPer natt

  Quinta Do Paraisostars

  Carvoeiro, Algarve , Praia do carvoeiro . - Karta
  2.39 km från Gramacho Golfbana
  3,6/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Denna charmiga resort återfinns i Carvoeiro. Från denna resort som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna resort. Denna resort ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 46. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 120. Detta boendes byggår är 1988. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Quinta Do Paraiso. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För de mest aktiva finns det ett omfattande utbud av olika sporter och aktiviteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Gramacho Golfbana
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Gramacho Golfbana

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här