Hotell i närheten av Marina av Albufeira

Se på kartan
Hotell - Marina av Albufeira

Marina av AlbufeiraFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Marina av Albufeira

 • Marina Albufeira by Garvetur
  Från837krPer natt

  Marina Albufeira by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Alameda do convento lot6 - Karta
  0.14 km från Marina av Albufeira
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 47 recensioner från resenärerBaserat på 47 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet finns i Albufeira. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Marina Albufeira by Garvetur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Marina Albufeira by Garvetur erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orada - Marina Albufeira
  Från626krPer natt

  Orada - Marina Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Sítio da orada, apartado 2422 . - Karta
  0.21 km från Marina av Albufeira
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 350 recensioner från resenärerBaserat på 350 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex är idealiskt beläget i centrum av Albufeira, omgiven av vackra trädgårdar, 100 meter från den reflekterande badsängen i Albufeira Marina. Stadens centrum ligger bara 1,5 km bort. Med sitt fina läge, erbjuder enkel tillgång till staden. Shopping och nöjesställen är bara några steg bort i den berömda Albufeira Marina, bara 200 meter från anläggningen.

  Se mer
 • Cerro da Marina
  Från1.038krPer natt

  Cerro da Marinastars

  Albufeira, Algarve , Rua do cerro grande . - Karta
  0.59 km från Marina av Albufeira
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 353 recensioner från resenärerBaserat på 353 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Albufeira. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 23. Detta boende renoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Cerro da Marina. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Resenärerna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Encosta da Orada by Garvetur
  Från837krPer natt

  Encosta da Orada by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Rua jose ramos pimenta - - Karta
  0.71 km från Marina av Albufeira
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. De som bor på denna anläggning, som har totalt 6 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning byggdes 2006. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Boa Vista Hotel & Spa
  Från777krPer natt

  Boa Vista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua samora barros 20 - Karta
  0.81 km från Marina av Albufeira
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 839 recensioner från resenärerBaserat på 839 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Albufeira. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 37 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 600 meter till närmaste strand. Våra gäster har 45. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 84 ombonade rum. Denna anläggning renoverades 2007. Fast och trådlös internetanslutning finns på Boa Vista Hotel & Spa. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Boa Vista Hotel & Spa. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från303krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Karta
  0.81 km från Marina av Albufeira
  3,3/5
  Kundomdömenav 71 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Varandas do Atlântico
  Från539krPer natt

  Varandas do Atlânticostars

  Albufeira, Algarve , R. cesário verde, n.º 3 - páteo - - Karta
  0.81 km från Marina av Albufeira
  4,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 82 recensioner från resenärerBaserat på 82 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet finns i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här lägenheten. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna lägenhet. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 13 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från292krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  0.82 km från Marina av Albufeira
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Albufeira. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Bellavista Jardim
  Från363krPer natt

  Bellavista Jardimstars

  Albufeira, Algarve , .rua cesário verde - pateo - Karta
  0.83 km från Marina av Albufeira
   

  Denna anspråkslösa lägenhet återfinns i Albufeira. Det totala antalet rum är 52. Bellavista Jardim totalrenoverades 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Bellavista Jardim. Resenärerna välkomnas till detta miljövänliga boende. Gäster som bor på Bellavista Jardim kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Bellavista Jardim. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mar a Vista
  Från252krPer natt

  Mar a Vistastars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade 1 - Karta
  0.84 km från Marina av Albufeira
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Cerro da Piedade i Albufeira. Hotellet ligger på bara tio minuters promenad från centrum av staden, där kan man utforska shoppingställen, nöjen och matställen. Den fantastiska stranden Fisherman ligger bara 200 meter från hotellet. Gäster i alla åldrar kommer att uppskatta hotellets närhet till Aqualand och Zoomarine. Detta charmiga komplex lovar en riktigt trevlig semester för hela familjen. Rummen har en avkopplande miljö, där man kan njuta i komfort i slutet av dagen. Gästerna kan ta en skön simtur i poolen eller bara ta det lugnt och njuta av den maximala avkopplingen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  53  Hotell - Marina av Albufeira
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Marina av Albufeira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här