Hotell i närheten av Marina av Albufeira

Se på kartan
Hotell - Marina av Albufeira

Marina av AlbufeiraFrån  166kr

Rekommenderade hotell nära Marina av Albufeira

 • Marina Albufeira by Garvetur
  Från849krPer natt

  Marina Albufeira by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Alameda do convento lot6 - Karta
  0.14 km från Marina av Albufeira
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 48 recensioner från resenärerBaserat på 48 recensioner från resenärer

  Denna anspråkslösa lägenhet finns i Albufeira. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Marina Albufeira by Garvetur har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Marina Albufeira by Garvetur erbjuder transfer till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orada - Marina Albufeira
  Från742krPer natt

  Orada - Marina Albufeirastars

  Albufeira, Algarve , Sítio da orada, apartado 2422 . - Karta
  0.21 km från Marina av Albufeira
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 348 recensioner från resenärerBaserat på 348 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetskomplex är idealiskt beläget i centrum av Albufeira, omgiven av vackra trädgårdar, 100 meter från den reflekterande badsängen i Albufeira Marina. Stadens centrum ligger bara 1,5 km bort. Med sitt fina läge, erbjuder enkel tillgång till staden. Shopping och nöjesställen är bara några steg bort i den berömda Albufeira Marina, bara 200 meter från anläggningen.

  Se mer
 • Cerro da Marina
  Från538krPer natt

  Cerro da Marinastars

  Albufeira, Algarve , Rua do cerro grande . - Karta
  0.59 km från Marina av Albufeira
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 349 recensioner från resenärerBaserat på 349 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Albufeira. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum är 23. Detta boende renoverades 2016. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Cerro da Marina. Alla rum på denna handikappanpassade anläggning är rullstolsanpassade. Resenärerna kan ta med sig sina husdjur till detta hotell. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla som valt detta boende kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Alla som valt detta boende kan ha glädje av dess nöjesliv. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Encosta da Orada by Garvetur
  Från1.141krPer natt

  Encosta da Orada by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Rua jose ramos pimenta - - Karta
  0.71 km från Marina av Albufeira
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här egendomen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna egendom. De som bor på denna anläggning, som har totalt 6 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning byggdes 2006. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Boa Vista Hotel & Spa
  Från791krPer natt

  Boa Vista Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Rua samora barros 20 - Karta
  0.81 km från Marina av Albufeira
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 834 recensioner från resenärerBaserat på 834 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Albufeira. Från detta boende som är beläget 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 37 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 600 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 45. 4 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 84 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Boa Vista Hotel & Spa erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Albufeira Jardim Apartments
  Från165krPer natt

  Albufeira Jardim Apartmentsstars

  Albufeira, Algarve , Cerro da piedade apartado 2101 - Karta
  0.81 km från Marina av Albufeira
  3,3/5
  Kundomdömenav 70 Åsikter

  Detta hotell är perfekt beläget i det turistiska centrat i Albufeira. Den närmaste bra stranden nås lätt inom 15 minuter. I stadens centrum finns gott om shopping och nöjen, och det ligger bara 900 meter bort. Alldeles utanför hotellet finns en busshållplats, varifrån bussen går direkt till centrum.Hotellet byggdes 1972 och totalrenoverades år 2000. Det består av två byggnader och totalt 398 lägenheter. Gästerna har tillgång till en elegant lobby med hiss (bara i Jardim ii), kassafack, valutaväxling och 24h reception. Dessutom finns spelrum, TV-rum, tidningskiosk, supermarket (beroende på årstid), internet, cykeluthyrning och parkeringsplats. Barnen har tillgång till en lekplats.Lägenheterna har badrum med telefon, satellit-/kabel-TV (mot avgift), radio, internet (mot avgift), minikök med kyl,, centralvärme och hyrkassafack. Sängarna i anläggningen studios och i vardagsrummen lägenheterna i T1 och T2 är bäddsoffor.Hotellet har 3 pooler med separat barnsektion, snackbar, solsängar och parasoller. Gästerna har också tillgång till bordtennis och snookerbord. Hotellet arrangerar diverse aktiviteter under högsäsong.Gästerna serverar sig själva till frukost, lunch och middag från riktliga buffeer. Till lunch och middag finns också möjligheten att välja från en fast menu eller från en a la carte-matsedel. Speciella önskemål beträffande diet kan tillgodoses.

  Se mer
 • Hotel Da Gale
  Från247krPer natt

  Hotel Da Galestars

  Albufeira, Algarve , Largos dos lusiadas - cerro da piedade, - Karta
  0.82 km från Marina av Albufeira
  3,1/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 343 recensioner från resenärerBaserat på 343 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Albufeira. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. De 60 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pateo Village
  Från227krPer natt

  Pateo Villagestars

  Albufeira, Algarve , Rua do bem parece - pateo . - Karta
  1.04 km från Marina av Albufeira
  3,8/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Albufeira är detta bekväma lägenhetshotell ett optimalt val för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta lägenhetshotell. 64 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 2003. Alla gästerna på Pateo Village kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Pateo Village erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Pateo Village är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Pateo Village. Pateo Village erbjuder transfer till flygplatsen. Resenärena kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Rocamar Exclusive Hotel & Spa
  Från573krPer natt

  Rocamar Exclusive Hotel & Spastars

  Albufeira, Algarve , Largo jacinto d'ayet 7 - Karta
  1.07 km från Marina av Albufeira
  4,0/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1214 recensioner från resenärerBaserat på 1214 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Albufeira. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 88 rum. Detta boende genomgick en renovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Rocamar Exclusive Hotel & Spa. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Rocamar Exclusive Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Regina
  Från247krPer natt

  Reginastars

  Albufeira, Algarve , Rua padre semedo de azevedo 1655 - Karta
  1.25 km från Marina av Albufeira
  3,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Albufeira. Från denna lägenhet är det 100 meter till närmaste strand. 29 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2002. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Regina håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder Regina babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  38  Hotell - Marina av Albufeira
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Marina av Albufeira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här