Hotell i närheten av Marina av Lagos

Se på kartan
Hotell - Marina av Lagos

Marina av LagosFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Marina av Lagos

 • Marina Rio
  Från1.242krPer natt

  Marina Riostars

  Lagos, Algarve , Avenida dos descobrimentos s/n - Karta
  0.18 km från Marina av Lagos
  4,3/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 760 recensioner från resenärerBaserat på 760 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lagos. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från den här egendomen. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Boendet har totalt 36 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2007. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta hotell är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom har Marina Rio ett garage för kunder som reser med bil. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lagos Avenida Hotel
  Från1.690krPer natt

  Lagos Avenida Hotelstars

  Lagos, Algarve , Avenida dos descobrimentos 53 - Karta
  0.23 km från Marina av Lagos
   

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Lagos. Detta hotell kan erbjuda totalt 46 rum. Boendet byggdes år 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Lagos Avenida Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marina Club Lagos Resort
  Från1.179krPer natt

  Marina Club Lagos Resortstars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos - edifício da administração . - Karta
  0.33 km från Marina av Lagos
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 625 recensioner från resenärerBaserat på 625 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Lagos. Från denna egendom som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 5. 4 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Marina Club Lagos Resort är 141. Detta boende grundades år 2001. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De som bor på denna anläggning kan koppla av i slutet av dagen med dess varierade hälsoerbjudande. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Marina Club I
  Från1.979krPer natt

  Marina Club Istars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos . - Karta
  0.33 km från Marina av Lagos
   

  Detta bekväma hotell beläget i Lagos. Från detta boende som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta hotell. Detta hotell har totalt 18 rum. Marina Club I byggdes 2001. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tivoli Lagos
  Från1.004krPer natt

  Tivoli Lagosstars

  Lagos, Algarve , Antonio crisogono dos santos 1 - Karta
  0.43 km från Marina av Lagos
  3,9/5
  Kundomdömenav 35 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3713 recensioner från resenärerBaserat på 3713 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Lagos. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 9 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta hotell har totalt 324 ombonade rum. Detta boende renoverades 2003. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Tivoli Lagos är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Tivoli Lagos erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Tivoli Lagos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carvi Beach Hotel
  Från1.026krPer natt

  Carvi Beach Hotelstars

  Lagos, Algarve , Dr. armando soares ribeiro praia dona ana apt 33 s/n - Karta
  0.75 km från Marina av Lagos
  3,7/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 946 recensioner från resenärerBaserat på 946 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lagos. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. De 103 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Carvi Beach Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning kan gästerna få roliga upplevelser. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • VitaSol Park
  Från432krPer natt

  VitaSol Parkstars

  Lagos, Algarve , Quinta do landeiro 8600 - Karta
  0.81 km från Marina av Lagos
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 299 recensioner från resenärerBaserat på 299 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Denna lägenhet ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 400 ombonade rum. VitaSol Park byggdes 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det finns ett komplett program av organiserade aktiviteter som är perfekt för sportentusiaster och för den som vill njuta av en aktiv vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riomar
  Från1.033krPer natt

  Riomarstars

  Lagos, Algarve , Rua dandido dos reis 83 - Karta
  0.97 km från Marina av Lagos
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 128 recensioner från resenärerBaserat på 128 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lagos. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Vila Gale Lagos
  Från994krPer natt

  Vila Gale Lagosstars

  Lagos, Algarve , Rua sophia de melo breyner andresen, meia praia s/n - Karta
  1.16 km från Marina av Lagos
  4,3/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1713 recensioner från resenärerBaserat på 1713 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Lagos, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Denna anläggning innefattar 168 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 2009. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Vila Gale Lagos har ett garage till glädje för gästerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Vila Gale Lagos som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Pedro Lagos
  Från572krPer natt

  Dom Pedro Lagosstars

  Lagos, Algarve , Pinhal da meia praia sn - Karta
  1.42 km från Marina av Lagos
  3,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Lagos. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Detta hotell har totalt 75 rum. Dom Pedro Lagos är från år 1984. Dom Pedro Lagos har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Dom Pedro Lagos har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Marina av Lagos
Sida  1  av  3
 

Hotell i närheten av  Marina av Lagos

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här