Hotell i närheten av Meia Strand

Se på kartan
Hotell - Meia Strand

Meia StrandFrån  240kr

Rekommenderade hotell nära Meia Strand

 • Iberostar Selection Lagos Algarve
  Från1.436krPer natt

  Iberostar Selection Lagos Algarvestars

  Lagos, Algarve , Estrada da meia praia - Karta
  0.44 km från Meia Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1923 recensioner från resenärerBaserat på 1923 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lagos är detta enastående hotell endast avsett för vuxna. Iberostar Selection Lagos Algarve har totalt 220 rum. Detta boende snyggades upp 2018. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Iberostar Selection Lagos Algarve är rullstolsanpassade. Iberostar Selection Lagos Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Gästerna kan utforska de olika matställena som Iberostar Selection Lagos Algarve erbjuder. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Iberostar Selection Lagos Algarve. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Iberostar Selection Lagos Algarve. Iberostar Selection Lagos Algarve kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Pedro Lagos
  Från1.200krPer natt

  Dom Pedro Lagosstars

  Lagos, Algarve , Pinhal da meia praia sn - Karta
  1.05 km från Meia Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 424 recensioner från resenärerBaserat på 424 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lagos. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 100 meter från denna anläggning. Detta hotell innefattar 75 trivsamma rum. Detta boendes byggår är 1984. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Lagos
  Från1.653krPer natt

  Vila Gale Lagosstars

  Lagos, Algarve , Rua sophia de melo breyner andresen, meia praia s/n - Karta
  1.3 km från Meia Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1757 recensioner från resenärerBaserat på 1757 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lagos är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det 150 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 168 rum. Vila Gale Lagos är från år 2009. Vila Gale Lagos har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom har Vila Gale Lagos ett garage för kunder som reser med bil. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Vila Gale Lagos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Onyria Palmares Beach House
  Från3.669krPer natt

  Onyria Palmares Beach Housestars

  Lagos, Algarve , Apartado, 74 74 74 - Karta
  1.3 km från Meia Strand
   

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Lagos. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 100 meter från detta hotell. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. De 20 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning byggdes 2017. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Onyria Palmares Beach House. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena som Onyria Palmares Beach House erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • VitaSol Park
  Från946krPer natt

  VitaSol Parkstars

  Lagos, Algarve , Quinta do landeiro 8600 - Karta
  1.93 km från Meia Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Lagos är denna bekväma lägenhet ett optimalt val för familjer. Från denna lägenhet som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 1. 2 kilometer från denna lägenhet. 400 välkomnande rum finns på anläggningen. VitaSol Park är från år 2003. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på VitaSol Park håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på VitaSol Park kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Marina Club Lagos Resort
  Från1.933krPer natt

  Marina Club Lagos Resortstars

  Lagos, Algarve , Marina de lagos - edifício da administração . - Karta
  2.17 km från Meia Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 638 recensioner från resenärerBaserat på 638 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Lagos. Från denna egendom som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 4 kilometer från den här anläggningen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Från denna lägenhet är det 1000 meter till närmaste strand. 141 välkomnande rum finns på anläggningen. Marina Club Lagos Resort är från år 2001. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Resenärerna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Boutique Hotel Marina S. Roque
  Från1.200krPer natt

  Boutique Hotel Marina S. Roquestars

  Lagos, Algarve , Estrada meia praia 23 - Karta
  2.26 km från Meia Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 134 recensioner från resenärerBaserat på 134 recensioner från resenärer

  Med sitt läge i Lagos är den här populära egendomen den perfekta platsen för vila och avkoppling. Hotell renoverades år 2014. Egendomen består av 26 rum. Hotell ståtar med . Hotell har ett idylliskt läge i hjärtat av staden. Hotell ligger på bekvämt avstånd från stadens huvudstationer för tåg och buss. Gästerna hittar flera buss- och tunnelbanehållplatser inom promenadavstånd. Hotell ligger nära stadens huvudsakliga nöjesområden. Hotell ligger i närheten av en lokal golfbana. Gästerna hittar stranden bara några minuter från egendomen. Hotell ligger några minuter från hamnen. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats.

  Se mer
 • Lagos Avenida Hotel
  Från1.582krPer natt

  Lagos Avenida Hotelstars

  Lagos, Algarve , Avenida dos descobrimentos 53 - Karta
  2.57 km från Meia Strand
   

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Lagos. Det finns totalt 46 rum på anläggningen. Detta hotell grundades år 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Lagos Avenida Hotel. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Lagos Avenida Hotel som har några handikappanpassade rum. Lagos Avenida Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Detta hotell är miljövänligt. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marina Rio
  Från1.133krPer natt

  Marina Riostars

  Lagos, Algarve , Avenida dos descobrimentos s/n - Karta
  2.58 km från Meia Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 784 recensioner från resenärerBaserat på 784 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Lagos. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boende. Denna egendom ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Marina Rio är 36. Denna anläggning snyggades upp 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Marina Rio är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Kunderna kan använda sig av garaget. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla som valt detta boende. På Marina Rio kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Carvi Beach Hotel
  Från653krPer natt

  Carvi Beach Hotelstars

  Lagos, Algarve , Dr. armando soares ribeiro praia dona ana apt 33 s/n - Karta
  2.63 km från Meia Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 994 recensioner från resenärerBaserat på 994 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lagos. Från detta hotell som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna anläggning. Denna anläggning har 103 rum. Detta boende renoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Carvi Beach Hotel. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De mest aktiva har möjlighet att utöva många sporter och aktiviteter på detta boende. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Meia Strand
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Meia Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här