Hotell i närheten av Salgados Golf

Se på kartan
Hotell - Salgados Golf

Salgados GolfFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Salgados Golf

 • VidaMar Resort Hotel Algarve
  Från1.663krPer natt

  VidaMar Resort Hotel Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Rua boca da alagoa, lote 1 fase 2 1 - Karta
  0.26 km från Salgados Golf
  4,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Där det är beläget i Albufeira är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från den här anläggningen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 300 meter från detta hotell. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 150 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 250 ombonade rum. Detta boende grundades år 2013. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dygnet-runt-servicen på VidaMar Resort Hotel Algarve bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på VidaMar Resort Hotel Algarve är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på VidaMar Resort Hotel Algarve. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vidamar Resort Villas Algarve
  Från1.789krPer natt

  Vidamar Resort Villas Algarvestars

  Albufeira, Algarve , Rua boca da alagoa, lote 1 fase 2 1 - Karta
  0.26 km från Salgados Golf
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1329 recensioner från resenärerBaserat på 1329 recensioner från resenärer

  Detta enkla semesterradhus är perfekt för familjer och ligger i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 8. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 300 meter från detta boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta semesterradhus. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta semesterradhus. Våra besökare har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Vidamar Resort Villas Algarve är 64. Vidamar Resort Villas Algarve byggdes 2009. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Vidamar Resort Villas Algarve är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vidamar Resort Villas Algarve. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Vidamar Resort Villas Algarve kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Vila das Lagoas
  Från1.213krPer natt

  Salgados Vila das Lagoasstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados, p.o. box 2266 sn - Karta
  0.44 km från Salgados Golf
  4,2/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell är beläget i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 200 meter från detta lägenhetshotell. Från detta lägenhetshotell är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 32. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Salgados Vila das Lagoas är 124. Detta boende renoverades 2008. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har Salgados Vila das Lagoas ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salgados Palm Village Apartments & Suites
  Från1.841krPer natt

  Salgados Palm Village Apartments & Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Rua do golfe, herdade dos salgados 1 - Karta
  0.45 km från Salgados Golf
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  The hotel, in Algarve, Albufeira, is a self-sufficient unit located in the CS Herdade dos Salgados Resort, between the golf course and the Salgados beach.

  Se mer
 • Salgados Dunas Suites
  Från1.255krPer natt

  Salgados Dunas Suitesstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados resort rua boca da alagoa sn - Karta
  0.5 km från Salgados Golf
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 768 recensioner från resenärerBaserat på 768 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Albufeira är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från den här anläggningen. Från denna anläggning är det 250 meter till närmaste strand. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 155 rum. Salgados Dunas Suites byggdes 2010. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Vid behov kan gästerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. På Salgados Dunas Suites kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BaySide Salgados
  Från541krPer natt

  BaySide Salgadosstars

  Albufeira, Algarve , Herdade dos salgados - vale rabelho sn - Karta
  0.55 km från Salgados Golf
  3,5/5
  Kundomdömenav 138 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 526 recensioner från resenärerBaserat på 526 recensioner från resenärer

  Anläggningen ligger mitt i Algarve, ca 800 meter från de magnifika stränderna Salgados och Galé, 200 meter från Salgados Golf Club och 6 km från Albufeira. Faros flygplats ligger 45 kilometer från anläggningen.Anläggningen uppfördes 2001 och renoverades 2007 och erbjuder totalt 94 lägenheter fördelade på två våningar. Gästerna har tillgång till den stora, välskötta trädgården. Bland bekvämligheterna på hotellet finns en foaje med reception som är öppen mellan 08.00-24.00, bar och restaurang. Dessutom finns det internet att erbjuda och också en lekplats. Poolen täcks över och värms upp under de kallare månaderna. Poolbaren och Jacuzzin är öppna under högsäsong.Lägenheterna består av ett sovrum, vardagsrum med bäddsoffa, badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-TV, minikök med kyl och mikro, kassafack och balkong eller terrass. I hotellets studios finns inget separat sovrum.På anläggningen finns en swimmingpool (övertäckt under vintern), lekplats och solsängar. Poolbaren och Jacuzzin är öppna under högsäsong. Mot extra betalning kan gästerna använda hotellets biljardbord. Baren erbjuder kvällsunderhållning vissa kvällar. Närmaste golfbana finns 200 meter bort.Engelsk eller kontinental frukost serveras varje morgon. Under kvällarna kan gästerna välja sin mat från restaurangens a la carte och under dagen finns en menu med smårätter att välja från. Hotellet hjälper gärna gäster med speciella dietönskemål. Halvpensionsgäster serveras en trerätters-middag, vald av köksmästaren.

  Se mer
 • Vila Gale Atlantico
  Från889krPer natt

  Vila Gale Atlanticostars

  Albufeira, Algarve , Praia da galé - apt. 2436 2436 - Karta
  1.35 km från Salgados Golf
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Perfekt för familjer och en charmig resort som är lokaliserad i Albufeira. Från den här resorten som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 kilometer från detta resort. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra kunder har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 220 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2016. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Vila Gale Atlantico har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillämpar grön praxis. Kunderna kan utforska de olika matställena som denna anläggning erbjuder. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Vila Gale Atlantico. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Vila Gale Atlantico kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort
  Från649krPer natt

  Glenridge Albufeira Beach & Golf Resortstars

  Albufeira, Algarve , Aldeamento turistico, vale rabelho 4457 - Karta
  1.36 km från Salgados Golf
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 56 recensioner från resenärerBaserat på 56 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 7 kilometer från det här boende. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Denna anläggning ligger 1. 2 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Glenridge Albufeira Beach & Golf Resort är 29. Anläggningen byggdes 2008. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Jardins Vale de Parra
  Från495krPer natt

  Jardins Vale de Parrastars

  Albufeira, Algarve , Estrada vale de parra - vale de parra (galé) . - Karta
  1.43 km från Salgados Golf
  4,4/5
  Kundomdömenav 72 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här lägenheten. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. De 104 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2006. Gästerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta boende. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monte dos Avos
  Från702krPer natt

  Monte dos Avosstars

  Albufeira, Algarve , Caminho dos barrancos, montes juntos 0 - Karta
  1.57 km från Salgados Golf
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 30 recensioner från resenärerBaserat på 30 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna lägenhet. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 2 rum. Monte dos Avos är från år 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser på Monte dos Avos . Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Monte dos Avos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Salgados Golf
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Salgados Golf

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här