Hotell i närheten av Santa Eulália Strand

Se på kartan
Hotell - Santa Eulália Strand

Santa Eulália StrandFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Santa Eulália Strand

 • Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa
  Från1.168krPer natt

  Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spastars

  Albufeira, Algarve , Praia de santa eulalia, po box 2445 2445 - Karta
  0.13 km från Santa Eulália Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3973 recensioner från resenärerBaserat på 3973 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva lyxhotell är ett bekvämt beläget hotell i Albufeira, ovanför den vackra sandstranden Praia de Santa Eulália. Hotellet erbjuder också en gratis buss till centrum som går ett par gånger om dagen, och det finns en reguljär busslinje 100 meter från hotellet som går till Albufeiras livliga centrum med alla sina shopping- och nöjesställen. Hotellet har Algarve-strandens lugn och ro, turistområdets nöjeskänsla och en sagas charm.

  Se mer
 • Clube Maria Luisa
  Från736krPer natt

  Clube Maria Luisastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre da medronheira . - Karta
  0.28 km från Santa Eulália Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 216 recensioner från resenärerBaserat på 216 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna lägenhet som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 170 meter till närmaste strand. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 15. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 23 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Clube Maria Luisa erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från438krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  0.32 km från Santa Eulália Strand
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 25 recensioner från resenärerBaserat på 25 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 450 meter från detta hotell. Anläggningen har totalt 24 rum. Santa Eulalia Praia genomgick en renovering 2015. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Santa Eulalia Praia. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från781krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Karta
  0.33 km från Santa Eulália Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Där det är beläget i Albufeira är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna anläggning. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har 220 rum. Denna anläggning grundades år 1989. Alfagar I Village tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Alfagar I Village. Alfagar I Village erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cheerfulway Balaia Plaza
  Från427krPer natt

  Cheerfulway Balaia Plazastars

  Albufeira, Algarve , Santa eulalia aptd-978 - Karta
  0.44 km från Santa Eulália Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet finns i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 1 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna lägenhet är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 76 trivsamma rum. Denna anläggning grundades år 2000. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Cheerfulway Balaia Plaza. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Acqua Maris Balaia
  Från367krPer natt

  Cheerfulway Acqua Maris Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de sta. eulália, lote 3 nº 22 apto 1059 - Karta
  0.47 km från Santa Eulália Strand
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 114 recensioner från resenärerBaserat på 114 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Denna anläggning ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Våra besökare har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 112 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2006. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eulália Hotel Apartamento & Spa
  Från907krPer natt

  Santa Eulália Hotel Apartamento & Spastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulália . - Karta
  0.62 km från Santa Eulália Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1053 recensioner från resenärerBaserat på 1053 recensioner från resenärer

  Denna stora lägenhetsanläggning ligger ca 650 meter från närmaste sandstrand. Ett brett urval butiker, restauranger, barer, pubar och allmänna kommunikationer ligger bara ett stenkast bort. Flera nattclubar finns inom 2 km från anläggningen. Albufeiras centrum ligger bara 2 km bort.Hotellet som byggdes 1994 och renoverades 2007, har totalt 129 lägenheter fördelade på 5 våningar. Hotellet har en trevlig, luftkonditionerad lobby med en 24h reception, valutaväxling, 4 hissar, snackbar och en privat parkering. Hotellet har också en 600 kvm trädgård.Sviterna och lägenheterna är bekvämt inredda och utrustade med direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV (LCD), minikök, mikro, hårtork, luftkonditionering, separat vardagsrum, balkong och kassafack.På hotellet finns SPA, pool, en uppvärmd pool (nov-mars), snackbar, spelrum, solsängar och parasoller. Solsängar och parasoller finns också på stranden. Ett aktivitetsprogram för vuxna finns också bland erbjudandena.

  Se mer
 • Alfagar II Aparthotel
  Från982krPer natt

  Alfagar II Aparthotelstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - - Karta
  0.66 km från Santa Eulália Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Det här hotellet har ett privilegierat läge med utsikt över havet och erbjuder en minnesvärd panoramavy av kustlinjen. Hotellet har privat tillträde till Santa Eulália Beach via trappor, och det är omgivet av vackra trädgårdar. I närheten finns många populära turistcenter, flera golfbanor och ett ridcenter, och bara 10 km bort ligger den populära orten Vilamoura med världsberömda golfbanor, kasino och marina. Stranden och många restauranger ligger precis utanför hotellet, medan barer och kvällsnöjen finns 3 km bort.

  Se mer
 • Alfagar Alto da Colina
  Från796krPer natt

  Alfagar Alto da Colinastars

  Albufeira, Algarve , Balaia area, on the road to olhos de agua . - Karta
  0.67 km från Santa Eulália Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 200 meter från denna anläggning. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 132 rum. Detta hotell grundades år 2003. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dygnet-runt-servicen på Alfagar Alto da Colina bidrar till gästernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Alfagar Alto da Colina. Alfagar Alto da Colina tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Alfagar Alto da Colina. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Alfagar Alto da Colina kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos da Balaia
  Från569krPer natt

  Apartamentos da Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Praia maria luisa n/a - Karta
  0.74 km från Santa Eulália Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Lägenheterna ligger i hjärtat av Algarve, ca 30 km från den internationella flygplatsen. Lägenheterna är från en sandstrand inom några minuters promenad och gästerna kommer att anlända i Albufeira, en livlig stad, som också är en av de mest kända badorterna i Europa. Det är cirka 5 km till närmaste allmänna transportmedel. Renoverat år 2002, samhället består av 3 4-våningshus med totalt 210 lägenheter. Dessa inkluderar studio lägenheter utan terrass och lägenheter med 1 eller 2 sovrum med en terrass. Hotellet erbjuder en restaurang, en bar som serverar snacks och läckra grillkvällar på sommaren. Dessutom finns det Sports bar med 2 stor bilds skärmar, pool, biljard, tv spel med mer. De närmaste tennisbanor är bara 300 meter bort och golfbanan är cirka 700 meter bort. Inom 15 minuter gäster kommer att hitta ett casino, hästuthyrning och Marina de Vilamoura yacht club.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  71  Hotell - Santa Eulália Strand
Sida  1  av  8
 

Hotell i närheten av  Santa Eulália Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här