Hotell i närheten av Santa Eulália Strand

Se på kartan
Hotell - Santa Eulália Strand

Santa Eulália StrandFrån  160kr

Rekommenderade hotell nära Santa Eulália Strand

 • Clube Maria Luisa
  Från477krPer natt

  Clube Maria Luisastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre da medronheira . - Karta
  0.28 km från Santa Eulália Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från denna anläggning är det 170 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 15. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 23 rum. Detta boende totalrenoverades 2007. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder Clube Maria Luisa babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Clube Maria Luisa. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från490krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  0.32 km från Santa Eulália Strand
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Albufeira. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Från denna egendom är det 450 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 24 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Santa Eulalia Praia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från643krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Karta
  0.33 km från Santa Eulália Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 1989. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alfagar I Village är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Alfagar I Village. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Alfagar I Village kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Balaia Plaza
  Från354krPer natt

  Cheerfulway Balaia Plazastars

  Albufeira, Algarve , Santa eulalia aptd-978 - Karta
  0.44 km från Santa Eulália Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 1 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 76 ombonade rum. Detta boendes byggår är 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Cheerfulway Balaia Plaza. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Cheerfulway Balaia Plaza är handikappanpassadeHusdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cheerfulway Acqua Maris Balaia
  Från258krPer natt

  Cheerfulway Acqua Maris Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de sta. eulália, lote 3 nº 22 apto 1059 - Karta
  0.47 km från Santa Eulália Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Albufeira. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 112 rum. Detta boende genomgick en renovering 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Cheerfulway Acqua Maris Balaia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jardins Santa Eulalia by Garvetur
  Från998krPer natt

  Jardins Santa Eulalia by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Urb. jardins sta. eulália – est. sta. eulália, loj cf - Karta
  0.59 km från Santa Eulália Strand
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 6 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Den här anläggningen byggdes 2006. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Jardins Santa Eulalia by Garvetur. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna.

  Se mer
 • Alfagar II Aparthotel
  Från388krPer natt

  Alfagar II Aparthotelstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - - Karta
  0.66 km från Santa Eulália Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Det här hotellet har ett privilegierat läge med utsikt över havet och erbjuder en minnesvärd panoramavy av kustlinjen. Hotellet har privat tillträde till Santa Eulália Beach via trappor, och det är omgivet av vackra trädgårdar. I närheten finns många populära turistcenter, flera golfbanor och ett ridcenter, och bara 10 km bort ligger den populära orten Vilamoura med världsberömda golfbanor, kasino och marina. Stranden och många restauranger ligger precis utanför hotellet, medan barer och kvällsnöjen finns 3 km bort.

  Se mer
 • Alfagar Alto da Colina
  Från576krPer natt

  Alfagar Alto da Colinastars

  Albufeira, Algarve , Balaia area, on the road to olhos de agua . - Karta
  0.67 km från Santa Eulália Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 200 meter från denna egendom. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 132 ombonade rum. Denna anläggning byggdes 2003. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Alfagar Alto da Colina håller öppet dygnet runt. Alfagar Alto da Colina tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Alfagar Alto da Colina är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Alfagar Alto da Colina erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alfagar Alto da Colina kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos da Balaia
  Från562krPer natt

  Apartamentos da Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Praia maria luisa n/a - Karta
  0.74 km från Santa Eulália Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter

  Lägenheterna ligger i hjärtat av Algarve, ca 30 km från den internationella flygplatsen. Lägenheterna är från en sandstrand inom några minuters promenad och gästerna kommer att anlända i Albufeira, en livlig stad, som också är en av de mest kända badorterna i Europa. Det är cirka 5 km till närmaste allmänna transportmedel. Renoverat år 2002, samhället består av 3 4-våningshus med totalt 210 lägenheter. Dessa inkluderar studio lägenheter utan terrass och lägenheter med 1 eller 2 sovrum med en terrass. Hotellet erbjuder en restaurang, en bar som serverar snacks och läckra grillkvällar på sommaren. Dessutom finns det Sports bar med 2 stor bilds skärmar, pool, biljard, tv spel med mer. De närmaste tennisbanor är bara 300 meter bort och golfbanan är cirka 700 meter bort. Inom 15 minuter gäster kommer att hitta ett casino, hästuthyrning och Marina de Vilamoura yacht club.

  Se mer
 • Balaia Mar
  Från348krPer natt

  Balaia Marstars

  Albufeira, Algarve , Praia maria luisa n/a - Karta
  0.74 km från Santa Eulália Strand
  3,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 882 recensioner från resenärerBaserat på 882 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är endast för vuxna och ligger i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 2 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 800 meter från denna anläggning. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Detta boende kan erbjuda totalt 32 rum. Denna anläggning snyggades upp 2005. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Balaia Mar. Husdjur är inte tillåtna på Balaia Mar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Santa Eulália Strand
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Santa Eulália Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här