Hotell i närheten av Santa Eulália Strand

Se på kartan
Hotell - Santa Eulália Strand

Santa Eulália StrandFrån  430kr

Rekommenderade hotell nära Santa Eulália Strand

 • Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spa
  Från1.924krPer natt

  Grande Real Santa Eulalia Resort & Hotel Spastars

  Albufeira, Algarve , Praia de santa eulalia, po box 2445 2445 - Karta
  0.13 km från Santa Eulália Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4239 recensioner från resenärerBaserat på 4239 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva lyxhotell är ett bekvämt beläget hotell i Albufeira, ovanför den vackra sandstranden Praia de Santa Eulália. Hotellet erbjuder också en gratis buss till centrum som går ett par gånger om dagen, och det finns en reguljär busslinje 100 meter från hotellet som går till Albufeiras livliga centrum med alla sina shopping- och nöjesställen. Hotellet har Algarve-strandens lugn och ro, turistområdets nöjeskänsla och en sagas charm.

  Se mer
 • Clube Maria Luisa
  Från1.565krPer natt

  Clube Maria Luisastars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre da medronheira . - Karta
  0.28 km från Santa Eulália Strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 224 recensioner från resenärerBaserat på 224 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Albufeira. Från denna lägenhet som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna lägenhet. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 170 meter från denna egendom. Våra gäster har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 15. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 23 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Alla som valt detta boende får en rolig vistelse tack vare det stora utbudet av nöjen. Clube Maria Luisa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eulalia Praia
  Från969krPer natt

  Santa Eulalia Praiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia 215 - Karta
  0.32 km från Santa Eulália Strand
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 26 recensioner från resenärerBaserat på 26 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Albufeira. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Från denna anläggning är det 450 meter till närmaste strand. Totalt 32 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Santa Eulalia Praia. Detta hotell totalrenoverades 2017. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Santa Eulalia Praia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Santa Eulalia Praia babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alfagar I Village
  Från1.693krPer natt

  Alfagar I Villagestars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - aptd.866 - Karta
  0.33 km från Santa Eulália Strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Albufeira. Från det här hotellet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det 1. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 1. 5 kilometer. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta boende. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 5. 0 kilometer till hamnen. Totalt 220 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell byggdes 1989. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alfagar I Village är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Alfagar I Village. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Alfagar I Village kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cheerfulway Balaia Plaza
  Från1.757krPer natt

  Cheerfulway Balaia Plazastars

  Albufeira, Algarve , Santa eulalia aptd-978 - Karta
  0.44 km från Santa Eulália Strand
  3,7/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 312 recensioner från resenärerBaserat på 312 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet belägen i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 1 kilometer från den här anläggningen. Från detta boende är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från denna egendom är det 500 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 76 ombonade rum. Detta boendes byggår är 2000. Fast och trådlös internetanslutning finns på Cheerfulway Balaia Plaza. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla badrum på Cheerfulway Balaia Plaza är handikappanpassadeHusdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cheerfulway Acqua Maris Balaia
  Från1.401krPer natt

  Cheerfulway Acqua Maris Balaiastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de sta. eulália, lote 3 nº 22 apto 1059 - Karta
  0.47 km från Santa Eulália Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Albufeira. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Våra resenärer hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 500 meter till närmaste strand. Våra kunder har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 112 rum. Detta boende genomgick en renovering 2006. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Cheerfulway Acqua Maris Balaia tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Jardins Santa Eulalia by Garvetur
  Från1.052krPer natt

  Jardins Santa Eulalia by Garveturstars

  Albufeira, Algarve , Urb. jardins sta. eulália – est. sta. eulália, loj cf - Karta
  0.59 km från Santa Eulália Strand
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Albufeira. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 6 kilometer från den här anläggningen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna anläggning. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 10 rum. Den här anläggningen byggdes 2006. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls inte på Jardins Santa Eulalia by Garvetur. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna.

  Se mer
 • Santa Eulália Hotel Apartamento & Spa
  Från1.414krPer natt

  Santa Eulália Hotel Apartamento & Spastars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulália . - Karta
  0.62 km från Santa Eulália Strand
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1091 recensioner från resenärerBaserat på 1091 recensioner från resenärer

  Denna stora lägenhetsanläggning ligger ca 650 meter från närmaste sandstrand. Ett brett urval butiker, restauranger, barer, pubar och allmänna kommunikationer ligger bara ett stenkast bort. Flera nattclubar finns inom 2 km från anläggningen. Albufeiras centrum ligger bara 2 km bort.Hotellet som byggdes 1994 och renoverades 2007, har totalt 129 lägenheter fördelade på 5 våningar. Hotellet har en trevlig, luftkonditionerad lobby med en 24h reception, valutaväxling, 4 hissar, snackbar och en privat parkering. Hotellet har också en 600 kvm trädgård.Sviterna och lägenheterna är bekvämt inredda och utrustade med direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV (LCD), minikök, mikro, hårtork, luftkonditionering, separat vardagsrum, balkong och kassafack.På hotellet finns SPA, pool, en uppvärmd pool (nov-mars), snackbar, spelrum, solsängar och parasoller. Solsängar och parasoller finns också på stranden. Ett aktivitetsprogram för vuxna finns också bland erbjudandena.

  Se mer
 • Alfagar Aparthotel
  Från1.954krPer natt

  Alfagar Aparthotelstars

  Albufeira, Algarve , Estrada de santa eulalia - - Karta
  0.66 km från Santa Eulália Strand
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter

  Det här hotellet har ett privilegierat läge med utsikt över havet och erbjuder en minnesvärd panoramavy av kustlinjen. Hotellet har privat tillträde till Santa Eulália Beach via trappor, och det är omgivet av vackra trädgårdar. I närheten finns många populära turistcenter, flera golfbanor och ett ridcenter, och bara 10 km bort ligger den populära orten Vilamoura med världsberömda golfbanor, kasino och marina. Stranden och många restauranger ligger precis utanför hotellet, medan barer och kvällsnöjen finns 3 km bort.

  Se mer
 • Alfagar Alto da Colina
  Från1.780krPer natt

  Alfagar Alto da Colinastars

  Albufeira, Algarve , Balaia area, on the road to olhos de agua . - Karta
  0.67 km från Santa Eulália Strand
  4,3/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Från det här boendet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 200 meter från denna egendom. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från detta hotell. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 132 ombonade rum. Denna anläggning byggdes 2003. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Alfagar Alto da Colina håller öppet dygnet runt. Alfagar Alto da Colina tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Alfagar Alto da Colina är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Alfagar Alto da Colina erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Alfagar Alto da Colina kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  60  Hotell - Santa Eulália Strand
Sida  1  av  6
 

Hotell i närheten av  Santa Eulália Strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här