Hotell i närheten av Vila Sol Golf

Se på kartan
Hotell - Vila Sol Golf

Vila Sol GolfFrån  225kr

Rekommenderade hotell nära Vila Sol Golf

 • Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel
  Från1.101krPer natt
  0.09 km från Vila Sol Golf
  4,2/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1268 recensioner från resenärerBaserat på 1268 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Vilamoura är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Detta hotell kan erbjuda totalt 189 rum. Denna anläggnings byggår är 2004. Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Pestana Vila Sol Golf & Resort Hotel. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Travelife-certifiering. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pine Hills Vilamoura
  Från1.580krPer natt

  Pine Hills Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Estrada do morgadinho - urbanização vila sol 0 - Karta
  0.76 km från Vila Sol Golf
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 68 recensioner från resenärerBaserat på 68 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vilamoura. Från den här anläggningen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från denna anläggning. Detta hotell ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Det totala antalet rum på Pine Hills Vilamoura är 41. Pine Hills Vilamoura genomgick en renovering 2017. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla rum på Pine Hills Vilamoura är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. På Pine Hills Vilamoura kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Four Seasons Vilamoura
  Från1.520krPer natt

  Four Seasons Vilamourastars

  Vilamoura, Algarve , Rua da holanda s/n - Karta
  1.41 km från Vila Sol Golf
  4,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1019 recensioner från resenärerBaserat på 1019 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Vilamoura är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 114 rum på anläggningen. Detta boende byggdes 1990. Både fast och trådlöst internet finns på Four Seasons Vilamoura. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Four Seasons Vilamoura tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Four Seasons Vilamoura. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på denna anläggning. Gästerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. Denna hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • As Cascatas
  Från1.590krPer natt

  As Cascatasstars

  Vilamoura, Algarve , Rua do brasil 4.11.1b - Karta
  1.54 km från Vila Sol Golf
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en enastående lägenhet som är lokaliserad i Vilamoura. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 50 meter från detta lägenhet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna lägenhet. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. De 69 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på As Cascatas. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på As Cascatas. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Apartamentos The Old Village by Village 4u
  Från954krPer natt

  Apartamentos The Old Village by Village 4ustars

  Vilamoura, Algarve , 10 a church streetthe old village 10a - Karta
  1.57 km från Vila Sol Golf
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 582 recensioner från resenärerBaserat på 582 recensioner från resenärer

  Där den är belägen i Vilamoura är denna gulliga lägenhet ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Detta boende kan erbjuda totalt 20 rum. Apartamentos The Old Village by Village 4u genomgick en totalrenovering 2010. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer. Apartamentos The Old Village by Village 4u erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa
  Från1.330krPer natt

  Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spastars

  Vilamoura, Algarve , Da torre d agua lote 4.11.1b . - Karta
  1.58 km från Vila Sol Golf
  4,5/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2992 recensioner från resenärerBaserat på 2992 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bland de finaste golfbanorna på Iberiska halvön i ett av Europas största, mest kompletta och diversifierade turistkomplex. Falésia-stranden ligger på bara 15 minuters promenadavstånd. Faro flygplats ligger cirka 25 km från hotellet. Hotellet ligger inbäddat på fem hektar av romantiska trädgårdar med enorma pooler, hängande trädgårdar, vattenfall, sjöar, grottor och paviljonger och erbjuder många olika fritidsaktiviteter. Den moderna arkitekturen har en karakteristisk maurisk stil. Hotellet byggdes 2007 och är luftkonditionerat med totalt 183 rum som alla har balkonger med underbar utsikt. Det stora och lyxiga spa-området erbjuder ett flertal avkopplings- och föryngringsbehandlingar. En rad restauranger erbjuder matställen på plats där gästerna kan bekanta sig med det portugisiska köket.

  Se mer
 • Pinhal Da Marina
  Från1.130krPer natt

  Pinhal Da Marinastars

  Vilamoura, Algarve , Praça dos três caminhos 0 - Karta
  1.65 km från Vila Sol Golf
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 531 recensioner från resenärerBaserat på 531 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet är perfekt för familjer och ligger i Vilamoura. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boende. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är det 1. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 128 rum. Denna anläggning renoverades 2014. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Pinhal Da Marina håller inte öppet dygnet-runt-öppen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Pinhal Da Marina är inte någon husdjursvänlig anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. På Pinhal Da Marina kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vilamoura Garden Hotel
  Från1.122krPer natt

  Vilamoura Garden Hotelstars

  Vilamoura, Algarve , Rua de frança, lote 3.5.11 . - Karta
  1.68 km från Vila Sol Golf
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 264 recensioner från resenärerBaserat på 264 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Vilamoura. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 2. 5 kilometer till det främsta nöjesområdet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har totalt 59 rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vilamoura Garden Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pinhal do Sol
  Från450krPer natt

  Pinhal do Solstars

  Quarteira, Algarve , Sitio do semino s/n - Karta
  1.75 km från Vila Sol Golf
  3,8/5
  Kundomdömenav 128 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 926 recensioner från resenärerBaserat på 926 recensioner från resenärer

  Denna hotellanläggning ligger mitt i Algarve, mellan Vale do Lobo och Vilamoura. Hotellets läge i Quateiras inland är lugnt och vackert och en perfekt utgångspunkt för att upptäcka området. Stranden och Quarteiras centrum ligger ca 3 km bort, där finns också gott om shopping och nöjen. Det är lätt att ta sig dit med skyttelbussen som avgår ett antal gånger per dag. De närmaste barerna, restaurangerna och allmänna kommunikationerna finns 1 km bort. Vattenlandet Aquashow ligger nära och är mycket skoj för barn.Hotellet har totalt 56 dubbelrum. Det är ett perfekt ställe för par och familjer som vill koppla av och varva ner. I lobbyn finns en 24h reception, kassafack, valutaväxling och hiss. Dessutom finns en bar, luftkonditionerad restaurang ( med barnstolar) och konferensrum. Det finns också cykeluthyrning, bilparkering och tvättservice. Hotellet har också en stor, välskött trädgård.De välkomnande rummen är utrustade med direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, radio, centralvärme, luftkonditionering, kassafack, strykutrustning, hårtork och balkong eller terrass. Superiordubbelrummen är utrustade med minikyl, sittgrupp och te-/kaffekokare.Hotellet har en pool med separat barndel, snackbar, solsängar och parasoller på området. Mot betalning har man tillgång till en tennisbana med övningsvägg, cykeluthyrning och biljardbord. Hotellet anordnar också ett aktivitetsprogram för att försäkra sig om att ni aldrig blir uttråkade.Gästerna erbjuds frukost och middag i buffetform. Till lunch kan gästerna välja sin mat från en menu och under kvällen finns en a la carte-matsedel.Tag IP1 mot Faro till Loulé Centro (=centrum) avfarten. Följ skyltarna mot Quarteira ungefär 2 km, vid rondellen, sväng till höger. Fortsätt 1 km, efter Parque Aquático Aquashow sväng till vänster och följ skyltarna mot Pinhal do Sol. Hotellet ligger 1 km längre fram, på höger sida.

  Se mer
 • Aquashow Park Hotel
  Från944krPer natt

  Aquashow Park Hotelstars

  Quarteira, Algarve , Semino estrada nacional 396 . - Karta
  1.96 km från Vila Sol Golf
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1295 recensioner från resenärerBaserat på 1295 recensioner från resenärer

  Hotellet ligger bredvid en vattenpark och erbjuder bekväma rum med egen balkong. Fritidsfaciliteterna består av en inomhus- och utomhuspool, jacuzzi och gym. Rummen har luftkonditionering och modern inredning. I rummen finns platt-TV med kabelkanaler, värdeskåp och minibar.Hotellet erbjuder tillgång till Aquashow Water Park (öppen från maj till september, stängd från oktober till april) med berg- och dalbana genom vattnet, en stor vågpool och ett oräkneligt antal vattenrutchbanor. Gästerna kan njuta av lokala portugisiska rätter samt internationell mat på restaurangens hotell. Hotellets bar erbjuder ett brett utbud av tilltugg och drycker, inklusive exotiska cocktailar. Hotellet har också gratis parkering.Kom och prova vår nya rutschkana, och uppmana familjen att prova denna roliga värld. Vattenparken öppnas endast från maj till september.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  35  Hotell - Vila Sol Golf
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  Vila Sol Golf

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här