Strandhotell i Algarve

Se på kartan
Strandhotell i Algarve

Strandhotell i AlgarveFrån  66kr

Strandhotell Recommenderade i Algarve

 • Clube VilaRosa
  Från294krPer natt

  Clube VilaRosastars

  Praia da Rocha, Algarve , Urb. vila rosa, beco dos mosaicos romanos lote 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 337 recensioner från resenärerBaserat på 337 recensioner från resenärer

  Detta lägenhetshotell ligger i Praia da Rocha, som anses vara en av de bästa turistorter i Portimão. Lägenhetshotellet ligger bara 1 km från närmaste strand. Hotellet har ett privilegierat läge endast ett stenkast från huvudgatan i Praia da Rocha, som är full av barer, restauranger och butiker. I området finns det golfbanor, vattenparker, köpcentra och den internationella Algarve racerbanan.

  Se mer
 • Turiquintas
  Från302krPer natt

  Turiquintasstars

  Armacao de Pera, Algarve , R. da turiquintas - alporchinhos n/a - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och en gullig resort som är lokaliserad i Armacao de Pera. Våra besökare hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Den närmaste stranden ligger 800 meter från denna resort. Denna anläggning har 93 rum. Detta boende totalrenoverades 1998. Alla gästerna på Turiquintas kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Små husdjur kan bo på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Turiquintas. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Jardins da Rocha
  Från347krPer natt

  Jardins da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Av. v 3 - praia da rocha . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 357 recensioner från resenärerBaserat på 357 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 1 kilometer. Från denna anläggning är det 80 meter till närmaste strand. Totalt 72 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende byggdes 1999. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder Jardins da Rocha babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Jardins da Rocha. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flor Da Rocha
  Från357krPer natt

  Flor Da Rochastars

  Praia da Rocha, Algarve , Rua das conchas, sitio dos castelos 424 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 399 recensioner från resenärerBaserat på 399 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet ligger i Praia da Rocha. Från den här lägenheten som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här lägenheten. Från denna egendom är det 0. 5 kilometer till det allmänna transportnätet. Den närmaste stranden ligger 600 meter från denna lägenhet. Våra gäster har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 0 kilometer till hamnen. Totalt 133 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Flor Da Rocha. Denna anläggning renoverades 2008. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Flor Da Rocha babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Flor Da Rocha. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 • Luar
  Från401krPer natt

  Luarstars

  Praia da Rocha, Algarve , V.3-sitio 3 castelos-praia da rocha - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 83 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 432 recensioner från resenärerBaserat på 432 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Praia da Rocha. Från denna anläggning som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från detta boende. Från denna egendom är det 50 meter till närmaste strand. Detta hotell innefattar 142 trivsamma rum. Luar byggdes 1996. På Luar har gästerna tillgång till internet. Receptionen på Luar håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Resenärerna kan ha glädje av anläggningens nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Oceano Atlantico-Apartamentos Turisticos
  Från406krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia da Rocha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Från denna egendom är det 750 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 130 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cabanas Park Resort
  Från419krPer natt

  Cabanas Park Resortstars

  Tavira, Algarve , Rua tuberária major - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Perfekt för naturälskare: Detta moderna lägenhetshotell är utmärkt beläget i hjärtat av naturparken Ria Formosa, känd för sin fågelskådning, vid floden och nära till fantastiska sand dune stränder. Den pittoreska historiska staden Tavira med sevärdheter som till exempel Slottet i Tavira och den Romerska bron är lätt att nå, Tavira Island är bara en kort bilresa bort.

  Se mer
 • Vila Do Castelo
  Från459krPer natt

  Vila Do Castelostars

  Albufeira, Algarve , Rua da torre velha . - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 109 recensioner från resenärerBaserat på 109 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell, som återfinns i Albufeira, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 350 meter till närmaste strand. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta lägenhetshotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har 16 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2009. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Vila Do Castelo. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Brisa Sol
  Från461krPer natt

  Brisa Solstars

  Albufeira, Algarve , Do municipio, lote 27 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter

  Detta lyxiga lägenhetshotell är bekvämt beläget i centrum av den populära semesterorten Albufeira på den hisnande kusten i Algarve. Den historiska gamla staden och den berömda nöjesgatan Strip med dess stora utbud av restauranger, barer, pubar och nattklubbar ligger helt nära, stranden är bara en kort promenad bort. Den internationella flygplatsen i Faro kan nås på 30 minuter med bil.

  Se mer
 • Baia Cristal Beach & Spa Resort
  Från485krPer natt

  Baia Cristal Beach & Spa Resortstars

  Carvoeiro, Algarve , Vale de centeanes s/n - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 621 recensioner från resenärerBaserat på 621 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Carvoeiro. Från det här hotellet som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Baia Cristal Beach & Spa Resort har totalt 120 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Baia Cristal Beach & Spa Resort har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Baia Cristal Beach & Spa Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som kunderna med fördel kan dra nytta av. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  129  Hotell - Algarve
Sida  1  av  13
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här