Hotell i Azorerna

Se på kartan
Hotell - Azorerna

AzorernaFrån  495kr

Aktuella hotellerbjudanden - Azorerna

 • Marina Atlantico
  Från685krPer natt

  Marina Atlanticostars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Azorerna , Avenida joao bosco mota amaral 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 958 recensioner från resenärerBaserat på 958 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Totalt 184 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 2004. Wifi finns på boendet i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Marina Atlantico är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta Marina Atlantico har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på detta boende. På detta hotell med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sao Miguel Park Hotel
  Från1.065krPer natt

  Sao Miguel Park Hotelstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Azorerna , Rua manuel augusto amaral s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 586 recensioner från resenärerBaserat på 586 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Från detta hotell som ligger inbäddat 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 350 meter till hamnen. 163 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2001. Alla gästerna på Sao Miguel Park Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Sao Miguel Park Hotel bidrar till gästernas trivsel. Sao Miguel Park Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell är miljövänligt. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Det finns ett utbud av sport- och fritidsaktiviteter på detta hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Terceira Mar Hotel
  Från759krPer natt

  Terceira Mar Hotelstars

  Ilha Terceira - Angra do Heroismo, Azorerna , Portoes de sao pedro 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 859 recensioner från resenärerBaserat på 859 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Terceira Island - Angra do Heroismo är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning innefattar 139 trivsamma rum. Terceira Mar Hotel byggdes 2003. Både fast och trådlöst internet finns på Terceira Mar Hotel. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Terceira Mar Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Den varierade underhållning som erbjuds på detta hotell är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Terceira Mar Hotel. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Do Canal
  Från770krPer natt

  Do Canalstars

  Ilha do Faial - Horta, Azorerna , Largo doutor manuel de arriaga s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Faial Island - Horta. Detta hotell har totalt 103 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2004. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Do Canal tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Do Canal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. När det handlar om att koppla av, kan gästerna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • VIP Executive Azores
  Från721krPer natt

  VIP Executive Azoresstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Azorerna , Rua de sao goncalo 131 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 684 recensioner från resenärerBaserat på 684 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara en 5 minuters bilresa från den historiska stadskärnan och Ponta Delgada småbåtshamn. Länkar till transportnätet är en bit bort, liksom ett urval av restauranger och barer. Praia das Milicias Beach ligger cirka 2 km från hotellet. Det är väl värt att ta en dagstur till lagunerna: den Lagoa do Fogo ligger cirka 20 km bort och det är cirka 30 km till Lagoa das Sete Cidades. Furnas kan nås med bil i 1 timmes resa och det är bara 10 minuters bilresa till flygplatsen. Detta luftkonditionerade hotell öppnades 2005 och erbjuder idag den största logi kapaciteten på Azorerna. Det moderna hotellet med djärv design erbjuder 229 rum som kombinerar suverän service, komfort och förfining, samt underbara förutsättningar för affärsgäster. Bland anläggningarna finns konferens-och mötesrum, samt tillgång till Internet och en rad andra tjänster.

  Se mer
 • do Caracol
  Från784krPer natt

  do Caracolstars

  Ilha Terceira - Angra do Heroismo, Azorerna , Estrada regional - silveira 1 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 544 recensioner från resenärerBaserat på 544 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Terceira Island - Angra do Heroismo. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Från detta boende är det 50 meter till närmaste strand. Denna anläggning innefattar 100 trivsamma rum. Boendet byggdes år 2002. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på do Caracol är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På do Caracol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azoris Faial Garden - Resort Hotel
  Från617krPer natt

  Azoris Faial Garden - Resort HotelstarsGreenProgram Icon

  Ilha do Faial - Horta, Azorerna , Rua consul dabney s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Faial Island - Horta. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 10 meter till närmaste strand. Det totala antalet rum på Azoris Faial Garden - Resort Hotel är 131. Detta hotell snyggades upp 2001. Wifi finns på boendet i sin helhet. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har en ISO 9001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Azoris Faial Garden - Resort Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Lince Azores Great
  Från994krPer natt

  The Lince Azores Greatstars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Azorerna , Avenida dom joao iii 29 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 798 recensioner från resenärerBaserat på 798 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Från denna anläggning som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. Våra gäster har 6. 6 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 950 meter. 154 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2006. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. The Lince Azores Great har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta boende perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Hotel Açores Atlantico - Totally Renovated
  Från1.959krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. 140 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 1990. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Grand Hotel Açores Atlantico - Totally Renovated är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Grand Hotel Açores Atlantico - Totally Renovated kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Colégio
  Från756krPer natt

  Colégiostars

  Ilha Sao Miguel - Ponta Delgada, Azorerna , Rua carvalho araújo 39 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 440 recensioner från resenärerBaserat på 440 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sao Miguel Island- Ponta Delgada. Från denna egendom som ligger inbäddad 260 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 4. 3 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 4. 1 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 850 meter till hamnen. Detta boende har totalt 59 ombonade rum. Detta hotell snyggades upp 2017. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  54  Hotell - Azorerna
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  "Den autonoma regionen Azorerna är en ögrupp med nio öar som ligger mitt i Atlanten. Ögruppen tillhör Portugal och den ligger cirka 120 mil väster om landet. Den delas upp i tre grupper, en central grupp, som utgörs av Terceira, Graciosa, São Jorge, Pico och Faial, en östlig grupp med São Miguel och Santa Maria och en västlig grupp som utgörs av Flores och Corvo. Dessa öar är av vulkaniskt ursprung och det märks i dess landskap som utgörs av mycket gamla, vulkaniska kratrar och käglor. Azorerna är ett naturparadis med landskap för alla smaker, där det är möjligt att njuta av de många olika gröna nyanserna som vegetationen erbjuder, de blå nyanserna i havet i hela dess glans med idylliska badstränder och höjder där man har en fantastisk utsikt över alltihop. Man kan hitta underbart vackra sjöar och laguner på en del av dessa öar där den fridfulla, lugna atmosfären inbjuder till att njuta och koppla av. Detta naturparadis är fullt av historia och kultur, med platser och traditioner som låter dig lära känna förgångna tider. Du kan inte upphöra att förundras över Azorerna och din vistelse här kommer att bli en oförglömlig upplevelse.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Azorerna

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här