Hotell i Costa de Estoril

Se på kartan
Hotell - Costa de Estoril

Costa de EstorilFrån  385kr

Aktuella hotellerbjudanden - Costa de Estoril

 • Hotel Lido
  Från531krPer natt

  Hotel Lidostars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua alentejo 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Lido. Detta boende renoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser.

  Se mer
 • VIP Inn Miramonte
  Från441krPer natt

  VIP Inn Miramontestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Do atlantico - pinhal da nazare 155 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 141 recensioner från resenärerBaserat på 141 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Praia Grande/Sintra. Denna anläggning ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. 91 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast detta hotell renoverades var 2001. Resenärerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta boende. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Arribas
  Från1.152krPer natt

  ArribasstarsGreenProgram Icon

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Alfredo coelho 28 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 2 meter till närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 59 välkomnande rum finns på anläggningen. Arribas genomgick en renovering 1996. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Arribas.

  Se mer
 • Hotel Alvorada
  Från419krPer natt

  Hotel Alvoradastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua de lisboa 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 336 recensioner från resenärerBaserat på 336 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 54 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Alvorada. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. På Hotel Alvorada kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Riviera Hotel Carcavelos
  Från1.047krPer natt

  Riviera Hotel Carcavelosstars

  Carcavelos, Costa de Estoril , Rua bartolomeu dias- bº do junqueiro s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Carcavelos. Från detta boende som är beläget 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 130 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 2000. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen dygnet runt. Riviera Hotel Carcavelos har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på Riviera Hotel Carcavelos är rullstolsanpassade. Riviera Hotel Carcavelos är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan vilja använda anläggningens garage. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Riviera Hotel Carcavelos är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. På Riviera Hotel Carcavelos kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa
  Från2.838krPer natt

  Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vila Gale Estoril
  Från1.102krPer natt

  Vila Gale Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Estrada marginal - aprtado 49 49 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 34. 0 kilometer till hamnen. Totalt 126 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Vila Gale Estoril. Denna anläggning totalrenoverades 1997. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Vila Gale Estoril ett garage för kunder som reser med bil. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pestana Sintra Golf Resort & Spa
  Från1.005krPer natt

  Pestana Sintra Golf Resort & SpastarsGreenProgram Icon

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Rua mato da mina - quinta da beloura 19 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Praia Grande/Sintra. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20 meter från detta boende. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 4. 0 kilometer till hamnen. 137 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har de som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Pestana Sintra Golf Resort & Spa bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Pestana Sintra Golf Resort & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Estalagem Muchaxo Hotel
  Från715krPer natt

  Estalagem Muchaxo Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Praia do guincho s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cascais. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta boende har omedelbar närhet till hamnen. Denna anläggning innefattar 61 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Estalagem Muchaxo Hotel tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Cascais
  Från1.010krPer natt

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1287 recensioner från resenärerBaserat på 1287 recensioner från resenärer

  Separerat från den härliga sandstranden bara av en härlig trädgård och strandpromenaden, är detta hotell i den populära badorten Cascais ett utmärkt val för en semester. Ortens centrum med dess många affärer, restauranger och barer och den berömda marinan i Cascais är bara en kort promenad bort. Flera golfbanor, kasinot Estoril och den berömda stranden Praia do Tamariz är lätta att nå.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  55  Hotell - Costa de Estoril
Sida  1  av  6
 

Beskrivning av destination

  Estorilkusten ligger i Portugal i kommunen Cascais. Det är en mycket vacker kust som sköljs av Atlantens vatten, i närheten av Lissabon. De vackra stränderna, tillsammans med de utmärkta infrastrukturerna gör att man valt denna plats för många av de stora europeiska tävlingarna i golf, segling, hästsport, polo, tennis och motorsport. Tack vare att Estorilkusten ligger nära både havet, bergen och skogen finns det möjligheter till alla typer av sporter. I Cascais kan du besöka museer, fästningar, kyrkor, konstgallerier och staden kulturcentrum. I Sintra kan du besöka slottet Castelo dos Mouros, palatsen Monserrate, Regaleira och Queluz eller palatset och klostret i Mafra. Naturälskarna måste göra en tur i naturreservatet Sintra-Cascais, Penaparken med dess slott och Cabo da Roca. Hotellutbudet är mycket varierat och bra, liksom gastronomin, som är berömd för sina fisk- och efterrättsspecialiteter. Men det finns även restauranger med förstklassigt, internationellt kök. Här förekommer många typiska marknader och folkfester och även festivaler och föreställningar av olika typer av artister. Nattlivet är mycket aktivt med diskotek, barer och Europas största kasino. Kom och roa dig i Estoril!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Costa de Estoril

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner