Hotell i Cascais

Se på kartan
 • Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa
  Från3.185krPer natt

  Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Vila Gale Cascais
  Från1.632krPer natt

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1287 recensioner från resenärerBaserat på 1287 recensioner från resenärer

  Separerat från den härliga sandstranden bara av en härlig trädgård och strandpromenaden, är detta hotell i den populära badorten Cascais ett utmärkt val för en semester. Ortens centrum med dess många affärer, restauranger och barer och den berömda marinan i Cascais är bara en kort promenad bort. Flera golfbanor, kasinot Estoril och den berömda stranden Praia do Tamariz är lätta att nå.

  Se mer
 • Onyria Quinta da Marinha Hotel
  Från1.264krPer natt

  Onyria Quinta da Marinha Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua das palmeiras, quinta da marinha - - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 808 recensioner från resenärerBaserat på 808 recensioner från resenärer

  Denna lyxiga resort är lokaliserad i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10 meter från denna egendom. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna resort. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 198 välkomnande rum finns på anläggningen. Boendet totalrenoverades 2020. Onyria Quinta da Marinha Hotel har wifi-anslutning. Receptionen på Onyria Quinta da Marinha Hotel håller öppet dygnet runt. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av. Onyria Quinta da Marinha Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Charm of Cascais
  Från1.990krPer natt

  The Charm of Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , Av. infante d. henrique 669 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House återfinns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 7 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta Guest House är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 36. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta Guest House är det 700 meter till hamnen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende genomgick en renovering 2011. Både fast och trådlöst internet finns på The Charm of Cascais. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortaleza Do Guincho
  Från2.317krPer natt

  Fortaleza Do Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho, sintra-cascais natural park, - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Fortaleza Do Guincho är 27. Fortaleza Do Guincho genomgick en renovering 2016. Fortaleza Do Guincho tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillåter endast små husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Fortaleza Do Guincho kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albatroz
  Från2.909krPer natt

  Albatrozstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frederico arouca 100 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Cascais. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 51 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Albatroz tillåter små husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Albatroz. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Estalagem Muchaxo Hotel
  Från771krPer natt

  Estalagem Muchaxo Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Praia do guincho s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cascais. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta boende har omedelbar närhet till hamnen. Denna anläggning innefattar 61 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Estalagem Muchaxo Hotel tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orbitur Guincho
  Från1.010krPer natt

  Orbitur Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , E.n.247-6 - lugar areia / guincho - - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 672 recensioner från resenärerBaserat på 672 recensioner från resenärer

  Denna mysiga camping, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 6 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. För våra gäster är det bara 37 meter till flygplatsen. Med sina totalt 2 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Orbitur Guincho har inte öppet dygnet runt. Orbitur Guincho tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns parkeringsplatser. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Orbitur Guincho erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Orbitur Guincho som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cascais Hotel
  Från842krPer natt

  Cascais Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Tr. da alfarrobeira 1/3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cascais. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 19. 3 kilometer till flygplatsen. Cascais Hotel har totalt 40 rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Cascais Hotel. Cascais Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel
  Från2.759krPer natt

  Senhora da Guia Cascais Boutique Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho s/n - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Cascais. Från den här egendomen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 29. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 41 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel totalrenoverades 2009. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cascais

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här