Hotell i Ericeira

Se på kartan
 • Villa Ana Margarida Beach
  Från924krPer natt

  Villa Ana Margarida Beachstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Praceta da praia do matadouro 0 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House är beläget i Ericeira. Från detta Guest House är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 47. 0 kilometer till flygplatsen. Villa Ana Margarida Beach garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Villa Ana Margarida Beach genomgick en totalrenovering 2016. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ericeira Chill Hill Hostel & Private Rooms
  Från525krPer natt

  Ericeira Chill Hill Hostel & Private Roomsstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua nelson gomes salvador, lote 40 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i Ericeira. Ericeira Chill Hill Hostel & Private Rooms garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden
  Från420krPer natt

  Ericeira Chill Hill 2 – Peach Gardenstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua coronel bento roma 25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Ericeira. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden som har totalt 5 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mafra Hotel
  Från805krPer natt

  Mafra Hotelstars

  Ericeira, Costa de Estoril , 25 de abril - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Ericeira. Det totala antalet rum är 25. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Mafra Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Mafra Hotel som har några handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vila Gale Ericeira
  Från1.260krPer natt

  Vila Gale Ericeirastars

  Ericeira, Costa de Estoril , Largo dos navegantes 1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 32 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 848 recensioner från resenärerBaserat på 848 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Ericeira. Från denna anläggning som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 50 meter från detta hotell. Detta boende har totalt 202 ombonade rum. Vila Gale Ericeira byggdes 2002. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Vila Gale Ericeira som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Villa Ana Margarida Residences
  Från580krPer natt

  Villa Ana Margarida Residencesstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua do ericeira 39 - Karta
   

  Detta mysiga Guest House finns i Ericeira. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Från detta Guest House är det 10 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Villa Ana Margarida Residences är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Casa das Aguarelas
  Från861krPer natt

  Casa das AguarelasstarsGreenProgram Icon

  Ericeira, Costa de Estoril , Travessa do honrado 1 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 102 recensioner från resenärerBaserat på 102 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa Guest House finns i Ericeira. Från detta Guest House som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 100 meter. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 13 rum. Casa das Aguarelas har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Casa das Aguarelas håller öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 • Villa Ana Margarida by Nature
  Från655krPer natt

  Villa Ana Margarida by Naturestars

  Ericeira, Costa de Estoril , Estrada do rego 4 - Karta
   

  Detta mysiga Guest House finns i Ericeira. Detta boende med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Villa Ana Margarida by Nature är från år 2008. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har parkering och garage. Gäster som bor på Villa Ana Margarida by Nature kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Villa Ana Margarida by Nature kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • You and the Sea Ericeira Hotel & Apartments
  Från1.273krPer natt

  You and the Sea Ericeira Hotel & Apartmentsstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua das silvas - Karta
   

  Perfekt för familjer och ett bekvämt lägenhetshotell som är lokaliserat i Ericeira. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta lägenhetshotell. Den närmaste stranden ligger 150 meter från detta boende. Våra kunder har 4. 5 kilometer till flygplatsen. De 36 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder You and the Sea Ericeira Hotel & Apartments babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Kunderna som bor på detta boende kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Kunderna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. You and the Sea Ericeira Hotel & Apartments som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. Tack vare det stora nöjesutbudet blir ingen uttråkad på denna anläggning . En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Selina Boavista Ericeira
  Från983krPer natt

  Selina Boavista Ericeirastars

  Ericeira, Costa de Estoril , Estrada de mafra 26 - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Ericeira. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Selina Boavista Ericeira har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta hotell?Selina Boavista Ericeira kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  14  Hotell - Ericeira
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Ericeira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här