Hotell i Estoril

Se på kartan
 • Saboia
  Från546krPer natt

  Saboiastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua belmonte 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 48 rum på anläggningen. Saboia genomgick en totalrenovering 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Intercontinental Cascais-Estoril
  Från1.874krPer natt

  Intercontinental Cascais-Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida marginal 8023 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Estoril. Denna anläggning har totalt 59 rum. Det här hotellet byggdes 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Intercontinental Cascais-Estoril. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från563krPer natt

  Hotel Lidostars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua alentejo 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Lido. Detta boende renoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser.

  Se mer
 • Londres
  Från684krPer natt

  Londresstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida fausto de figueiredo 279 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Estorils hjärta, med kasinot, tågstationen, Tamarizstranden och kongresscentret på gångavstånd. Kaféer, restauranger, ett apotek och en bank är samtliga belägna i närheten. Restaurangerna längs med Costa do Estorilkusten är kända för deras skaldjur och körsbären som odlas lokalt lockar turister från hela Europa.

  Se mer
 • Clube do Lago
  Från877krPer natt

  Clube do Lagostars

  Estoril, Costa de Estoril , Av. do lago 4 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Detta eleganta lägenhetshotell har ett lugnt läge i Monte Estoril stadsdelen. Anläggningen ligger bara en kort bit från hjärtat av staden och strandpromenaden. Gästerna kommer att befinna sig bara 900 meter från stranden Moitas och en km från Tamariz. Komplexet består av elegant inredda studior och lägenheter, som har moderna bekvämligheter för extra komfort. Gästerna är välkomna att ta del av de utmärkta faciliteter som komplexet har att erbjuda. Man kan njuta av en skön simtur i poolen.

  Se mer
 • Vila Gale Estoril
  Från1.541krPer natt

  Vila Gale Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Estrada marginal - aprtado 49 49 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 560 recensioner från resenärerBaserat på 560 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 8 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 200 meter till närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 34. 0 kilometer till hamnen. Totalt 126 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Vila Gale Estoril. Denna anläggning totalrenoverades 1997. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har Vila Gale Estoril ett garage för kunder som reser med bil. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio Estoril Hotel Golf & Spa
  Från1.698krPer natt

  Palacio Estoril Hotel Golf & Spastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua particular estoril 2769-504 portugal 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1134 recensioner från resenärerBaserat på 1134 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Estoril. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Detta boende innefattar 161 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2006. Palacio Estoril Hotel Golf & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 • Estoril Eden
  Från1.384krPer natt

  Estoril Edenstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida sabóia, 209 209 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 578 recensioner från resenärerBaserat på 578 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Estoril Eden är 162. Estoril Eden genomgick en totalrenovering 2002. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Estoril Eden håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Estoril Eden. Alla badrum på Estoril Eden är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan vilja använda dess garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Estoril Eden som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inglaterra
  Från1.205krPer natt

  Inglaterrastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua do porto 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 442 recensioner från resenärerBaserat på 442 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Estoril. Från detta boende som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna anläggning är det 500 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 69 rum. Detta hotell renoverades 2006. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna anläggning tillåter små husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Inglaterra erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Ett exceptionellt stort antal inom- och utomhusaktiviteter finns på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Alvorada
  Från536krPer natt

  Hotel Alvoradastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua de lisboa 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 336 recensioner från resenärerBaserat på 336 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 54 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Alvorada. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. På Hotel Alvorada kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Estoril
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Estoril

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Londres
  Londres
  4,1/5
  Kundomdömenav  36 Åsikter

  Bra läge, nära till stranden och kommunikationer. Trevlig och alert personal. OK pool.

  Anonym
  Hotelopias kund, 28/06/2017

  Från685krSe mer