Hotell i Sintra - Praia Grande

Se på kartan
 • Sintra Marmoris Palace
  Från1.904krPer natt

  Sintra Marmoris Palacestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Barao de almeida santos 7 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 85 recensioner från resenärerBaserat på 85 recensioner från resenärer

  Detta mysiga Guest House är beläget i Praia Grande/Sintra. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger 0. 2 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Sintra Marmoris Palace garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sintra Boutique Hotel
  Från1.369krPer natt

  Sintra Boutique Hotelstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Rua visconde de monserrate 48 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Praia Grande/Sintra. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 18 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 2012. Resenärerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Sintra Boutique Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Tivoli Sintra
  Från1.000krPer natt

  Tivoli Sintrastars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Praça da república s/n - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1883 recensioner från resenärerBaserat på 1883 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 22. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 77 rum. Tivoli Sintra genomgick en renovering 2001. Tivoli Sintra är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Tivoli Sintra babysängar på begäran. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. På Tivoli Sintra kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sintra Rural Home - Cerrado da Serra
  Från846krPer natt

  Sintra Rural Home - Cerrado da Serrastars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Travessa do celeiro - cerrado da serra - Karta
   

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Praia Grande/Sintra. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Sintra Rural Home - Cerrado da Serra som har totalt 8 rum. Hotellet byggdes år 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Sintra Rural Home - Cerrado da Serra. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • CHALET O AMORZINHO
  Från1.567krPer natt

  CHALET O AMORZINHOstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Luís augusto colares 83 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. CHALET O AMORZINHO garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 11 rum. CHALET O AMORZINHO genomgick en renovering 2018. Alla gästerna på CHALET O AMORZINHO kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Dessutom tillåter CHALET O AMORZINHO stora husdjur. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Lawrence's Hotel
  Från1.895krPer natt

  Lawrence's Hotelstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Consiglieri pedroso 38-40 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Praia Grande/Sintra. Från denna anläggning som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 17 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1754 och totalrenoverades 1999. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Lawrence's Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Lawrence's Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arribas
  Från836krPer natt

  ArribasstarsGreenProgram Icon

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Alfredo coelho 28 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 2 meter till närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 59 välkomnande rum finns på anläggningen. Arribas genomgick en renovering 1996. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Arribas.

  Se mer
 • Tivoli Palacio de Seteais
  Från3.290krPer natt

  Tivoli Palacio de Seteaisstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Barbosa do bocage 10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1321 recensioner från resenärerBaserat på 1321 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Praia Grande/Sintra. Från denna egendom som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 23. 6 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 50 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 30 rum. Detta hotell som byggdes 1787 totalrenoverades 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sintra Sol Apartamentos Turisticos
  Från679krPer natt

  Sintra Sol Apartamentos Turisticosstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Avenida eugene levy - praia das macas 29 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia Grande/Sintra. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Sintra Sol Apartamentos Turisticos är 16. Detta boende renoverades 2009. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Sintra Sol Apartamentos Turisticos har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sarrazola House
  Från663krPer natt

  Sarrazola Housestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Av. dr. brandão de vasconcelos - qtª da sarrazola 0 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hus på landet ligger i Praia Grande/Sintra. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här huset på landet. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av 1. 0 kilometer. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 23 rum. Boendet totalrenoverades 2014. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På Sarrazola House kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Sintra - Praia Grande
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Sintra - Praia Grande

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här