3-stjärniga hotell i Costa de Estoril

Se på kartan
3-stjärniga hotell i Costa de Estoril

3-stjärniga hotell i Costa de EstorilFrån  423kr

3-stjärniga hotell Recommenderade i Costa de Estoril

 • Saboia
  Från546krPer natt

  Saboiastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua belmonte 1 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 48 rum på anläggningen. Saboia genomgick en totalrenovering 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från563krPer natt

  Hotel Lidostars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua alentejo 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Lido. Detta boende renoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser.

  Se mer
 • Londres
  Från684krPer natt

  Londresstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida fausto de figueiredo 279 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Estorils hjärta, med kasinot, tågstationen, Tamarizstranden och kongresscentret på gångavstånd. Kaféer, restauranger, ett apotek och en bank är samtliga belägna i närheten. Restaurangerna längs med Costa do Estorilkusten är kända för deras skaldjur och körsbären som odlas lokalt lockar turister från hela Europa.

  Se mer
 • Selina Boavista Ericeira
  Från1.239krPer natt

  Selina Boavista Ericeirastars

  Ericeira, Costa de Estoril , Estrada de mafra 26 - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Ericeira. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Selina Boavista Ericeira har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta hotell?Selina Boavista Ericeira kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden
  Från474krPer natt

  Ericeira Chill Hill 2 – Peach Gardenstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua coronel bento roma 25 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3 recensioner från resenärerBaserat på 3 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Ericeira. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden som har totalt 5 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Ericeira Chill Hill 2 – Peach Garden kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cascais Hotel
  Från842krPer natt

  Cascais Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Tr. da alfarrobeira 1/3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cascais. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 19. 3 kilometer till flygplatsen. Cascais Hotel har totalt 40 rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Cascais Hotel. Cascais Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arribas
  Från836krPer natt

  ArribasstarsGreenProgram Icon

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Alfredo coelho 28 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 2 meter till närmaste strand. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. 59 välkomnande rum finns på anläggningen. Arribas genomgick en renovering 1996. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Arribas.

  Se mer
 • Sintra Sol Apartamentos Turisticos
  Från679krPer natt

  Sintra Sol Apartamentos Turisticosstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Avenida eugene levy - praia das macas 29 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia Grande/Sintra. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Sintra Sol Apartamentos Turisticos är 16. Detta boende renoverades 2009. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Sintra Sol Apartamentos Turisticos har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Alvorada
  Från536krPer natt

  Hotel Alvoradastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua de lisboa 3 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 336 recensioner från resenärerBaserat på 336 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 54 trivsamma rum. Detta boende totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Alvorada. Detta hotell tillåter inte husdjur. Kunderna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. På Hotel Alvorada kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta Da Vigia
  Från1.158krPer natt

  Quinta Da Vigiastars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Ra. praia pequena 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  A small tourist complex located at Praia Pequena, 30 km from the Lisbon Airport, it is very near the great and most famous beaches of the region of Sintra and it is included in the Natural Park of Sintra, consider by UNESCO as a part of the World Heritage

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  13  Hotell - Costa de Estoril
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här