5-stjärniga hotell i Costa de Estoril

Se på kartan
5-stjärniga hotell i Costa de Estoril

5-stjärniga hotell i Costa de EstorilFrån  371kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i Costa de Estoril

 • Grande Real Villa Italia Hotel & Spa
  Från1.669krPer natt

  Grande Real Villa Italia Hotel & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frei nicolau de oliveira 100 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2550 recensioner från resenärerBaserat på 2550 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Cascais. Från denna egendom som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 10. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 100 meter från detta hotell. Våra kunder har 37. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 124 rum. Detta hotell grundades år 2007. Alla gästerna på Grande Real Villa Italia Hotel & Spa kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Grande Real Villa Italia Hotel & Spa är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Grande Real Villa Italia Hotel & Spa är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan vilja använda anläggningens garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Grande Real Villa Italia Hotel & Spa som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Denna anläggning har affärsfaciliteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District
  Från1.058krPer natt

  Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art DistrictstarsGreenProgram Icon

  Cascais, Costa de Estoril , Fortaleza da cidadela - avenida d. carlos i sn - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1733 recensioner från resenärerBaserat på 1733 recensioner från resenärer

  Denna sofistikerade pousada ligger i Cascais. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna pousada är det 500 meter till närmaste strand. För våra gäster är det bara 300 meter till flygplatsen. Från denna pousada är det 20 meter till hamnen. Det totala antalet rum är 126. Denna anläggning stod klar 1488 och renoverades 2012. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Pestana Cidadela Cascais - Pousada & Art District har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Intercontinental Cascais-Estoril
  Från1.606krPer natt

  Intercontinental Cascais-Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida marginal 8023 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Estoril. Denna anläggning har totalt 59 rum. Det här hotellet byggdes 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Intercontinental Cascais-Estoril. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Fortaleza Do Guincho
  Från1.583krPer natt

  Fortaleza Do Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho, sintra-cascais natural park, - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Fortaleza Do Guincho är 27. Fortaleza Do Guincho genomgick en renovering 2016. Fortaleza Do Guincho tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillåter endast små husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Fortaleza Do Guincho kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cascais Miragem Health & Spa
  Från1.865krPer natt

  Hotel Cascais Miragem Health & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Sheraton Cascais
  Från1.244krPer natt

  Sheraton Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua das palmeiras, lote 5, qta da marinha 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 989 recensioner från resenärerBaserat på 989 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Cascais. Från det här boendet som ligger 4. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 4. 9 kilometer från detta hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 100 meter från denna egendom. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. Våra kunder har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 143 rum. Anläggningen byggdes 2007. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albatroz
  Från2.279krPer natt

  Albatrozstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frederico arouca 100 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Cascais. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 51 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Albatroz tillåter små husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Albatroz. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel
  Från1.693krPer natt

  Senhora da Guia Cascais Boutique Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho s/n - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Cascais. Från den här egendomen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 29. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 41 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel totalrenoverades 2009. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel
  Från3.879krPer natt

  Martinhal Lisbon Cascais Family Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Quinta da marinha, rua do clube 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 500 meter från detta hotell. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Detta boende har totalt 72 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen under hela dagen. Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Martinhal Lisbon Cascais Family Hotel har ett garage till glädje för gästerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Resenärerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palacio Estoril Hotel, Golf & Wellness
  Från1.780krPer natt

  Palacio Estoril Hotel, Golf & Wellnessstars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua particular estoril 2769-504 portugal 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1134 recensioner från resenärerBaserat på 1134 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Estoril. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta boende. Detta boende innefattar 161 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2006. Palacio Estoril Hotel Golf & Spa är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla resenärer.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  16  Hotell - Costa de Estoril
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här