Hotell i närheten av Boca do Inferno

Se på kartan
Hotell - Boca do Inferno

Boca do InfernoFrån  423kr

Rekommenderade hotell nära Boca do Inferno

 • Vila Gale Cascais
  Från1.632krPer natt

  Vila Gale Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , R. frei nicolau de oliveira. parque da gandarinha 80 - Karta
  0.61 km från Boca do Inferno
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1287 recensioner från resenärerBaserat på 1287 recensioner från resenärer

  Separerat från den härliga sandstranden bara av en härlig trädgård och strandpromenaden, är detta hotell i den populära badorten Cascais ett utmärkt val för en semester. Ortens centrum med dess många affärer, restauranger och barer och den berömda marinan i Cascais är bara en kort promenad bort. Flera golfbanor, kasinot Estoril och den berömda stranden Praia do Tamariz är lätta att nå.

  Se mer
 • The Charm of Cascais
  Från1.990krPer natt

  The Charm of Cascaisstars

  Cascais, Costa de Estoril , Av. infante d. henrique 669 - Karta
  1.13 km från Boca do Inferno
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House återfinns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 7 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här boendet. Våra gäster har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta Guest House är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 36. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta Guest House är det 700 meter till hamnen. Med sina totalt 8 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende genomgick en renovering 2011. Både fast och trådlöst internet finns på The Charm of Cascais. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cascais Hotel
  Från842krPer natt

  Cascais Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Tr. da alfarrobeira 1/3 - Karta
  1.14 km från Boca do Inferno
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cascais. Från denna anläggning som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från denna egendom är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 19. 3 kilometer till flygplatsen. Cascais Hotel har totalt 40 rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Det finns sport- och fritidsaktiviteter på Cascais Hotel. Cascais Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albatroz
  Från2.909krPer natt

  Albatrozstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frederico arouca 100 - Karta
  1.47 km från Boca do Inferno
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Cascais. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 51 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Albatroz tillåter små husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Albatroz. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa
  Från3.185krPer natt

  Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Karta
  2.03 km från Boca do Inferno
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel
  Från2.759krPer natt

  Senhora da Guia Cascais Boutique Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho s/n - Karta
  2.28 km från Boca do Inferno
  3,1/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 427 recensioner från resenärerBaserat på 427 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Cascais. Från den här egendomen som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 29. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 41 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel totalrenoverades 2009. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gäster som bor på detta hotell kan dra fördel av dess hälso- och väbefinnandeutbud. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel. Senhora da Guia Cascais Boutique Hotel har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan träna och vara aktiva under sin vistelse tack vare de olika sporter och aktiviteter som erbjuds. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Saboia
  Från546krPer natt

  Saboiastars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua belmonte 1 - Karta
  2.33 km från Boca do Inferno
  4,0/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från denna anläggning. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 48 rum på anläggningen. Saboia genomgick en totalrenovering 2010. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Estoril Eden
  Från1.384krPer natt

  Estoril Edenstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida sabóia, 209 209 - Karta
  2.41 km från Boca do Inferno
  3,6/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 578 recensioner från resenärerBaserat på 578 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Estoril. Från denna anläggning som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Från detta boende är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Estoril Eden är 162. Estoril Eden genomgick en totalrenovering 2002. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Estoril Eden håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Estoril Eden. Alla badrum på Estoril Eden är handikappanpassadeDetta boende tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning kan vilja använda dess garage. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Estoril Eden som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Alla som valt detta boende kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Intercontinental Cascais-Estoril
  Från1.874krPer natt

  Intercontinental Cascais-Estorilstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida marginal 8023 - Karta
  2.61 km från Boca do Inferno
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 485 recensioner från resenärerBaserat på 485 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Estoril. Denna anläggning har totalt 59 rum. Det här hotellet byggdes 2015. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Intercontinental Cascais-Estoril. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Londres
  Från684krPer natt

  Londresstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida fausto de figueiredo 279 - Karta
  2.9 km från Boca do Inferno
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Estorils hjärta, med kasinot, tågstationen, Tamarizstranden och kongresscentret på gångavstånd. Kaféer, restauranger, ett apotek och en bank är samtliga belägna i närheten. Restaurangerna längs med Costa do Estorilkusten är kända för deras skaldjur och körsbären som odlas lokalt lockar turister från hela Europa.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Boca do Inferno
Sida  1  av  2
 

Hotell i närheten av  Boca do Inferno

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Londres
  Londres
  4,1/5
  Kundomdömenav  36 Åsikter

  Bra läge, nära till stranden och kommunikationer. Trevlig och alert personal. OK pool.

  Anonym
  Hotelopias kund, 28/06/2017

  Från685krSe mer