Hotell i närheten av Guincho strand

Se på kartan
Hotell - Guincho strand

Guincho strandFrån  423kr

Rekommenderade hotell nära Guincho strand

 • Estalagem Muchaxo Hotel
  Från771krPer natt

  Estalagem Muchaxo Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Praia do guincho s/n - Karta
  0.46 km från Guincho strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cascais. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta boende har omedelbar närhet till hamnen. Denna anläggning innefattar 61 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Estalagem Muchaxo Hotel tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fortaleza Do Guincho
  Från2.317krPer natt

  Fortaleza Do Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho, sintra-cascais natural park, - - Karta
  0.6 km från Guincho strand
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Fortaleza Do Guincho är 27. Fortaleza Do Guincho genomgick en renovering 2016. Fortaleza Do Guincho tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillåter endast små husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Fortaleza Do Guincho kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orbitur Guincho
  Från1.010krPer natt

  Orbitur Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , E.n.247-6 - lugar areia / guincho - - Karta
  1.31 km från Guincho strand
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 672 recensioner från resenärerBaserat på 672 recensioner från resenärer

  Denna mysiga camping, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 6 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. För våra gäster är det bara 37 meter till flygplatsen. Med sina totalt 2 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Kunderna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Orbitur Guincho har inte öppet dygnet runt. Orbitur Guincho tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på denna anläggning eftersom den är husdjursvänlig. Det finns parkeringsplatser. Dessutom har denna anläggning gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Orbitur Guincho erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Orbitur Guincho som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Guincho strand

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här