Hotell i närheten av Toy Museum

Se på kartan
Hotell - Toy Museum

Toy MuseumFrån  423kr

Rekommenderade hotell nära Toy Museum

 • Tivoli Sintra
  Från1.000krPer natt

  Tivoli Sintrastars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Praça da república s/n - Karta
  0.14 km från Toy Museum
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1883 recensioner från resenärerBaserat på 1883 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Praia Grande/Sintra. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från den här egendomen. Detta boende ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 22. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 77 rum. Tivoli Sintra genomgick en renovering 2001. Tivoli Sintra är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Tivoli Sintra babysängar på begäran. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. På Tivoli Sintra kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sintra Boutique Hotel
  Från1.369krPer natt

  Sintra Boutique Hotelstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Rua visconde de monserrate 48 - Karta
  0.14 km från Toy Museum
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 905 recensioner från resenärerBaserat på 905 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Praia Grande/Sintra. Från detta hotell som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. De 18 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell grundades år 2012. Resenärerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i detta hotell. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Sintra Boutique Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Lawrence's Hotel
  Från1.895krPer natt

  Lawrence's Hotelstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Consiglieri pedroso 38-40 - Karta
  0.33 km från Toy Museum
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Praia Grande/Sintra. Från denna anläggning som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Denna anläggning ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 17 trivsamma rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1754 och totalrenoverades 1999. Alla som valt detta boende kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Lawrence's Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Lawrence's Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sintra Marmoris Palace
  Från1.904krPer natt

  Sintra Marmoris Palacestars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Barao de almeida santos 7 - Karta
  0.49 km från Toy Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 85 recensioner från resenärerBaserat på 85 recensioner från resenärer

  Detta mysiga Guest House är beläget i Praia Grande/Sintra. Från detta boende som är beläget 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Detta boende ligger 0. 2 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Sintra Marmoris Palace garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Tivoli Palacio de Seteais
  Från3.290krPer natt

  Tivoli Palacio de Seteaisstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Barbosa do bocage 10 - Karta
  0.83 km från Toy Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1321 recensioner från resenärerBaserat på 1321 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Praia Grande/Sintra. Från denna egendom som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 5. 0 kilometer från det här hotellet. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 23. 6 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 50 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 30 rum. Detta hotell som byggdes 1787 totalrenoverades 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Toy Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här