Strandhotell i Costa de Estoril

Se på kartan
Strandhotell i Costa de Estoril

Strandhotell i Costa de EstorilFrån  423kr

Strandhotell Recommenderade i Costa de Estoril

 • Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa
  Från3.185krPer natt

  Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spastars

  Cascais, Costa de Estoril , Avenida marginal 8554 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1446 recensioner från resenärerBaserat på 1446 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Cascais, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 200 meter från detta hotell. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 192 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Hotel Cascais Miragem Heatlh & Spa har ett garage till glädje för gästerna. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Gästerna kan utöva olika sporter eller delta i aktiviteter som anläggningen erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Fortaleza Do Guincho
  Från2.317krPer natt

  Fortaleza Do Guinchostars

  Cascais, Costa de Estoril , Estrada do guincho, sintra-cascais natural park, - - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Cascais. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 6. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 50 meter från denna egendom. Det totala antalet rum på Fortaleza Do Guincho är 27. Fortaleza Do Guincho genomgick en renovering 2016. Fortaleza Do Guincho tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende tillåter endast små husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Gästerna kommer att ha det riktigt roligt när de utnyttjar de sportfaciliteter och fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende. På Fortaleza Do Guincho kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Albatroz
  Från2.909krPer natt

  Albatrozstars

  Cascais, Costa de Estoril , Rua frederico arouca 100 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Cascais. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från denna egendom är det 100 meter till närmaste strand. Denna anläggning har totalt 51 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Albatroz tillåter små husdjur. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Albatroz. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Lido
  Från563krPer natt

  Hotel Lidostars

  Estoril, Costa de Estoril , Rua alentejo 12 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Estoril. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 6 kilometer från det här hotellet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 800 meter från detta boende. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel Lido. Detta boende renoverades 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Tack vare de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta boende kan resenärerna få roliga upplevelser.

  Se mer
 • Londres
  Från684krPer natt

  Londresstars

  Estoril, Costa de Estoril , Avenida fausto de figueiredo 279 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 36 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i Estorils hjärta, med kasinot, tågstationen, Tamarizstranden och kongresscentret på gångavstånd. Kaféer, restauranger, ett apotek och en bank är samtliga belägna i närheten. Restaurangerna längs med Costa do Estorilkusten är kända för deras skaldjur och körsbären som odlas lokalt lockar turister från hela Europa.

  Se mer
 • Estalagem Muchaxo Hotel
  Från771krPer natt

  Estalagem Muchaxo Hotelstars

  Cascais, Costa de Estoril , Praia do guincho s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Cascais. Från det här boendet som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta boende. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger precis utanför denna egendom. Detta boende har omedelbar närhet till hamnen. Denna anläggning innefattar 61 trivsamma rum. Detta hotell snyggades upp 2011. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Estalagem Muchaxo Hotel tillåter små husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Om gästerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Ana Margarida Beach
  Från1.516krPer natt

  Villa Ana Margarida Beachstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Praceta da praia do matadouro 0 - Karta
  2,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House är beläget i Ericeira. Från detta Guest House är det 10 meter till närmaste strand. Våra besökare har 47. 0 kilometer till flygplatsen. Villa Ana Margarida Beach garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Villa Ana Margarida Beach genomgick en totalrenovering 2016. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Villa Ana Margarida Residences
  Från527krPer natt

  Villa Ana Margarida Residencesstars

  Ericeira, Costa de Estoril , Rua do ericeira 39 - Karta
   

  Detta mysiga Guest House finns i Ericeira. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Från detta Guest House är det 10 meter till närmaste strand. Detta trivsamma boende garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Villa Ana Margarida Residences är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Solar Palmeiras
  Från958krPer natt

  Solar Palmeirasstars

  Paço D'Arcos, Costa de Estoril , Avenida marginal - curva dos pinheiros 142 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Paço de Arcos. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boendet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna egendom. 34 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell grundades år 1994. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sintra Sol Apartamentos Turisticos
  Från679krPer natt

  Sintra Sol Apartamentos Turisticosstars

  Sintra - Praia Grande, Costa de Estoril , Avenida eugene levy - praia das macas 29 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 49 recensioner från resenärerBaserat på 49 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet ligger i Praia Grande/Sintra. Från den här egendomen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna lägenhet är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Sintra Sol Apartamentos Turisticos är 16. Detta boende renoverades 2009. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Sintra Sol Apartamentos Turisticos har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  20  Hotell - Costa de Estoril
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här