Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  501kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • America Diamonds
  Från938krPer natt

  America Diamondsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1200 recensioner från resenärerBaserat på 1200 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Lisboa. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 66. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har America Diamonds gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. På America Diamonds kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • PortoBay Marquês
  Från1.393krPer natt

  PortoBay Marquêsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Lisboa. Det finns totalt 72 rum i lokalerna.

  Se mer
 • Mundial
  Från1.431krPer natt

  Mundialstars

  Lissabon stad, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 120 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4259 recensioner från resenärerBaserat på 4259 recensioner från resenärer

  Beläget i Baixa Pombalina, hjärtat av Lissabon, med det historiska slottet St George i bakgrunden och Rossio torget bara några steg bort, är detta hotell den bästa platsen för att utforska denna vackra stad. Det finns olika affärer, barer, restauranger, nattklubbar och allmänna kommunikationsmedel i närheten.

  Se mer
 • Dom Carlos Park
  Från998krPer natt

  Dom Carlos Parkstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida duque de loule 121 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lisboa. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från det här hotellet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 76 rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Inspira Santa Marta Hotel
  Från1.930krPer natt

  Inspira Santa Marta HotelstarsGreenProgram Icon

  Lissabon stad, Lissabon , Rua de santa marta 48 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3554 recensioner från resenärerBaserat på 3554 recensioner från resenärer

  Detta charmanta hotell är designat enligt de gamla principerna i läran om feng shui och har ett utmärkt läge nära det centrala torget Praça do Marquês de Pombal och Avenida da Liberdade med sina eleganta affärer och butiker. Den vackra parken Eduardo VII och det historiska centrumet med sina välkända sevärdheter som Praça do Rossio, hissen Santa Justa och Praça do Comércio nås med en kort promenad.

  Se mer
 • Excelsior
  Från899krPer natt

  Excelsiorstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Lisboa. Excelsior har totalt 81 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Excelsior bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Excelsior. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • behotelisboa
  Från1.510krPer natt

  behotelisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 566 recensioner från resenärerBaserat på 566 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lisboa. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 5 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 39 rum. behotelisboa har wifi-anslutning. Receptionen på behotelisboa håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena på behotelisboa är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på behotelisboa. På behotelisboa kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • VIP Executive Art's
  Från939krPer natt

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1281 recensioner från resenärerBaserat på 1281 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lisboa. Från den här anläggningen som ligger 7. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra besökare har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 300 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2004. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Gästerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. På VIP Executive Art's kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Från1.092krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet belägen i Lisboa. Från denna lägenhet som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen totalrenoverades 2016. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto tillhandahåller babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 3K Madrid
  Från967krPer natt

  3K Madridstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua do conde de redondo 24 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 609 recensioner från resenärerBaserat på 609 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Lisboa. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra kunder har 5. 4 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 7 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 86 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på 3K Madrid. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. 3K Madrid erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På 3K Madrid kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  264  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från1.826krSe mer