Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  276kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • SANA Metropolitan
  Från927krPer natt

  SANA Metropolitanstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua soeiro pereira gomes 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 789 recensioner från resenärerBaserat på 789 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Lisboa. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 6. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 315 rum. SANA Metropolitan genomgick en renovering 2006. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på SANA Metropolitan är handikappanpassadeDetta är inte en husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Pedro Lisboa
  Från1.244krPer natt

  Dom Pedro Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida engenheiro duarte pacheco 24 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1885 recensioner från resenärerBaserat på 1885 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Lisboa. Från denna anläggning som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 263 rum. Dom Pedro Lisboa genomgick en renovering 2002. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SANA Capitol
  Från778krPer natt

  SANA Capitolstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua eca de queiroz 24 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 663 recensioner från resenärerBaserat på 663 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Lisboa. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 13. 3 kilometer från egendomen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 31. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 59. Denna anläggning byggdes 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på SANA Capitol. För extra bekvämlighet har kunderna tillgång till ett garage. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • A.S. Lisboa
  Från756krPer natt

  A.S. Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida almirante reis 188 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 531 recensioner från resenärerBaserat på 531 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Lisboa. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 5. 4 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 75 rum. Detta hotell byggdes 1993. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på A. S. Lisboa bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på A. S. Lisboa. A. S. Lisboa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Masa Hotel Almirante
  Från891krPer natt

  Masa Hotel Almirantestars

  Lissabon stad, Lissabon , Almirante reis 68 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 356 recensioner från resenärerBaserat på 356 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Lisboa. Totalt 59 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Masa Hotel Almirante. Masa Hotel Almirante byggdes 2002. Gästerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Dygnet-runt-servicen på Masa Hotel Almirante bidrar till gästernas trivsel. Masa Hotel Almirante är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Turim Lisboa Hotel
  Från743krPer natt

  Turim Lisboa Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Filipe folque 20 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 728 recensioner från resenärerBaserat på 728 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lisboa. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Turim Lisboa Hotel har totalt 56 rum. Turim Lisboa Hotel byggdes 2002. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Turim Lisboa Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sana Rex Hotel
  Från704krPer natt

  Sana Rex Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua castilho 169 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 505 recensioner från resenärerBaserat på 505 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget mitt i hjärtat av Lissabon, i ett utmärkt område av staden nära Marques de Pombal och Avenida da Liberdade. Detta område är en knutpunkt för kollektivtrafiken med tunnelbana, bussar och lätt att nå till motorvägar. På Avenida da Liberdade hittar man teatrar, biografer, restauranger och caféer, och den går ända till det historiska centrumet av Lissabon. Barer och nattklubbar ligger inom 1,5 km från hotellet. Från detta hotell kan man lätt och snabbt nå alla punkter i Lissabon.

  Se mer
 • Sana Reno
  Från921krPer natt

  Sana Renostars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida duque de avila 195 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 822 recensioner från resenärerBaserat på 822 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Lisboa. Detta boende har totalt 92 rum. Sana Reno totalrenoverades 2011. Sana Reno har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Sana Reno kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SANA Executive
  Från736krPer natt

  SANA Executivestars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida conde de valbom 56 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 617 recensioner från resenärerBaserat på 617 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lisboa. Anläggningen har totalt 72 rum. SANA Executive genomgick en totalrenovering 2009. SANA Executive har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. SANA Executive erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. SANA Executive kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Four Seasons Hotel Lisbon
  Från14.289krPer natt

  Four Seasons Hotel Lisbonstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rodrigo da fonseca 88 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1985 recensioner från resenärerBaserat på 1985 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Lisboa. Från detta boende som är beläget 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 282 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Både resenärer och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  249  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  25
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här