Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  467kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • America Diamonds
  Från911krPer natt

  America Diamondsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1200 recensioner från resenärerBaserat på 1200 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Lisboa. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 66. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har America Diamonds gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. På America Diamonds kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • PortoBay Marques
  Från2.071krPer natt

  PortoBay Marquesstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 571 recensioner från resenärerBaserat på 571 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Lisboa. Det finns totalt 72 rum i lokalerna.

  Se mer
 • Excelsior
  Från606krPer natt

  Excelsiorstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Lisboa. Detta boende har totalt 81 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hello Lisbon Baixa Ouro
  Från803krPer natt

  Hello Lisbon Baixa Ourostars

  Lissabon stad, Lissabon , Crucifixo 6 - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet belägen i Lisboa. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Hello Lisbon Baixa Ouro som har totalt 12 rum. Denna anläggning byggdes 2017. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Hello Lisbon Baixa Ouro har inte öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • PortoBay Liberdade
  Från2.712krPer natt

  PortoBay Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rosa araujo 8 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1302 recensioner från resenärerBaserat på 1302 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Lisboa. Från detta boende som ligger inbäddat 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 6. 8 kilometer till flygplatsen. 98 välkomnande rum finns på anläggningen. PortoBay Liberdade byggdes 2014. Alla gästerna på PortoBay Liberdade kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. De som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. På PortoBay Liberdade kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel do Chiado
  Från2.558krPer natt

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon stad, Lissabon , Nova do almada 114 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 631 recensioner från resenärerBaserat på 631 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Lissabons historiska stadsdel, Chiado, nära Bairro Alto, torget Rossio och Avenida da Liberdade. Hotellet ligger i den historiska byggnaden Armazéns do Chiado, i dag ett shoppingcenter. Byggnaden totalrenoverades av den berömda arkitekten Siza Vieira efter en tragisk brand 1988. Chiado är den trendigaste och elegantaste delen av Lissabon. Detta hotell är det enda i staden som erbjuder rum med privat terrass och panoramautsikt över slottet och floden Tajo. Tunnelbanestationen Baixa-Chaido ligger nedanför byggnaden och intill hotellet kan du enkelt hitta en taxi. Baren Entretanto ligger på 7:e våningen och är vida känd för att ha den bästa utsikten över Lissabon. Detta är platsen för en romantisk middag, en träff med vännerna, ett informellt möte eller bara för lite avkoppling efter arbetsdagen.

  Se mer
 • Browns Central Hotel
  Från2.119krPer natt

  Browns Central Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da assunção 75 (car access rua dos sapateiros) - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1288 recensioner från resenärerBaserat på 1288 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Lisboa. Från denna egendom som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 500 meter till hamnen. Detta boende innefattar 40 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 2014. Browns Central Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Browns Central Hotel har ett garage till glädje för gästerna. Browns Central Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Browns Central Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • 1869 PrIncipe Real
  Från1.666krPer natt

  1869 PrIncipe Realstars

  Lissabon stad, Lissabon , Travessa do abarracamento de peniche 14 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 27 recensioner från resenärerBaserat på 27 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa B&B ligger i Lisboa. 1869 PrIncipe Real garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 9 rum. 1869 PrIncipe Real byggdes 1869 och totalrenoverades 2018. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Dessutom erbjuder 1869 PrIncipe Real babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gäster som bor på 1869 PrIncipe Real kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På 1869 PrIncipe Real kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Avenida Palace
  Från1.987krPer natt

  Avenida Palacestars

  Lissabon stad, Lissabon , 1º de dezembro 123 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3573 recensioner från resenärerBaserat på 3573 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Lisboa. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från den här egendomen. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 3. 0 kilometer till hamnen. Detta boende kan erbjuda totalt 82 rum. Trots att detta boende byggdes 1892 har det genomgått en renovering 1998. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Avenida Palace har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Avenida Palace. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vincci Liberdade
  Från2.477krPer natt

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 902 recensioner från resenärerBaserat på 902 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Lisboa. Denna anläggning har 83 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna på Vincci Liberdade. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  254  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från2.454krSe mer