Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  227kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • Tivoli Avda Liberdade-A leading hotel of the World
  Från1.908krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4505 recensioner från resenärerBaserat på 4505 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Lisboa. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från den här anläggningen. Det totala antalet rum på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa är 306. Denna anläggning genomgick en renovering 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Små husdjur är tillåtna på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Tivoli Avenida Liberdade Lisboa är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Tivoli Avenida Liberdade Lisboa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Esperança Centro
  Från737krPer natt

  Luna Esperança Centrostars

  Setubal, Lissabon , Avenida luisa todi 220 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 217 recensioner från resenärerBaserat på 217 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Setubal. Denna anläggning som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här anläggningen. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Detta hotell har 80 rum. Luna Esperança Centro är från år 2001. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Luna Esperança Centro förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel do Chiado
  Från1.167krPer natt

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon stad, Lissabon , Nova do almada 114 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 631 recensioner från resenärerBaserat på 631 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Lissabons historiska stadsdel, Chiado, nära Bairro Alto, torget Rossio och Avenida da Liberdade. Hotellet ligger i den historiska byggnaden Armazéns do Chiado, i dag ett shoppingcenter. Byggnaden totalrenoverades av den berömda arkitekten Siza Vieira efter en tragisk brand 1988. Chiado är den trendigaste och elegantaste delen av Lissabon. Detta hotell är det enda i staden som erbjuder rum med privat terrass och panoramautsikt över slottet och floden Tajo. Tunnelbanestationen Baixa-Chaido ligger nedanför byggnaden och intill hotellet kan du enkelt hitta en taxi. Baren Entretanto ligger på 7:e våningen och är vida känd för att ha den bästa utsikten över Lissabon. Detta är platsen för en romantisk middag, en träff med vännerna, ett informellt möte eller bara för lite avkoppling efter arbetsdagen.

  Se mer
 • Zenit Lisboa
  Från543krPer natt

  Zenit Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Av. 5 de outubro 11 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 904 recensioner från resenärerBaserat på 904 recensioner från resenärer

  Det här hotellet ligger i affärs- och shoppingområdet i Portugals huvudstad Lissabon. Här kombineras en elegant fasad med modern inredning och hotellet är omgivet av några av de bästa och mest exklusiva shoppingmöjligheterna. Torgen Saldanha och Praco Do Marques de Pombal ligger bara ett stenkast bort och i närheten ligger också det livfulla Bairro Alto med sina restauranger, barer och konstgallerier.

  Se mer
 • America Diamonds
  Från549krPer natt

  America Diamondsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1200 recensioner från resenärerBaserat på 1200 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lisboa. Från detta hotell som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 4. 5 kilometer till flygplatsen. De 66 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. America Diamonds har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. America Diamonds är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. America Diamonds kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Príncipe Real
  Från748krPer natt

  Príncipe Realstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da alegria 53 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 253 recensioner från resenärerBaserat på 253 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Lisboa. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning kan erbjuda totalt 18 rum. Príncipe Real genomgick en renovering 2005. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hotel do Mar
  Från622krPer natt

  Hotel do Marstars

  Sesimbra, Lissabon , Rua general humberto delgado - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 767 recensioner från resenärerBaserat på 767 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sesimbra. Från denna egendom som ligger inbäddad 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende har ett strandnära läge. Våra resenärer har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning ligger nära hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 168 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2003. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Do Mar har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Do Mar. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Gästerna kan roa sig med den underhållning som står till buds. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Från1.173krPer natt

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Largo do corpo santo 23-25 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1055 recensioner från resenärerBaserat på 1055 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Lisboa. Våra kunder har 9. 8 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Corpo Santo Lisbon Historical Hotel är 75. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla rum på Corpo Santo Lisbon Historical Hotel är rullstolsanpassade. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Excelsior
  Från612krPer natt

  Excelsiorstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Lisboa. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Excelsior. Excelsior är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. På Excelsior kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Altis Suites
  Från707krPer natt

  Altis Suitesstars

  Lissabon stad, Lissabon , R. castilho, 13 13 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Lisboa. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 33 rum. Den här anläggningen byggdes 1998. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter små husdjur. Dessutom har detta hotell ett garage för kunder som reser med bil. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  267  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från995krSe mer