Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  479kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • America Diamonds
  Från1.095krPer natt

  America Diamondsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1187 recensioner från resenärerBaserat på 1187 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Lisboa. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. 66 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga America Diamonds är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Carlos Park
  Från1.442krPer natt

  Dom Carlos Parkstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida duque de loule 121 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 543 recensioner från resenärerBaserat på 543 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lisboa. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 76 rum. Detta hotell snyggades upp 2005. Alla gästerna på Dom Carlos Park kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Dom Carlos Park håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mundial
  Från1.946krPer natt

  Mundialstars

  Lissabon stad, Lissabon , Praça martim moniz 2 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 120 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4211 recensioner från resenärerBaserat på 4211 recensioner från resenärer

  Beläget i Baixa Pombalina, hjärtat av Lissabon, med det historiska slottet St George i bakgrunden och Rossio torget bara några steg bort, är detta hotell den bästa platsen för att utforska denna vackra stad. Det finns olika affärer, barer, restauranger, nattklubbar och allmänna kommunikationsmedel i närheten.

  Se mer
 • behotelisboa
  Från2.014krPer natt

  behotelisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 553 recensioner från resenärerBaserat på 553 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Lisboa. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 5 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 39 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på behotelisboa. behotelisboa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto
  Från1.176krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Lisboa. Från denna anläggning som ligger 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 750 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 9. 0 kilometer till flygplatsen. Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto genomgick en renovering 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Lisbon Serviced Apartments - Bairro Alto har inte öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Corpo Santo Lisbon Historical Hotel
  Från3.247krPer natt

  Corpo Santo Lisbon Historical Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Largo do corpo santo 23-25 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 960 recensioner från resenärerBaserat på 960 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Lisboa. Våra besökare har 9. 8 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 79 trivsamma rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Corpo Santo Lisbon Historical Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vincci Liberdade
  Från2.186krPer natt

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 874 recensioner från resenärerBaserat på 874 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Lisboa. Detta boende har 83 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Vincci Liberdade håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Denna miljövänliga anläggning har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Vincci Liberdade är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • VIP Executive Art's
  Från1.390krPer natt

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1265 recensioner från resenärerBaserat på 1265 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lisboa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 7. 5 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. 300 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har VIP Executive Art's ett garage för kunder som reser med bil. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. På VIP Executive Art's kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gat Rossio
  Från1.287krPer natt

  Gat Rossiostars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua do jardim do regedor 27-35 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1615 recensioner från resenärerBaserat på 1615 recensioner från resenärer

  Detta moderna designhotell har ett perfekt läge i centrum av den spännande staden Lissabon, endast 200 meter från det vackra torget Rossio. I närheten finns ett brett utbud av restauranger, barer och butiker, och till Castelo de São Jorge är det en kort promenad. Lissabons flygplats nås enkelt med aerobus, och bussen stannar precis vid dörren. Hotellet erbjuder 24-timmarsreception, conciergeservice, valutaväxling och gratis wi-fi i samtliga utrymmen.

  Se mer
 • Lisboa Prata Boutique Hotel
  Från1.394krPer natt

  Lisboa Prata Boutique Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da prata 116 116 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell som återfinns i Lisboa, är endast för vuxna. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 8. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 2. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 25 rum. Detta hotell grundades år 2013. Lisboa Prata Boutique Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Lisboa Prata Boutique Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på Lisboa Prata Boutique Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  216  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  22
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från1.571krSe mer