Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  246kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • Hotel do Chiado
  Från939krPer natt

  Hotel do Chiadostars

  Lissabon stad, Lissabon , Nova do almada 114 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 631 recensioner från resenärerBaserat på 631 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Lissabons historiska stadsdel, Chiado, nära Bairro Alto, torget Rossio och Avenida da Liberdade. Hotellet ligger i den historiska byggnaden Armazéns do Chiado, i dag ett shoppingcenter. Byggnaden totalrenoverades av den berömda arkitekten Siza Vieira efter en tragisk brand 1988. Chiado är den trendigaste och elegantaste delen av Lissabon. Detta hotell är det enda i staden som erbjuder rum med privat terrass och panoramautsikt över slottet och floden Tajo. Tunnelbanestationen Baixa-Chaido ligger nedanför byggnaden och intill hotellet kan du enkelt hitta en taxi. Baren Entretanto ligger på 7:e våningen och är vida känd för att ha den bästa utsikten över Lissabon. Detta är platsen för en romantisk middag, en träff med vännerna, ett informellt möte eller bara för lite avkoppling efter arbetsdagen.

  Se mer
 • Inn Rossio
  Från724krPer natt

  Inn Rossiostars

  Lissabon stad, Lissabon , R. 1º de dezembro 73, 1100-200 lisboa, 73 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 741 recensioner från resenärerBaserat på 741 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Lisboa. Från denna egendom som ligger inbäddad 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Inn Rossio har totalt 68 rum. Inn Rossio genomgick en totalrenovering 2015. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Inn Rossio kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Borges Chiado
  Från611krPer natt

  Hotel Borges Chiadostars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua garrett 108 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1379 recensioner från resenärerBaserat på 1379 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Lisboa. Våra besökare har 6. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 96 ombonade rum. Denna anläggning uppfördes i en byggnad med anor från 1 och totalrenoverades 2019. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Hotel Borges Chiado tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel Borges Chiado som har några handikappanpassade rum. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Duas Nacoes
  Från573krPer natt

  Hotel Duas Nacoesstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da vitoria 39 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Lisboa. Från detta hotell som ligger inbäddat 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Hotel Duas Nacoes har totalt 24 rum. Denna anläggning som byggdes 1880 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2013. Både fast och trådlöst internet finns på Hotel Duas Nacoes. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Avenida Park
  Från488krPer natt

  Hotel Avenida Parkstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida sidonio pais 6 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 453 recensioner från resenärerBaserat på 453 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Lisboa. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel Avenida Park är 44. Hotel Avenida Park totalrenoverades 2012. Detta hotell har wifi-anslutning. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hotel Avenida Park. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Marques de Pombal
  Från791krPer natt

  Marques de Pombalstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida da liberdade 243 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 55 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1998 recensioner från resenärerBaserat på 1998 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Lisboa. Våra gäster hittar närmaste golfbana 25. 0 kilometer från det här boende. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 123 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2000. Alla gästerna på Marques de Pombal kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dygnet-runt-servicen på Marques de Pombal bidrar till gästernas trivsel. Marques de Pombal tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Marques de Pombal några rullstolsanpassade rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på denna anläggning. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel Lx Rossio
  Från573krPer natt

  Hotel Lx Rossiostars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da assuncao 52 2 sn - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Lisboa. Detta boende har totalt 32 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen under hela dagen. Hotel Lx Rossio erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda.

  Se mer
 • Excelsior
  Från385krPer natt

  Excelsiorstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rodrigues sampaio 172 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 431 recensioner från resenärerBaserat på 431 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Lisboa. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Excelsior. Excelsior är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. På Excelsior kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dear Lisbon Gallery House
  Från814krPer natt

  Dear Lisbon Gallery Housestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua de saƒo bento 31 31 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta enastående B&B ligger i Lisboa. Från denna egendom som ligger 20 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta B&B ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Det totala antalet rum är 26. Senast detta boende renoverades var 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dear Lisbon Gallery House tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Dear Lisbon Gallery House.

  Se mer
 • Lisboa
  Från725krPer natt

  Lisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua barata salgueiro 5 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 961 recensioner från resenärerBaserat på 961 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Lisboa. Från detta hotell som ligger 750 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 61 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lisboa. Detta boende genomgick en renovering 2008. Lisboa har wifi-anslutning. Receptionen på Lisboa har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta hotell har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Lisboa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  275  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från986krSe mer