Hotell i Lissabon

Se på kartan
Hotell - Lissabon

LissabonFrån  345kr

Aktuella hotellerbjudanden - Lissabon

 • America Diamonds
  Från1.360krPer natt

  America Diamondsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua tomas ribeiro 47 47 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1170 recensioner från resenärerBaserat på 1170 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Lisboa. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 5 kilometer till flygplatsen. 66 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga America Diamonds är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vincci Baixa
  Från1.415krPer natt

  Vincci Baixastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua do comercio 32-38 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1796 recensioner från resenärerBaserat på 1796 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade boende är perfekt för dig som söker det bohemiska Lissabon. Här erbjuds ett boende med unik design på en alldeles speciell plats i Portugals huvudstad. Det ligger i hjärtat av Baixa, bara ett stenkast från stadens bästa shopping och nära några av de största turistattraktionerna, däribland kyrkan Basilica dos Martires. Den internationella flygplatsen ligger bara 7 km från hotellet. De smakfullt inredda rummen kommer garanterat att överraska även de mest erfarna resenärerna, eftersom alla är rymliga, ljusa och har ett brett utbud av förstklassiga tjänster, såsom en kuddmeny. Loungebaren är perfekt för att njuta av en uppfriskande drink, och restaurangen kombinerar det moderna med det traditionella.

  Se mer
 • Hotel Duas Nacoes
  Från1.093krPer natt

  Hotel Duas Nacoesstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da vitoria 41 - Karta
  2,9/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 639 recensioner från resenärerBaserat på 639 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är lokaliserat i Lisboa. Från detta boende som ligger inbäddat 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 61 rum. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1880 och totalrenoverades 2013. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta hotell. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dom Carlos Park
  Från1.057krPer natt

  Dom Carlos Parkstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida duque de loule 121 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Lisboa. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell som ligger mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra gäster hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 76 rum. Detta hotell snyggades upp 2005. Alla gästerna på Dom Carlos Park kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Dom Carlos Park håller öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • behotelisboa
  Från1.891krPer natt

  behotelisboastars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua dos correeiros 136 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 533 recensioner från resenärerBaserat på 533 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Lisboa. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 15. 5 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 39 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på behotelisboa. behotelisboa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • PortoBay Marquês
  Från1.715krPer natt

  PortoBay Marquêsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua duque de palmela 32 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Den här egendomen är behändigt belägen i Lisboa. Det finns totalt 72 rum i lokalerna.

  Se mer
 • Vincci Liberdade
  Från1.267krPer natt

  Vincci Liberdadestars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua rosa araujo 16 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 836 recensioner från resenärerBaserat på 836 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Lisboa. Detta boende har 83 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Vincci Liberdade håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Denna miljövänliga anläggning har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Vincci Liberdade är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • VIP Executive Art's
  Från926krPer natt

  VIP Executive Art'sstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida dom joao ii 47 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1247 recensioner från resenärerBaserat på 1247 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Lisboa. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 7. 5 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 5. 0 kilometer till flygplatsen. 300 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boendes byggår är 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har VIP Executive Art's ett garage för kunder som reser med bil. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på denna anläggning. På VIP Executive Art's kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Browns Central Hotel
  Från2.373krPer natt

  Browns Central Hotelstars

  Lissabon stad, Lissabon , Rua da assunção 75 (car access rua dos sapateiros) - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1208 recensioner från resenärerBaserat på 1208 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Lisboa. Från denna anläggning som ligger 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 7. 5 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 25 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Denna anläggning har totalt 40 rum. Denna anläggning grundades år 2014. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Browns Central Hotel. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Kunderna kan använda sig av garaget. Browns Central Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • WC by The Beautique Hotels
  Från1.287krPer natt

  WC by The Beautique Hotelsstars

  Lissabon stad, Lissabon , Avenida almirante reis 35 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 122 recensioner från resenärerBaserat på 122 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Lisboa är detta bekväma hotell endast avsett för vuxna. Detta hotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 5. 1 kilometer till flygplatsen. WC by The Beautique Hotels har totalt 41 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på WC by The Beautique Hotels som har några handikappanpassade rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. För extra bekvämlighet har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till ett garage. På WC by The Beautique Hotels kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  262  Hotell - Lissabon
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Portugals huvudstad Lissabon är landets största stad. Det har ett mycket varmt och soligt klimat, idealiskt för att bege sig ut och lära känna staden i grunden. Lissabon är en stad med ett betydande kulturliv och dess historiska stadsdelar får man absolut inte missa. Namnen på de viktigaste stadsdelarna är Baixa, Alfama, Barrio Alto och Barrio de Belém. De charmiga gatorna och gränderna och arkitekturen i stadslandskapet gör att en vandring i Lissabon blir full av minnesvärda stunder. Här är det möjligt att beundra olika monument och platser som nationalteatern D. Maria II, torgen Praça do Comércio och Rossio i stadsdelen Baixa, katedralen och slottet São Jorge i Alfama, samt det imponerande klostret Mosteiro dos Jerónimos och Belémtornet i stadsdelen med samma namn. Belémtornet har förklarats tillhöra världsarvet av UNESCO. I Barrio Alto, Lissabons centrum, finns det utmärkta shoppingmöjligheter, olika förslag till nöjen och ett attraktivt nattliv. Lissabon är en stad som kommer att väcka alla dina sinnen till liv med sin historia och sitt vibrerande kultur- och nattliv. Upptäck Lissabon!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Lissabon

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • TRYP Lisboa Aeroporto
  TRYP Lisboa Aeroporto
  4,4/5
  Kundomdömenav  14 Åsikter

  En bricka med en jordgubbstårta och en flaska bubbel för att det var min födelsedag var något jag inte alls förväntade mig.

  Christer Norberg
  Hotelopias kund, 19/07/2017

  Från1.517krSe mer