Hotell i Madeira

Se på kartan
Hotell - Madeira

MadeiraFrån  198kr

Aktuella hotellerbjudanden - Madeira

 • Alto Lido
  Från1.171krPer natt

  Alto LidostarsGreenProgram Icon

  Funchal, Madeira , Estrada monumental, 316 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 126 recensioner från resenärerBaserat på 126 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Funchal. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från det här hotellet. Den närmaste stranden ligger 500 meter från detta boende. Våra kunder har 16. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 315 trivsamma rum. Detta hotell genomgick en renovering 2018. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Alto Lido bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla gäster som bor på denna anläggning. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Alto Lido. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags gäster. Alto Lido kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Cliff Bay Resort
  Från1.957krPer natt

  The Cliff Bay ResortstarsGreenProgram Icon

  Funchal, Madeira , Estrada monumental, 147 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3641 recensioner från resenärerBaserat på 3641 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Funchal. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 12. 1 kilometer från egendomen. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 2. 0 kilometer till hamnen. De 202 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på The Cliff Bay Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på The Cliff Bay Resort. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. Kunderna kan utforska de olika matställena som The Cliff Bay Resort erbjuder. Gästerna utlovas en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. På The Cliff Bay Resort kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baia Azul
  Från1.253krPer natt

  Baia AzulstarsGreenProgram Icon

  Funchal, Madeira , Quinta calaca 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 537 recensioner från resenärerBaserat på 537 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Funchal är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra besökare har 16. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 215 trivsamma rum. Baia Azul genomgick en totalrenovering 2015. Baia Azul har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna på detta boende. För extra bekvämlighet har resenärerna tillgång till ett garage. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Baia Azul. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Quinta da Penha de Franca
  Från813krPer natt

  Quinta da Penha de FrancastarsGreenProgram Icon

  Funchal, Madeira , Rua imperatriz d. amelia 85 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 952 recensioner från resenärerBaserat på 952 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Funchal är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning är det 100 meter till närmaste strand. 109 välkomnande rum finns på anläggningen. Quinta da Penha de Franca genomgick en renovering 2017. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Quinta da Penha de Franca håller öppet dygnet runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter endast små husdjur. Quinta da Penha de Franca tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna välkomnas till denna miljövänliga anläggning. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Quinta da Penha de Franca. Kunderna kan utforska de olika matställena som Quinta da Penha de Franca erbjuder. Quinta da Penha de Franca är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. På Quinta da Penha de Franca kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Orquidea
  Från871krPer natt

  Orquideastars

  Funchal, Madeira , Rua dos netos 69-71 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 242 recensioner från resenärerBaserat på 242 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett privilegierat läge och erbjuder det bästa av Madeiras huvudstad Funchal, bergig terräng och varmt indigoblått vatten, vilket garanterat ger dig en komplett Madeira-upplevelse. Hotellet ligger en kort promenad från de viktigaste sevärdheterna, historiska platserna, museerna, teatrarna och butikerna. Hela hotellet är omsorgsfullt inrett för att skapa en avkopplande atmosfär där gästerna, efter en rolig dag med sightseeing, kan vila och göra sig i ordning för att uppleva Funchals spännande nattliv.

  Se mer
 • Apartamentos Turisticos Atlantida
  Från572krPer natt

  Apartamentos Turisticos Atlantidastars

  Funchal, Madeira , Rua ivens 24 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 154 recensioner från resenärerBaserat på 154 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Funchal. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Det totala antalet rum på Apartamentos Turisticos Atlantida är 26. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Apartamentos Turisticos Atlantida har inte öppet dygnet runt. Apartamentos Turisticos Atlantida tillhandahåller inga babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. De som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Apartamentos Turisticos Atlantida kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ASPA - Sao Paulo e Alegria
  Från479krPer natt

  ASPA - Sao Paulo e Alegriastars

  Funchal, Madeira , Pimenta aguiar 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 217 recensioner från resenärerBaserat på 217 recensioner från resenärer

  Detta mysiga och vänliga lägenhetskomplex är centralt beläget i ett av Funchals (Madeiras huvudstad) mest autentiska och historiska områden. Alla viktiga sevärdheter, restauranger, shoppingkvarter, mataffärer och busstationer med förbindelser till olika platser på ön ligger på gångavstånd. Komplexet består av 31 studior fördelade över tre närliggande byggnader (30 m från varandra), reception, takterrass, trädgård med solstolar, grill frukostrum och en restaurang som serverar typiska portugisiska rätter.

  Se mer
 • Vila Baleira Funchal
  Från776krPer natt

  Vila Baleira Funchalstars

  Funchal, Madeira , Estrada monumental 274 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Funchal. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 500 meter från denna anläggning. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 74 rum. Detta hotell byggdes 2008. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dygnet-runt-servicen på Vila Baleira Funchal bidrar till gästernas trivsel. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Vila Baleira Funchal. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Vila Baleira Funchal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Apartamentos Baia Brava
  Från538krPer natt

  Hotel Apartamentos Baia Bravastars

  Santa Cruz-Madeira, Madeira , Estrada padre alfredo vieira freitas - gaula 277 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 43 recensioner från resenärerBaserat på 43 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Santa Cruz. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Hotel Apartamentos Baia Brava har totalt 21 rum. Hotel Apartamentos Baia Brava byggdes 2009. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Hotel Apartamentos Baia Brava har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Se Boutique Hotel
  Från840krPer natt

  Se Boutique Hotelstars

  Funchal, Madeira , Rua do sabão 53 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 137 recensioner från resenärerBaserat på 137 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Funchal. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 280 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 18. 3 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1. 5 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 54 rum. Denna anläggning snyggades upp 2017. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Se Boutique Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Se Boutique Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  140  Hotell - Madeira
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Madeira är det namn man givit till en ögrupp i Atlanten som tillhör Portugal. Två av dessa öar är bebodda, Madeira och Porto Santo. De andra tre mindre öarna är inte bebodda och de kallas med ett gemensamt namn Desertas. Förutom dessa utgör även ögruppen Islas Salvajes en del av Madeira. Ön Port Santo är en av de viktigaste turistattraktionerna i området. Den har perfekta naturvillkor och en oklanderlig badstrand med fin sand. En del påstår att vattnet där är terapeutiskt, men hur det nu än är med det är havet vackert djupblått och vattnet mycket varmt, ett verkligt paradis. Madeira har otaliga parker och trädgårdar som alla har en skönhet utan like. Vi kan bland annat nämna den botaniska trädgården med sina stora planteringar med inhemska och exotiska växter där man bedriver vetenskaplig forskning om hur man bäst bevarar de olika arterna och där det också finns ett naturhistoriskt museum och en medicinalväxtsamling. Där finns likaså trädgårdarna Quinta das Cruzes, Quinta do Palheiro, Quinta da Boa Vista och Quinta Magnolia, m.fl. Madeira har allt du letar efter, vackra badstränder, underbara trädgårdar och ett otroligt nattliv.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Madeira

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här