Hotell i Porto and Northern Portugal

Se på kartan
Hotell - Porto and Northern Portugal

Porto and Northern PortugalFrån  341kr

Aktuella hotellerbjudanden - Porto and Northern Portugal

 • Axis Ofir Beach Resort
  Från606krPer natt

  Axis Ofir Beach Resortstars

  Esposende, Porto and Northern Portugal , Av. raul sousa martins s/n - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 416 recensioner från resenärerBaserat på 416 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Esposende. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 20 meter från detta boende. Axis Ofir Beach Resort har totalt 191 rum. Detta boende grundades år 1960. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Axis Ofir Beach Resort tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Axis Ofir Beach Resort är rullstolsanpassade. Axis Ofir Beach Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Suave Mar
  Från599krPer natt

  Suave Marstars

  Esposende, Porto and Northern Portugal , Avenida engenheiro eduardo arantes e oliveira - - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 371 recensioner från resenärerBaserat på 371 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Esposende. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 700 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 84 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2019. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Suave Mar. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Gästerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Axis Ponte de Lima Golf Resort
  Från681krPer natt

  Axis Ponte de Lima Golf Resortstars

  Ponte de lima, Porto and Northern Portugal , Quinta de pias - fornelos s/n - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 236 recensioner från resenärerBaserat på 236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Ponte de Lima. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 100 meter från denna egendom. Detta boende har totalt 40 ombonade rum. Detta hotell grundades år 2003. Axis Ponte de Lima Golf Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Axis Ponte de Lima Golf Resort tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Santana Hotel & SPA
  Från688krPer natt

  Santana Hotel & SPAstars

  Vila Do Conde, Porto and Northern Portugal , Monte santana-azurara . - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 464 recensioner från resenärerBaserat på 464 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Vila do Conde. Från denna egendom som ligger inbäddad 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna egendom är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 32. 0 kilometer till hamnen. Totalt 75 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2002. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Santana Hotel & SPA. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Santana Hotel & SPA är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Den varierade underhållning som erbjuds på detta boende är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BessaHotel Boavista
  Från805krPer natt

  BessaHotel Boavistastars

  Porto stad, Porto and Northern Portugal , Rua doutor marques de carvalho 111 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1138 recensioner från resenärerBaserat på 1138 recensioner från resenärer

  BessaHotel har ett centralt läge i det fina området Boavista i Porto, bara ett par minuter från Casa da Musica. Hotellet har fitnesscenter, turkiskt bad och gratis Wi-Fi.De lyxiga, luftkonditionerade rummen på BessaHotel är inredda i modern stil. Alla rum har ett integrerat ljudsystem med Bluetooth, ett skrivbord och platt-TV med satellit- och kabelkanaler. Vissa rum har en stor balkong med utsikt över staden.BessaHotel har också 24-timmarsreception, à la carte-restaurang och businesscenter. På begäran erbjuds också massage, bagageförvaring och tvättstuga.

  Se mer
 • Carris Porto Ribeira
  Från1.215krPer natt

  Carris Porto Ribeirastars

  Porto stad, Porto and Northern Portugal , Rua do infante dom henrique 1 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1186 recensioner från resenärerBaserat på 1186 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Porto. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 11. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Carris Porto Ribeira är 90. Carris Porto Ribeira byggdes 2011. Alla gästerna på Carris Porto Ribeira kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta barnvänliga Carris Porto Ribeira är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Basic Hotel Braga by Axis
  Från362krPer natt

  Basic Hotel Braga by Axisstars

  Braga, Porto and Northern Portugal , Largo da estação - maximinos s/n - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  The hotel is located near the main city attractions, in the center of Braga near the Railway Station Braga and close to the historic center, including Braga Se Cathedral whici is 5 minute walk away and the shopping streets, just 1 km from the property.

  Se mer
 • Porto Trindade Hotel
  Från1.002krPer natt

  Porto Trindade Hotelstars

  Porto stad, Porto and Northern Portugal , Rua de camoes 129/131 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1163 recensioner från resenärerBaserat på 1163 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Porto. Från detta boende som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 10. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 52 ombonade rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Porto Trindade Hotel. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Premium Porto Downtown
  Från1.006krPer natt

  Premium Porto Downtownstars

  Porto stad, Porto and Northern Portugal , Rodrigues de freitas 427 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 493 recensioner från resenärerBaserat på 493 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Porto. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 3 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 17. 0 kilometer till flygplatsen. Denna egendom ligger nära hamnen. Premium Porto Downtown har totalt 56 rum. Detta hotell grundades år 2015. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Premium Porto Downtown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Premium Porto Downtown erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassat. Detta hotell tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Premium Porto Downtown erbjuder transfer till flygplatsen. Detta Premium Porto Downtown har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Arcos Hotel Nature & Welness
  Från598krPer natt

  Luna Arcos Hotel Nature & Welnessstars

  Braga, Porto and Northern Portugal , Lugar requeijo s/n s/n - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Braga. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Detta boende har totalt 75 rum. Luna Arcos Hotel Nature & Welness byggdes 2015. Luna Arcos Hotel Nature & Welness har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Luna Arcos Hotel Nature & Welness babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Luna Arcos Hotel Nature & Welness är rullstolsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Luna Arcos Hotel Nature & Welness är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. På Luna Arcos Hotel Nature & Welness kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  311  Hotell - Porto and Northern Portugal
Sida  1  av  32
 

Beskrivning av destination

  Oporto (Porto) är näst efter Lissabon Portugals viktigaste stad. Den ligger i den norra regionen i landet vid floden Douros utlopp i Atlanten. Det har en vacker historisk stadskärna som har upptagits på UNESCO:s världsarvslista tack vare alla sina vackra byggnader, som är i perfekt bevarat skick. Vi rekommenderar att du besöker Torre dos Clérigos, som är ett av stadens landmärken och som är från 1700-talet. Det är också intressant att ta en tur i Casa de la Música och till vinkällarna eller vingårdarna i Oporto, ett klassiskt besök och en av de obligatoriska utflykterna under en vistelse i staden. Där kan du lära dig om framställningen av portvin och även smaka av det. Vi rekommenderar dig också att vandra runt i Oportos gamla flodhamn, ett mycket pittoreskt område med en utmärkt utsikt över staden. Ett annat landmärke i staden är Luis I:s bro, ett arkitekturens mästerverk, som byggdes 1886 av en av den berömde ingenjören Eiffels elever. Upptäck denna vackra portugisiska stad. Låt dig förföras av Oporto!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Porto and Northern Portugal

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här