Hotell i Portugal Centrala

Se på kartan
Hotell - Portugal Centrala

Portugal CentralaFrån  318kr

Aktuella hotellerbjudanden - Portugal Centrala

 • Miramar Hotel & SPA
  Från869krPer natt

  Miramar Hotel & SPAstars

  Nazare, Portugal Centrala , Rua abel da silva 36 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 675 recensioner från resenärerBaserat på 675 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Nazare. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. 47 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotellet totalrenoverades 2003. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Fatima
  Från769krPer natt

  Fatimastars

  Fatima, Portugal Centrala , Rua joão paulo ii, 241 241 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Fatima. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Anläggningen har totalt 117 rum. Detta boende genomgick en renovering 2017. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Fatima. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Hotel Turismo
  Från787krPer natt

  Luna Hotel Turismostars

  Abrantes, Portugal Centrala , Largo de santo antonio . - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Abrantes. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från detta boende är det 350 meter till hamnen. Luna Hotel Turismo har totalt 44 rum. Luna Hotel Turismo totalrenoverades 2008. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Luna Hotel Turismo har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Luna Hotel Turismo tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På Luna Hotel Turismo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Santa Eufémia
  Från602krPer natt

  Santa Eufémiastars

  Covilha, Portugal Centrala , Avenida da universidade - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Covilha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från den här egendomen. Från det här hotellet är det 20. 0 kilometer till backarna. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum är 83. Detta hotell snyggades upp 2005. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Santa Eufémia bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Santa Eufémia är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Luna Hotel dos Carqueijais
  Från485krPer natt

  Luna Hotel dos Carqueijaisstars

  Covilha, Portugal Centrala , Estrada nacional 339 - serra da estrela . - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 350 recensioner från resenärerBaserat på 350 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Covilha. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 1 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Från den här egendomen är det 15. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 6. 0 kilometer. Det totala antalet rum är 50. Detta boende renoverades 2006. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Luna Hotel dos Carqueijais några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Luna Hotel dos Carqueijais. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster som bor på denna anläggning. På Luna Hotel dos Carqueijais kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Luna Chalets da Montanha
  Från820krPer natt

  Luna Chalets da Montanhastars

  Covilha, Portugal Centrala , Penhas da saúde - serra da estrela . - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Denna enkla semesterbostad eller villa är belägen i Covilha. Från den här semesterbostaden eller villan är det 8. 0 kilometer till backarna. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Luna Chalets da Montanha är från år 2004. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramar Sul
  Från1.202krPer natt

  Miramar Sulstars

  Nazare, Portugal Centrala , Rua caminho real - pederneira - - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 967 recensioner från resenärerBaserat på 967 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Nazare. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här hotellet. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Från detta boende är det 800 meter till närmaste strand. 62 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 2009. Miramar Sul tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Receptionen är öppen under hela dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser.

  Se mer
 • Tivoli Coimbra
  Från732krPer natt

  Tivoli Coimbrastars

  Coimbra, Portugal Centrala , Rua joao machado 4/5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1601 recensioner från resenärerBaserat på 1601 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Coimbra. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Det totala antalet rum på Tivoli Coimbra är 100. Tivoli Coimbra genomgick en renovering 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på Tivoli Coimbra bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Tivoli Coimbra är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom har Tivoli Coimbra ett garage för kunder som reser med bil. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Santa Maria
  Från651krPer natt

  Santa Mariastars

  Fatima, Portugal Centrala , Rua de santo antonio - - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta gulliga hotell återfinns i Fatima. Det finns totalt 173 rum på anläggningen. Santa Maria totalrenoverades 2010. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • SANA Silver Coast
  Från1.028krPer natt

  SANA Silver Coaststars

  Caldas de Rainha, Portugal Centrala , Avenida doutor manuel figueira freire da camara na - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 603 recensioner från resenärerBaserat på 603 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Caldas da Rainha. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på 0. 5 kilometer. Våra gäster har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 22. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 87 rum. SANA Silver Coast är från år 2011. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har SANA Silver Coast några rullstolsanpassade rum. SANA Silver Coast är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på SANA Silver Coast. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  197  Hotell - Portugal Centrala
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Centro-regionen i Portugal omfattar följande distrikt: Coimbra, Castelo Branco och Leiria i sin helhet och en del av distrikten Aveiro, Viseu och Guarda samt en liten del av Santarémdistriktet. Vi rekommenderar ett besök i Viseus gamla stadskärna, Almeidafästningen (från 1600-talet), naturreservatet Dunas de São Jacinto i Aveiro, parken Bosque Sacro de los Carmelitas Descalzos (1630) och vinmuseet Bairrada, m.fl. Andra intressanta utflykter man kan göra är ”Körsbärsvägen” i Sierra de Gardunha, där det finns en otrolig mängd av planteringar med körsbärsträd. I Coimbra kan man lära känna Santa Cruz-klostret (från 1131), klostret Santa Clara-a-Velha (från 1286) och Parque Verde del Montego, som bara är några av många andra möjligheter. En av de viktigaste naturattraktionerna i regionen är naturreservatet Serra da Estrela, vars högsta topp är 1 993 meter hög. Upptäck denna vackra region, vandra runt på städernas gator och i deras parker, lär känna deras monument och museer. Besök Centro-regionen i Portugal!

Populäraste zoner från Portugal Centrala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här