Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  172kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Baltschug Kempinksi Moscow
  Från3.542krPer natt

  Baltschug Kempinksi Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Ul. balchug 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1304 recensioner från resenärerBaserat på 1304 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Moscow. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 31. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 227 rum. Denna anläggning renoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Baltschug Kempinksi Moscow tillhandahåller inga babysängar på begäran. På det här boendet är husdjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Baltschug Kempinksi Moscow har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Maxima Zarya
  Från498krPer natt

  Maxima Zaryastars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnaya ulitsa 4/9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från denna egendom. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 192 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2004. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Maxima Irbis
  Från498krPer natt

  Maxima Irbisstars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnaya ulitsa 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 184 recensioner från resenärerBaserat på 184 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Från den här anläggningen som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 810 meter från detta boende. Våra gäster har 1. 1 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 96 rum. Hotellet totalrenoverades 2004. Maxima Irbis tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Maxima Irbis bidrar till gästernas trivsel. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från1.058krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 916 recensioner från resenärerBaserat på 916 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Moscow. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 33. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 293. Boendet totalrenoverades 2013. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Golden Ring. Gäster som bor på Golden Ring kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På Golden Ring kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Budapest
  Från1.237krPer natt

  Budapeststars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa petrovskiye linii 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 640 recensioner från resenärerBaserat på 640 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Moscow. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 116 rum på anläggningen. Detta boende byggdes 1876 och totalrenoverades 2005. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sherston
  Från288krPer natt

  Sherstonstars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnyy proyezd 8/01 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 197 recensioner från resenärerBaserat på 197 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Moscow. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. De 144 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2009. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Sherston håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Sherston. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Gäster som bor på Sherston kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Sherston är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azimut Smolenskaya
  Från1.320krPer natt

  Azimut Smolenskayastars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya street 8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in the real heart of Moscow near the world famous Arbat street. Right nearby the most important governmental and administrative buildings, cultural and entertainment centres.

  Se mer
 • President Hotel
  Från1.358krPer natt

  President Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Bolshaya yakimanka 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Moscow. Från detta boende som är beläget 1. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 208 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. President Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på President Hotel. President Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Moscow Holiday Hotel
  Från566krPer natt

  Moscow Holiday Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Mnevniki 3b.2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 39 recensioner från resenärerBaserat på 39 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 7. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 600 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 205 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Moscow Holiday Hotel håller öppet dygnet runt. Moscow Holiday Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Moscow Holiday Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Crowne Plaza Moscow World Trade Centre
  Från1.286krPer natt

  Crowne Plaza Moscow World Trade Centrestars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1846 recensioner från resenärerBaserat på 1846 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Moscow. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 724 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende totalrenoverades 2007. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  161  Hotell - Moskva
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här