Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  136kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Azimut Smolenskaya
  Från1.026krPer natt

  Azimut Smolenskayastars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya street 8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in the real heart of Moscow near the world famous Arbat street. Right nearby the most important governmental and administrative buildings, cultural and entertainment centres.

  Se mer
 • Budapest
  Från1.135krPer natt

  Budapeststars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa petrovskiye linii 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 628 recensioner från resenärerBaserat på 628 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Moscow. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 17. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 116 rum. Denna anläggning som byggdes 1876 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2005. Både fast och trådlöst internet finns på Budapest. Receptionen är öppen under hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta Budapest har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aerostar
  Från469krPer natt

  Aerostarstars

  Moskva stad, Moskva , Leningradsky prospekt, 37/9 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 428 recensioner från resenärerBaserat på 428 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. 307 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2008. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Aerostar har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Aerostar. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Alla gästerna som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Aerostar. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Metropol
  Från2.321krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3815 recensioner från resenärerBaserat på 3815 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Moscow. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning som ligger mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 388 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Metropol. Anläggningen totalrenoverades 1991. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Metropol tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Metropol. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Metropol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från1.180krPer natt

  Hilton Moscow Leningradskayastars

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2621 recensioner från resenärerBaserat på 2621 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Moscow. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 273 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. Alla gästerna på Hilton Moscow Leningradskaya kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Hilton Moscow Leningradskaya babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Detta boende har en -certifiering. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Hilton Moscow Leningradskaya har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Hilton Moscow Leningradskaya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza
  Från1.207krPer natt

  Crowne Plazastars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1794 recensioner från resenärerBaserat på 1794 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 724 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. På Crowne Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Izmailovo Alfa
  Från578krPer natt

  Izmailovo Alfastars

  Moskva stad, Moskva , Izmaylovskoye shosse 71a - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1200 recensioner från resenärerBaserat på 1200 recensioner från resenärer

  This complex enjoys a very picturesque location near the old Izmailovo Park on the shores of the Serebryano-Vinogradnye ponds, where once the historic village of Izmailovo was to be found. Guests will find countless shops, the Pushkin Museum, Red Square, and the Bolshoi Theatre in the near vicinity. It is about a five-minute walk to the well-known Moscow Art Fair. Sheremetyevo 1 and Sheremetyevo 2 airports can be reached in about 50 min, while transfer to Domodedovo airport takes around an hour.

  Se mer
 • Prince Park Hotel
  Från596krPer natt

  Prince Park Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Novoyasenevsky prospekt 1-b/1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Moscow. Från detta boende som ligger 30 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 387 rum. Detta hotell renoverades 2017. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser på Prince Park Hotel. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Prince Park Hotel. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Moskvich
  Från220krPer natt

  Moskvichstars

  Moskva stad, Moskva , Tekstilshikov st 1/11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 98 recensioner från resenärerBaserat på 98 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Moscow. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 44. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 239 rum. Detta hotell totalrenoverades 2013. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Azimut Moscow Olympic Hotel
  Från1.052krPer natt

  Azimut Moscow Olympic Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Olimpiysky prospect 18/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3291 recensioner från resenärerBaserat på 3291 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 486 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Azimut Moscow Olympic Hotel totalrenoverades 2009. Både fast och trådlöst internet finns på Azimut Moscow Olympic Hotel. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Om de som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  173  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här