Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  168kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Novotel Moscow Centre
  Från930krPer natt

  Novotel Moscow Centrestars

  Moskva stad, Moskva , Novoslobodskaya street 23 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1488 recensioner från resenärerBaserat på 1488 recensioner från resenärer

  Novotel Moscow Centre är perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Hotellet är beläget i stadens affärsdistrikt, 15 minuter från Kreml och 30 km från den internationella flygplatsen. Det finns två tunnelbanestationer bredvid hotellet. Vi erbjuder en lobbybar, en restaurang som serverar medelhavsmat, kostnadsfritt wifi, höghastighetsinternet och möteslokaler på över 500 m².

  Se mer
 • Metropol
  Från2.701krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3932 recensioner från resenärerBaserat på 3932 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 388 rum. Metropol genomgick en renovering 1991. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Metropol. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Metropol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vnukovo Village Park Hotel & SPA
  Från467krPer natt

  Vnukovo Village Park Hotel & SPAstars

  Moskva stad, Moskva , Kievskaya str 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 6. 6 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 150. Detta hotell grundades år 2013. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Vnukovo Village Park Hotel & SPA.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från1.516krPer natt

  Hilton Moscow Leningradskayastars

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2667 recensioner från resenärerBaserat på 2667 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 273 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende renoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton Moscow Leningradskaya. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Dessutom erbjuder Hilton Moscow Leningradskaya babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på Hilton Moscow Leningradskaya. Det finns parkeringsplatser. denna anläggning har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Hilton Moscow Leningradskaya erbjuder transfer till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Hilton Moscow Leningradskaya är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Moscow Marina
  Från1.630krPer natt

  DoubleTree by Hilton Moscow Marinastars

  Moskva stad, Moskva , Leningradskoe shosse 39/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 989 recensioner från resenärerBaserat på 989 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Det främsta nöjesområdet ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Det totala antalet rum på DoubleTree by Hilton Moscow Marina är 270. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på DoubleTree by Hilton Moscow Marina. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. På DoubleTree by Hilton Moscow Marina kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Azimut Smolenskaya
  Från702krPer natt

  Azimut Smolenskayastars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya street 8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in the real heart of Moscow near the world famous Arbat street. Right nearby the most important governmental and administrative buildings, cultural and entertainment centres.

  Se mer
 • Aerostar
  Från524krPer natt

  Aerostarstars

  Moskva stad, Moskva , Leningradsky prospekt, 37/9 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Moscow. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 307 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aerostar. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta barnvänliga Aerostar är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Om gästerna som bor på denna anläggning behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. På Aerostar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från1.510krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 904 recensioner från resenärerBaserat på 904 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 33. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 293 rum. Golden Ring genomgick en renovering 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Golden Ring erbjuder transfer till flygplatsen. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Kunderna kan utforska de olika matställena som Golden Ring erbjuder. Golden Ring kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ibis Moscow Centre Bakhrushina
  Från1.121krPer natt

  Ibis Moscow Centre Bakhrushinastars

  Moskva stad, Moskva , Bakhrushina street 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 868 recensioner från resenärerBaserat på 868 recensioner från resenärer

  I Moskva bor du billigast och bäst på ibis Moscow Centre Bakhrushina, beläget 2 minuter från tunnelbanestationen Paveletskaya och AeroExpress-tåget till Domodedovo. Med tunnelbana tar du dig till Röda torget, Kreml, affärsdistriktet och Expocentre på 5 minuter. Hotellet kombinerar hög internationell standard med rimliga priser och erbjuder 190 rum med kostnadsfritt wifi, restaurang, bar, parkering samt alla tjänster i komplexet Combo Bakhrushina, däribland Mercure och Adagio.

  Se mer
 • Crowne Plaza
  Från1.069krPer natt

  Crowne Plazastars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1827 recensioner från resenärerBaserat på 1827 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 724 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. På Crowne Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  174  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här