Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  139kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Budapest
  Från1.154krPer natt

  Budapeststars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa petrovskiye linii 2 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 619 recensioner från resenärerBaserat på 619 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 17. 0 kilometer till hamnen. De 116 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Budapest byggdes 1876 och 2005 totalrenoverades det. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Budapest är inte någon husdjursvänlig anläggning. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Budapest är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På Budapest kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Swissotel Krasnye Holmy
  Från2.634krPer natt

  Swissotel Krasnye Holmystars

  Moskva stad, Moskva , Kosmodamianskaya naberezhnaya 52/6 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1288 recensioner från resenärerBaserat på 1288 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 233 ombonade rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Metropol
  Från2.358krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3730 recensioner från resenärerBaserat på 3730 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Moscow. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 388 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Metropol. Detta boende snyggades upp 1991. Metropol är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Metropol är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Metropol. Metropol erbjuder transfer till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. På Metropol kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Matreshka
  Från556krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , Teatralnyy proyezd 3/03 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 482 recensioner från resenärerBaserat på 482 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Det totala antalet rum är 110. Detta hotell grundades år 1891. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Matreshka. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Matreshka erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airhotel Domodedovo
  Från544krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 660 recensioner från resenärerBaserat på 660 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 299 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1999. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Airhotel Domodedovo babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Airhotel Domodedovo är rullstolsanpassade. Airhotel Domodedovo tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Airhotel Domodedovo. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Airhotel Domodedovo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Milan
  Från572krPer natt

  Milanstars

  Moskva stad, Moskva , Shipilovskaya street 28a - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 494 recensioner från resenärerBaserat på 494 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 297 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Milan är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Milan kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från1.259krPer natt

  Hilton Moscow Leningradskayastars

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta lyxiga hotell finns i Moscow. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 273. Hilton Moscow Leningradskaya totalrenoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Hilton Moscow Leningradskaya är rullstolsanpassade. Gästerna som väljer att bo på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. Hilton Moscow Leningradskaya erbjuder transfer till flygplatsen. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta hotell tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Hilton Moscow Leningradskaya kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Salut
  Från550krPer natt

  Salutstars

  Moskva stad, Moskva , Leninsky avenue 158 - Karta
  2,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 807 recensioner från resenärerBaserat på 807 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Moscow. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 850 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 1091 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Salut. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gentalion
  Från978krPer natt

  Gentalionstars

  Moskva stad, Moskva , 1-st brestskaya street 38/1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 61 recensioner från resenärerBaserat på 61 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 30 ombonade rum. Gentalion har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Gentalion är inte någon husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Capsule Hotel InterQUBE Chistye Prudy
  Från155krPer natt

  Capsule Hotel InterQUBE Chistye Prudystars

  Moskva stad, Moskva , Ulitsa makarenko 5c/1? - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2 recensioner från resenärerBaserat på 2 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem finns i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta vandrarhem. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 36. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 41 rum. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  179  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här