Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  128kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Airhotel Domodedovo
  Från675krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 637 recensioner från resenärerBaserat på 637 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 299 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1999. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Airhotel Domodedovo babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Airhotel Domodedovo är rullstolsanpassade. Airhotel Domodedovo tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Airhotel Domodedovo. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Airhotel Domodedovo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Milan
  Från648krPer natt

  Milanstars

  Moskva stad, Moskva , Shipilovskaya street 28a - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 469 recensioner från resenärerBaserat på 469 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Från det här boendet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. 297 välkomnande rum finns på anläggningen. Det här boendet byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Milan är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Milan kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Matreshka
  Från485krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , Teatralnyy proyezd 3/03 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 437 recensioner från resenärerBaserat på 437 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Det totala antalet rum är 110. Detta hotell grundades år 1891. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Matreshka. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Matreshka erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zolotoy Kolos
  Från371krPer natt

  Zolotoy Kolosstars

  Moskva stad, Moskva , Yaroslavskaya street 15/03 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 256 recensioner från resenärerBaserat på 256 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Från det här hotellet som ligger 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra kunder har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Zolotoy Kolos har totalt 331 rum. Zolotoy Kolos totalrenoverades 2014. Zolotoy Kolos tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Moscow Leningradskaya
  Från1.551krPer natt

  Hilton Moscow Leningradskayastars

  Moskva stad, Moskva , Kalanchevskaya ulitsa 21/40 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta lyxiga hotell återfinns i Moscow. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 273 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton Moscow Leningradskaya. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Hilton Moscow Leningradskaya är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Moscow Leningradskaya. Hilton Moscow Leningradskaya erbjuder transfer till flygplatsen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maxima Zarya
  Från350krPer natt

  Maxima Zaryastars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnaya ulitsa 4/9 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 313 recensioner från resenärerBaserat på 313 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. För våra besökare är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 192 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2004. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Sherston
  Från269krPer natt

  Sherstonstars

  Moskva stad, Moskva , Gostinichnyy proyezd 8/01 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 185 recensioner från resenärerBaserat på 185 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Moscow. Våra kunder har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 144 rum. Sherston genomgick en renovering 2009. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Sherston har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Master Hotel Domodedovo
  Från211krPer natt

  Master Hotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Shebantsevo street 2a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. 22 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende grundades år 2014. Master Hotel Domodedovo har wifi-anslutning. Receptionen på Master Hotel Domodedovo håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Master Hotel Domodedovo. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Master Hotel Domodedovo kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Diamant, Domodedovo
  Från568krPer natt

  Diamant, Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo, denezhnikovo 27 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 53 recensioner från resenärerBaserat på 53 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Moscow. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 67 ombonade rum. Det här boendet byggdes 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge de som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Detta hotell erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vozdvizhenskoe Park Hotel
  Från927krPer natt

  Vozdvizhenskoe Park Hotelstars

  Unknown zone, Unknown destination , Rossiyskaya ul. sn sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 556 recensioner från resenärerBaserat på 556 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Serpukhov, är ett bra alternativ för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. De 240 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Vozdvizhenskoe Park Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. Vozdvizhenskoe Park Hotel erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på denna anläggning. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  129  Hotell - Moskva
Sida  1  av  13
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här