Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  141kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Novotel Moscow Centre
  Från923krPer natt

  Novotel Moscow Centrestars

  Moskva stad, Moskva , Novoslobodskaya street 23 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1456 recensioner från resenärerBaserat på 1456 recensioner från resenärer

  Novotel Moscow Centre är perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Hotellet är beläget i stadens affärsdistrikt, 15 minuter från Kreml och 30 km från den internationella flygplatsen. Det finns två tunnelbanestationer bredvid hotellet. Vi erbjuder en lobbybar, en restaurang som serverar medelhavsmat, kostnadsfritt wifi, höghastighetsinternet och möteslokaler på över 500 m².

  Se mer
 • Azimut Smolenskaya
  Från956krPer natt

  Azimut Smolenskayastars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya street 8 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  The hotel is located in the real heart of Moscow near the world famous Arbat street. Right nearby the most important governmental and administrative buildings, cultural and entertainment centres.

  Se mer
 • Metropol
  Från2.652krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3858 recensioner från resenärerBaserat på 3858 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har 388 rum. Metropol genomgick en renovering 1991. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Metropol. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Metropol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mandarin Moscow
  Från533krPer natt

  Mandarin Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Olkhovskaya ulitsa 23 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 200 rum. Detta hotell som byggdes 1830 totalrenoverades 2008. Mandarin Moscow har wifi-anslutning. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Mandarin Moscow. Husdjur är inte tillåtna på Mandarin Moscow. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • President Hotel
  Från1.151krPer natt

  President Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Bolshaya yakimanka 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 323 recensioner från resenärerBaserat på 323 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 1. 8 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 208 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på President Hotel. Kunderna kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som anläggningen erbjuder. President Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arbat
  Från943krPer natt

  Arbatstars

  Moskva stad, Moskva , Plotnikov pereulok 12 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 183 recensioner från resenärerBaserat på 183 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 104 trivsamma rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2012. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Arbat har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Arbat är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vnukovo Village Park Hotel & SPA
  Från397krPer natt

  Vnukovo Village Park Hotel & SPAstars

  Moskva stad, Moskva , Kievskaya str 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra gäster har 6. 6 kilometer till flygplatsen. De 150 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Vnukovo Village Park Hotel & SPA är från år 2013. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Vnukovo Village Park Hotel & SPA håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Los Hotel
  Från494krPer natt

  Los Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Taimyrskaya st. 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 17 recensioner från resenärerBaserat på 17 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Med sina totalt 14 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Los Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Los Hotel håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Moscow Marina
  Från1.192krPer natt

  DoubleTree by Hilton Moscow Marinastars

  Moskva stad, Moskva , Leningradskoe shosse 39/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 964 recensioner från resenärerBaserat på 964 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Det främsta nöjesområdet ligger 8. 0 kilometer från detta hotell. Från den här anläggningen är det 15. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Från detta hotell är det 300 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 200 meter. Det totala antalet rum på DoubleTree by Hilton Moscow Marina är 270. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna husdjursvänliga anläggning tillåter husdjur i alla storlekar. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på DoubleTree by Hilton Moscow Marina. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell har affärsfaciliteter. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. På DoubleTree by Hilton Moscow Marina kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza
  Från958krPer natt

  Crowne Plazastars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1807 recensioner från resenärerBaserat på 1807 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 724 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2007. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. På Crowne Plaza kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  156  Hotell - Moskva
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här