Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  131kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Metropol
  Från1.953krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3656 recensioner från resenärerBaserat på 3656 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Moscow. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 388 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Metropol. Metropol totalrenoverades 1991. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Metropol tillhandahåller babysängar på begäran. Metropol är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Kunderna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangNågra av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Swissotel Krasnye Holmy
  Från2.700krPer natt

  Swissotel Krasnye Holmystars

  Moskva stad, Moskva , Kosmodamianskaya naberezhnaya 52/6 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1274 recensioner från resenärerBaserat på 1274 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra gäster är det bara 500 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 233 ombonade rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Airhotel Domodedovo
  Från524krPer natt

  Airhotel Domodedovostars

  Moskva stad, Moskva , Domodedovo airport 6 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 653 recensioner från resenärerBaserat på 653 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. För våra besökare är det bara 500 meter till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 299 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1999. Wifi finns på boendet i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder Airhotel Domodedovo babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Airhotel Domodedovo är rullstolsanpassade. Airhotel Domodedovo tillåter små husdjur. Det finns parkeringsplatser på Airhotel Domodedovo. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. På Airhotel Domodedovo kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Prince Park Hotel
  Från579krPer natt

  Prince Park Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Novoyasenevsky prospekt 1-b/1 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Moscow. Från detta hotell som ligger 30 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 387 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Prince Park Hotel. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pushkin
  Från703krPer natt

  Pushkinstars

  Moskva stad, Moskva , Nastasyinskiy pereulok 5/01 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 247 recensioner från resenärerBaserat på 247 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Moscow. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Pushkin har totalt 61 rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Detta hotell har affärsfaciliteter. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Pushkin som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av gäster. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Cosmos
  Från600krPer natt

  Cosmosstars

  Moskva stad, Moskva , Prospekt mira 150 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta bekväma hotell återfinns i Moscow. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 1777 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2008. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Cosmos håller öppet dygnet runt. Cosmos tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Cosmos är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Palmira Business Club
  Från959krPer natt

  Palmira Business Clubstars

  Moskva stad, Moskva , Novodanilovskaya naberezhnaya 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 516 recensioner från resenärerBaserat på 516 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Moscow. Från den här egendomen som ligger 6. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 1 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 32. 0 kilometer till flygplatsen. De 228 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Palmira Business Club. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Matreshka
  Från494krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , Teatralnyy proyezd 3/03 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Det totala antalet rum är 110. Detta hotell grundades år 1891. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Matreshka. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Matreshka erbjuder. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Ring
  Från859krPer natt

  Golden Ringstars

  Moskva stad, Moskva , Smolenskaya ulitsa 5 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 846 recensioner från resenärerBaserat på 846 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Moscow. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 450 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 33. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 293 rum. Golden Ring genomgick en renovering 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Golden Ring är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta boende har affärsfaciliteter. De som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gentalion
  Från889krPer natt

  Gentalionstars

  Moskva stad, Moskva , 1-st brestskaya street 38/1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Moscow. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 30 ombonade rum. Gentalion har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Gentalion är inte någon husdjursvänlig anläggning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  184  Hotell - Moskva
Sida  1  av  19
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här