Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  170kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Metropol
  Från4.290krPer natt

  Metropolstars

  Moskva stad, Moskva , Teatralniy proezd 2 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3999 recensioner från resenärerBaserat på 3999 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Moscow. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Metropol har totalt 388 rum. Detta hotell snyggades upp 1991. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Metropol tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta boende. Metropol tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Metropol. Resenärerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Metropol är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Metropol kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • President Hotel
  Från1.524krPer natt

  President Hotelstars

  Moskva stad, Moskva , Bolshaya yakimanka 24 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Moscow. Från detta boende som är beläget 1. 8 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 208 ombonade rum. Senast denna anläggning renoverades var 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. President Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på President Hotel. President Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Ibis Moscow Centre Bakhrushina
  Från745krPer natt

  Ibis Moscow Centre Bakhrushinastars

  Moskva stad, Moskva , Bakhrushina street 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 891 recensioner från resenärerBaserat på 891 recensioner från resenärer

  I Moskva bor du billigast och bäst på ibis Moscow Centre Bakhrushina, beläget 2 minuter från tunnelbanestationen Paveletskaya och AeroExpress-tåget till Domodedovo. Med tunnelbana tar du dig till Röda torget, Kreml, affärsdistriktet och Expocentre på 5 minuter. Hotellet kombinerar hög internationell standard med rimliga priser och erbjuder 190 rum med kostnadsfritt wifi, restaurang, bar, parkering samt alla tjänster i komplexet Combo Bakhrushina, däribland Mercure och Adagio.

  Se mer
 • Vnukovo Village Park Hotel & SPA
  Från475krPer natt

  Vnukovo Village Park Hotel & SPAstars

  Moskva stad, Moskva , Kievskaya str 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Moscow. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 6. 6 kilometer till flygplatsen. Totalt 150 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Vnukovo Village Park Hotel & SPA byggdes 2013. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Vnukovo Village Park Hotel & SPA tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Novotel Moscow Centre
  Från1.003krPer natt

  Novotel Moscow Centrestars

  Moskva stad, Moskva , Novoslobodskaya street 23 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1511 recensioner från resenärerBaserat på 1511 recensioner från resenärer

  Novotel Moscow Centre är perfekt för både affärs- och nöjesresenärer. Hotellet är beläget i stadens affärsdistrikt, 15 minuter från Kreml och 30 km från den internationella flygplatsen. Det finns två tunnelbanestationer bredvid hotellet. Vi erbjuder en lobbybar, en restaurang som serverar medelhavsmat, kostnadsfritt wifi, höghastighetsinternet och möteslokaler på över 500 m².

  Se mer
 • Baltschug Kempinksi Moscow
  Från2.167krPer natt

  Baltschug Kempinksi Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Ul. balchug 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1304 recensioner från resenärerBaserat på 1304 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Moscow. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 31. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 227 rum. Denna anläggning renoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Baltschug Kempinksi Moscow tillhandahåller inga babysängar på begäran. På det här boendet är husdjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Baltschug Kempinksi Moscow har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SK Royal Hotel Moscow
  Från491krPer natt

  SK Royal Hotel Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Dmitrovskoye shosse 163a bld.2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  The hotel is located not far from Sheremetyevo International Airport and near the exhibition center "Crocus Expo". Near the hotel is a shopping and entertainment complex where guests can go shopping, ice skating or go to the cinema. There is a free shuttle bus to and from Crocus Expo during the exhibitions.

  Se mer
 • Matreshka
  Från535krPer natt

  Matreshkastars

  Moskva stad, Moskva , Teatralnyy proyezd 3/03 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 518 recensioner från resenärerBaserat på 518 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Moscow. Totalt 110 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Matreshka. Matreshka byggdes 1891. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Matreshka kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel)
  Från1.204krPer natt
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 27 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel). Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel) bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel) tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangDetta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gorod Hotel on Leningradskiy
  Från677krPer natt

  Gorod Hotel on Leningradskiystars

  Moskva stad, Moskva , Komsomolskaya ploshchad 3 - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 32. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 58 ombonade rum. Detta hotell totalrenoverades 2018. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gorod Hotel on Leningradskiy är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  177  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här