Hotell i Moskva

Se på kartan
Hotell - Moskva

MoskvaFrån  168kr

Aktuella hotellerbjudanden - Moskva

 • Baltschug Kempinksi Moscow
  Från2.688krPer natt

  Baltschug Kempinksi Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Ul. balchug 1 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1304 recensioner från resenärerBaserat på 1304 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Moscow. Från denna egendom som ligger 600 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 31. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 227 rum. Denna anläggning renoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Baltschug Kempinksi Moscow tillhandahåller inga babysängar på begäran. På det här boendet är husdjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Baltschug Kempinksi Moscow har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • SK Royal Hotel Moscow
  Från583krPer natt

  SK Royal Hotel Moscowstars

  Moskva stad, Moskva , Dmitrovskoye shosse 163a bld.2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  The hotel is located not far from Sheremetyevo International Airport and near the exhibition center "Crocus Expo". Near the hotel is a shopping and entertainment complex where guests can go shopping, ice skating or go to the cinema. There is a free shuttle bus to and from Crocus Expo during the exhibitions.

  Se mer
 • Swissotel Krasnye Holmy
  Från1.860krPer natt

  Swissotel Krasnye Holmystars

  Moskva stad, Moskva , Kosmodamianskaya naberezhnaya 52/6 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1343 recensioner från resenärerBaserat på 1343 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Moscow. Från den här egendomen som ligger 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 500 meter till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 233 rum. Senast detta hotell renoverades var 2010. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Swissotel Krasnye Holmy förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Swissotel Krasnye Holmy kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Key Element
  Från835krPer natt

  Key Elementstars

  Moskva stad, Moskva , Bolshaya nikitskaya 24/1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Moscow. Från denna egendom som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 38. 0 kilometer till flygplatsen. Key Element har totalt 53 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Kunderna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten.

  Se mer
 • Ibis Moscow Centre Bakhrushina
  Från1.032krPer natt

  Ibis Moscow Centre Bakhrushinastars

  Moskva stad, Moskva , Bakhrushina street 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 891 recensioner från resenärerBaserat på 891 recensioner från resenärer

  I Moskva bor du billigast och bäst på ibis Moscow Centre Bakhrushina, beläget 2 minuter från tunnelbanestationen Paveletskaya och AeroExpress-tåget till Domodedovo. Med tunnelbana tar du dig till Röda torget, Kreml, affärsdistriktet och Expocentre på 5 minuter. Hotellet kombinerar hög internationell standard med rimliga priser och erbjuder 190 rum med kostnadsfritt wifi, restaurang, bar, parkering samt alla tjänster i komplexet Combo Bakhrushina, däribland Mercure och Adagio.

  Se mer
 • DoubleTree by Hilton Moscow Marina
  Från1.293krPer natt

  DoubleTree by Hilton Moscow Marinastars

  Moskva stad, Moskva , Leningradskoe shosse 39/1 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1006 recensioner från resenärerBaserat på 1006 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Moscow. Detta boende ligger 8. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Från det här boendet är det 15. 0 kilometer till backarna. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Den närmaste stranden ligger 300 meter från detta boende. Våra kunder har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 200 meter till hamnen. De 270 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på DoubleTree by Hilton Moscow Marina har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. DoubleTree by Hilton Moscow Marina tillhandahåller inga babysängar på begäran. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På DoubleTree by Hilton Moscow Marina kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Godunov
  Från1.069krPer natt

  Godunovstars

  Moskva stad, Moskva , Nizhnii kiselnyi lane 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 198 recensioner från resenärerBaserat på 198 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Moscow. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 420 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum är 78. Godunov genomgick en renovering 2014. Godunov har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza Moscow World Trade Centre
  Från1.020krPer natt

  Crowne Plaza Moscow World Trade Centrestars

  Moskva stad, Moskva , Krasnopresnenskaya naberezhnaya 12 - Karta
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1846 recensioner från resenärerBaserat på 1846 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Moscow. Från det här hotellet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 2 kilometer från hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 724 rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel)
  Från1.177krPer natt
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Moscow. Från denna anläggning som är belägen 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra kunder har 45. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 27 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel). Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel) bidrar till gästernas trivsel. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Grada Boutique Hotel (ex. Kyznetskiy Inn Hotel) tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangDetta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Novotel Moscow City
  Från880krPer natt

  Novotel Moscow Citystars

  Moskva stad, Moskva , Presnenskaya naberezhnaya 2 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1575 recensioner från resenärerBaserat på 1575 recensioner från resenärer

  Fyrstjärnigt Novotel-hotell beläget mitt i Moskvas affärscentrum. Vi erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter och i området finns moderna fritidsanläggningar. Tack vare det utmärkta läget tar du dig till stadens turistattraktioner och flygplatsen på bara några minuter. Hotellet erbjuder fullt utrustade konferensrum för möten, kostnadsfritt wifi överallt och en iMac-hörna.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  178  Hotell - Moskva
Sida  1  av  18
 

Beskrivning av destination

  Moskva, Rysslands huvudstad och landets och Europas största stad, är ett mycket betydande turistcentrum och kulturellt och ekonomiskt centrum. Det ligger vid Moskvafloden i det federala Centraldistriktet. Dess inflytande när det gäller konst, arkitektur och kultur är allmänt erkänt i hela världen och många av dess emblematiska byggnader är verkliga konstverk. Den vackra, praktfulla och färggranna Vasilij-katedralen är en unik byggnad, känd för sina uppseendeväckande, lökformiga kupoler. Den består av 9 små kapell som förenas under det centrala tornet. Den byggdes mellan 1555 och 1561 och är belägen på det fantastiska Röda Torget, ett av världens största och mest berömda torg. Det är Moskvas centrum och härifrån utgår stadens viktigaste gator och här ligger Kreml och andra viktiga monument t.ex. ”Lobnoye Mesto” (stupstocken), Leninmausoleet och monumentet till Minins och Pozharskys ära. Moskva är en stad med många lockelser som kommer att göra dig förtjust. Lär känna den!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Moskva

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här