Hotell i Alella

Se på kartan
 • Terrassa De Mar Apartament
  Från1.343krPer natt

  Terrassa De Mar Apartamentstars

  Alella, Barcelona , Anselm clavé 10 - Karta
   

  Denna mysiga lägenhet är belägen i Alella. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 70 meter från denna egendom. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 2 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Terrassa De Mar Apartament har inte öppet dygnet runt. Terrassa De Mar Apartament erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Terrassa De Mar Apartament tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Terrassa De Mar Apartament erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Arrey Alella
  Från1.492krPer natt

  Hotel Arrey Alellastars

  Alella, Barcelona , Carrer charles rivel 6-8 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Alella. Våra kunder hittar närmaste golfbana 7. 0 kilometer från den här egendomen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 33. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 37 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Hotel Arrey Alella babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. På Hotel Arrey Alella kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eco Grus Apartaments
  Från991krPer natt

  Eco Grus Apartamentsstars

  Alella, Barcelona , Josep anselm clavé 13 - Karta
   

  Denna mysiga lägenhet ligger i Alella. Från denna lägenhet som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är promenadavståndet till hamnen 150 meter. Detta boende med endast 8 rum passar bra för en lugn vistelse. Denna anläggning totalrenoverades 2018. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. //TEMPLATE OR VARIABLE HTL NAME NOT FOUND// har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. Eco Grus Apartaments tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Alella

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här