Hotell i Barbera del Valles

Se på kartan
 • Campanile Barcelona Barbera
  Från552krPer natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barbera del Valles. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det totala antalet rum är 212. Detta boende totalrenoverades 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Campanile Barcelona Barbera tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Campanile Barcelona Barbera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Executive
  Från586krPer natt

  Eurostars Executivestars

  Barbera del Valles, Barcelona , Marie curie 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Barbera del Valles. Totalt 118 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Eurostars Executive babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 4 är handikappsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Eurostars Executive. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Exe Barbera Parc
  Från579krPer natt

  Exe Barbera Parcstars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera nacional 150 km 6.7 (sector baricentro) - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i det kommersiella området i Vallés. Det ligger nära Baricentro shopping- och nöjescenter, och endast 14 km från Barcelonas livliga centrum. Gästerna befinner sig på bekvämt köravstånd från en mängd attraktioner och intressanta platser. Detta charmiga hotell tilltalar både affärs- och nöjesresenärer. Rummen och sviterna är rymliga och funktionella. Rummen är ljudisolerade för extra komfort. Hotellet har ett stort utbud av affärsfaciliteter och service, inklusive salar för möten och sociala evenemang med avancerade audiovisuella system.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Barbera del Valles

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här