Hotell i Barbera del Valles

Se på kartan
 • Campanile Barcelona Barbera
  Från525krPer natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 319 recensioner från resenärerBaserat på 319 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barbera del Valles. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från anläggningen. Denna anläggning har totalt 212 rum. Detta hotell genomgick en renovering 2002. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Dessutom kan gästerna bo på Campanile Barcelona Barbera med sina husdjur. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. På Campanile Barcelona Barbera kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exe Barbera Parc
  Från549krPer natt

  Exe Barbera Parcstars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera nacional 150 km 6.7 (sector baricentro) - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 216 recensioner från resenärerBaserat på 216 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i det kommersiella området i Vallés. Det ligger nära Baricentro shopping- och nöjescenter, och endast 14 km från Barcelonas livliga centrum. Gästerna befinner sig på bekvämt köravstånd från en mängd attraktioner och intressanta platser. Detta charmiga hotell tilltalar både affärs- och nöjesresenärer. Rummen och sviterna är rymliga och funktionella. Rummen är ljudisolerade för extra komfort. Hotellet har ett stort utbud av affärsfaciliteter och service, inklusive salar för möten och sociala evenemang med avancerade audiovisuella system.

  Se mer
 • Eurostars Executive
  Från556krPer natt

  Eurostars Executivestars

  Barbera del Valles, Barcelona , Marie curie 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 266 recensioner från resenärerBaserat på 266 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Barbera del Valles. Totalt 118 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Eurostars Executive. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Eurostars Executive förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Barbera del Valles

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här