Hotell i Barcelonas omgivningar

Se på kartan
 • HC Mollet Barcelona
  Från662krPer natt

  HC Mollet Barcelonastars

  Mollet del Valles, Barcelona , Carrer de can flequer 30 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 101 recensioner från resenärerBaserat på 101 recensioner från resenärer

  Detta hotell är perfekt beläget i Mollet des Vallés, bara 4 km från Formel 1-banan Circuit de Catalunya i Montmeló och 18 km från Barcelonas centrum. Således har det ett perfekt läge för såväl affärsresenärer som för dem som vill upptäcka området under sin semester. Det moderna hotellet erbjuder många användbara tjänster, som gratis wifi, 24-timmars kaffeservice och gratis sen utcheckning. Hotellet har också en restaurang som serverar lokala rätter, och frukost serveras varje morgon för en perfekt start på dagen. Rummen är rymliga och mycket bekväma. Alla har balkong, luftkonditionering och LCD-TV med satellitkanaler.

  Se mer
 • Exe Campus
  Från562krPer natt

  Exe Campusstars

  Cerdanyola del Valles, Barcelona , Vila universitària campus de la uab, edifici blanc s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Cerdanyola del Valles. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell kan erbjuda totalt 104 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta boende 2002. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Exe Campus håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Exe Campus erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Campanile Barcelona Barbera
  Från553krPer natt

  Campanile Barcelona Barberastars

  Barbera del Valles, Barcelona , Carretera n-150, km 6,7 - sector baricentro - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 328 recensioner från resenärerBaserat på 328 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Barbera del Valles. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Det totala antalet rum är 212. Detta boende totalrenoverades 2002. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Campanile Barcelona Barbera tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som valt detta boende. Campanile Barcelona Barbera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Basic Hotel
  Från538krPer natt

  Basic Hotelstars

  Olerdola, Barcelona , Trepat (pol. industrial el clot de moja) 5 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Olerdola. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De 72 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Basic Hotel är från år 2002. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på Basic Hotel håller öppet dygnet runt. Basic Hotel tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Atenea Port Barcelona Mataro
  Från1.090krPer natt

  Atenea Port Barcelona Matarostars

  Mataro, Barcelona , Passeig marítim 324 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the port of the seaside city of Mataró, 30 km from Barcelona. Prat airport is located 48.5 km away. The closest tourist attractions are: Mataro Municipal Museum (2.7 km) and Cantir d'Argentona Museum (6.7 km).

  Se mer
 • Eurohotel Barcelona Granvia Fira
  Från859krPer natt

  Eurohotel Barcelona Granvia Firastars

  Hospitalet de Llobregat, Barcelona , Carrer de les ciencies 98-100 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta charmiga hotell återfinns i Hospitalet de Llobregat. Från den här egendomen som ligger 6. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 5. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 116 rum på anläggningen. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan utforska de olika matställena som Eurohotel Barcelona Granvia Fira erbjuder. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Eurohotel Barcelona Granvia Fira. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ciutat Martorell
  Från617krPer natt

  Ciutat Martorellstars

  Martorell, Barcelona , Avenida pau claris s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Martorell Area. Detta hotell har totalt 92 rum. Hotellet byggdes år 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Ciutat Martorell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Ciutat Martorell kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Be Dream Hostel
  Från757krPer natt

  Be Dream Hostelstars

  Badalona, Barcelona , Avinguda d alfons xiii 28 b - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 192 recensioner från resenärerBaserat på 192 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem ligger i Badalona. Be Dream Hostel har totalt 51 rum. Be Dream Hostel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Blancafort Spa Termal
  Från2.026krPer natt

  Hotel Blancafort Spa Termalstars

  La Garriga, Barcelona , Calle mina 7 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Garriga. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. 151 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1840 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel Blancafort Spa Termal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Hotel Blancafort Spa Termal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arrahona
  Från675krPer natt

  Arrahonastars

  Sabadell, Barcelona , Carretera de barcelona 446 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort återfinns i Sabadell. Anläggningen har totalt 88 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2002. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Arrahona är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Arrahona. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  77  Hotell - Barcelonas omgivningar
Sida  1  av  8
 

De populäraste hotellen - Barcelonas omgivningar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här