Hotell i Cardona

Se på kartan
 • Vilar Rural de Cardona
  Från1.276krPer natt

  Vilar Rural de Cardonastars

  Cardona, Barcelona , Cm. de lourdes s - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 785 recensioner från resenärerBaserat på 785 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Cardona Area. Från det här hotellet som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 21. 0 kilometer från den här anläggningen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 12. 0 kilometer till hamnen. Vilar Rural de Cardona har totalt 99 rum. Hotellet byggdes år 2003. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Husdjur är inte tillåtna på Vilar Rural de Cardona. Gästerna kan utforska de olika matställena som Vilar Rural de Cardona erbjuder. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Parador de Cardona
  Från1.208krPer natt

  Parador de Cardonastars

  Cardona, Barcelona , Castell de cardona s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1293 recensioner från resenärerBaserat på 1293 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cardona Area. Från detta hotell som ligger inbäddat 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Parador de Cardona är 54. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 1996. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Kunderna kan utforska de olika matställena som Parador de Cardona erbjuder. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bremon
  Från954krPer natt

  Bremonstars

  Cardona, Barcelona , C/ cambres 15 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 191 recensioner från resenärerBaserat på 191 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Cardona Area. Från denna anläggning som är belägen 25 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. För våra besökare är det bara 50 meter till flygplatsen. Totalt 19 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Bremon. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1850 och totalrenoverades 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Bremon. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Bremon kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Cardona

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här