Hotell i Eixample

Se på kartan
 • BCN Urban Hotels Gran Ronda
  Från1.393krPer natt

  BCN Urban Hotels Gran Rondastars

  Eixample, Barcelona , Ronda de sant antoni 49 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 768 recensioner från resenärerBaserat på 768 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett mycket bra läge i L'Eixample, och ligger bara några minuters promenad från Plaza Catalunya och Las Ramblas, i hjärtat av Barcelona. Det är också mycket nära till andra platser inom området turistiska och kulturella intresse, t.ex. La Pedrera och Casa Batlló, som ligger på mindre än en 15 minuters promenad från hotellet. Hamnen och den närmaste lokala stranden kan nås efter en trevlig lugn promenad genom centrum. Detta är ett perfekt hotell för dig som vill upptäcka denna underbara stad

  Se mer
 • BCN Urban Hotels Gran Rosellon
  Från919krPer natt

  BCN Urban Hotels Gran Rosellonstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del rosello 174-176 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 291 recensioner från resenärerBaserat på 291 recensioner från resenärer

  Detta fina hotell erbjuder perfekt boende för gäster som reser i affärer. Det har ett bra läge på gatan Rossellon i Barcelonas finanskvarter. Kulturintresserade kommer att uppskatta det förstklassiga läget, bara en kort bit från avenyn Paseo de Gracia och endast 10 minuter från Las Ramblas och Plaza Catalunya. Flygplatsen ligger knappt 30 minuters bilresa bort. Gäster som bor på detta moderna boende kan koppla av i de eleganta rummen med moderna bekvämligheter som gratis Wi-Fi. Den lyxiga sviten är den perfekta platsen att dela oförglömliga ögonblick, eftersom den erbjuder magnifik utsikt över staden och förstklassiga bekvämligheter. En läcker medelhavsbuffé serveras i boendets restaurang, och de gäster som önskar träna kan besöka det fullt utrustade fitnesscentret.

  Se mer
 • Vincci Mae
  Från1.464krPer natt

  Vincci Maestars

  Eixample, Barcelona , Avinguda diagonal 596 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter

  Detta charmiga hotell ligger i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna egendom. Det totala antalet rum är 85. Anläggningen totalrenoverades 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Vincci Mae håller öppet dygnet runt. Vincci Mae tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Vincci Mae är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning har en ISO 14001-certifierade hotell och restauranger-certifiering. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta utbudet av matställen. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå.

  Se mer
 • U232
  Från1.174krPer natt

  U232stars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte d urgell 232 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 43 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3537 recensioner från resenärerBaserat på 3537 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Eixample. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 101 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2007. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. U232 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Petit Palace Museum
  Från1.399krPer natt

  Petit Palace Museumstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputacio 250 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1270 recensioner från resenärerBaserat på 1270 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Från detta boende är det 1000 meter till närmaste strand. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. De 61 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Petit Palace Museum genomgick en renovering 2007. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Petit Palace Museum tillåter små husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bcn Urban Hotels Del Comte
  Från972krPer natt

  Bcn Urban Hotels Del Comtestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputació 142-148 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 664 recensioner från resenärerBaserat på 664 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. De 42 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende totalrenoverades 2016. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga Bcn Urban Hotels Del Comte är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Bcn Urban Hotels Del Comte förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Sansi Diputacio
  Från778krPer natt

  Sansi Diputaciostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de la diputacio 234-236 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Eixample. Detta hotell ligger 1. 5 kilometer från närmaste strand. Detta boende har totalt 65 ombonade rum. Detta boende totalrenoverades 2015. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Sansi Diputacio är inte någon husdjursvänlig anläggning. Sansi Diputacio tillhandahåller parkering och garage. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunotel Club Central
  Från878krPer natt

  Sunotel Club Centralstars

  Eixample, Barcelona , Carrer de valencia 157 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 508 recensioner från resenärerBaserat på 508 recensioner från resenärer

  Sunotel Club Central är idealiskt beläget i hjärtat av stadsdelen L'Eixample, med den största koncentrationen av modernistiska arkitektoniska skatter och sevärdheter i staden. Detta nybyggda hotell kombinerar sitt behändiga läge med dess funktionella och moderna faciliteter och bekvämligheter. Rummen är varma och ljusa med modern dekoration. Den professionella personalen ger utmärkt service och är alltid tillgänglig för att svara på eventuella frågor eller rekommendera de bästa restaurangerna och platserna att besöka i staden.

  Se mer
 • H10 Art Gallery
  Från1.365krPer natt

  H10 Art Gallerystars

  Eixample, Barcelona , Enric granados 62-64 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 928 recensioner från resenärerBaserat på 928 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Eixample. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna anläggning. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 500 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 91 rum. Detta boende byggdes 2014. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på H10 Art Gallery. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Room Mate Carla
  Från1.221krPer natt

  Room Mate Carlastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de mallorca 288 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 575 recensioner från resenärerBaserat på 575 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Eixample. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Boendet har totalt 88 rum. Detta boende grundades år 2007. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Room Mate Carla. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  98  Hotell - Eixample
Sida  1  av  10
 

De populäraste hotellen - Eixample

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner