Hotell i Eixample

Se på kartan
 • Zenit Barcelona
  Från1.030krPer natt

  Zenit Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Carrer de santalo 8 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 552 recensioner från resenärerBaserat på 552 recensioner från resenärer

  Detta tilltalande hotell har ett bekvämt läge i Barcelonas centrum i närheten av affärs- och businessdistriktet och inom en kort promenad från Avenida Diagonal, med många butiker, restauranger och underhållning. Anläggningen nås enkelt med allmänna kommunikationsmedel och Barcelonas flygplats ligger 15 minuters bilresa bort. Efter att ha spenderat dagen med att utforska staden kan gästerna koppla av i de eleganta rummen som är utrustade med bekvämligheter av hög kvalitet och omsorgsfullt inredda för att ge en avkopplande atmosfär. Gästerna kan njuta av moderna och utmärkta medelhavsrätter i hotellets restaurang, och koppla av med en uppfriskande drink i den eleganta baren. Varje morgon serveras en stor frukostbuffé med glutenfria alternativ. För affärsresenärer erbjuds olika mötesrum, och det finns gratis wifi i alla utrymmen för dem med bärbara datorer.

  Se mer
 • Aparthotel Atenea Calabria
  Från1.366krPer natt

  Aparthotel Atenea Calabriastars

  Eixample, Barcelona , Calle calabria 129-131 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 97 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell ligger intill tunnelbanestationen Rocafort i Barcelona. Hotellet ligger bara på en 10 minuters promenad från den charmiga Plaza de España och bara 1 km från den förtjusande gågatan Las Ramblas. Det har en perfekt miljö för de resenärer som söker ett bekvämt boende och möjligheten att utforska de förtrollande kulturella och historiska sevärdheter denna fascinerande stad erbjuder. Komplexet har en fantastisk modern stil som ger gästerna en perfekt tillflyktsort i staden. Lägenheterna är sublimt dekorerade med en avkopplande hemkänsla för att vila i och varva ner på med komfort. Gästerna kommer att uppskatta lägenheternas utmärkta faciliteter som garanterar en avkopplande och bekväm semester i denna underbara stad.

  Se mer
 • El Palace
  Från2.822krPer natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2115 recensioner från resenärerBaserat på 2115 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Eixample, är ett bra alternativ för familjer. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Våra kunder har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på El Palace är 125. Detta hotell snyggades upp 2009. Alla gästerna på El Palace kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på El Palace håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Detta handikappanpassade hotell har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. El Palace är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta boende har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Guitart Grand Passage
  Från1.344krPer natt

  Guitart Grand Passagestars

  Eixample, Barcelona , Carrer de muntaner 212 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 203 recensioner från resenärerBaserat på 203 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Eixample. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 800 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 17. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 11. 6 kilometer till hamnen. Guitart Grand Passage har totalt 40 rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Guitart Grand Passage tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Resenärerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Zenit Borrell
  Från775krPer natt

  Zenit Borrellstars

  Eixample, Barcelona , Carrer del comte borrell 208 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 622 recensioner från resenärerBaserat på 622 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 7. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 74 rum. Zenit Borrell är från år 2004. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen under hela dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Zenit Borrell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Denna anläggning har parkering och garage. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Zenit Borrell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Zenit Borrell kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunotel Junior
  Från680krPer natt

  Sunotel Juniorstars

  Eixample, Barcelona , Avinguda de sarria 9 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell återfinns i Eixample. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 2 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra resenärer har 11. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 35 ombonade rum. Den här anläggningen byggdes 2004. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDenna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Dessutom har Sunotel Junior ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • Market
  Från1.076krPer natt

  Marketstars

  Eixample, Barcelona , Comte borrel 68 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Eixample. Totalt 68 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Market. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Urbany Bcngo
  Från1.028krPer natt

  Urbany Bcngostars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 563 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1642 recensioner från resenärerBaserat på 1642 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Eixample. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna egendom ligger 3. 5 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 55 ombonade rum. Trots att denna anläggning byggdes 1900 har den genomgått en renovering 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Urbany Bcngo. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Hostal Center Inn
  Från522krPer natt

  Hostal Center Innstars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 688 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 259 recensioner från resenärerBaserat på 259 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem ligger i Eixample. Denna anläggning har totalt 20 ombonade rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Hostal Center Inn är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Hostal Balmes Centro
  Från480krPer natt

  Hostal Balmes Centrostars

  Eixample, Barcelona , Carrer de balmes 83 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Eixample. Från denna anläggning som är belägen 800 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra resenärer har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  82  Hotell - Eixample
Sida  1  av  9
 

De populäraste hotellen - Eixample

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner