Hotell i Gracia Kvarter

Se på kartan
 • Mellow Youth Hostel
  Från726krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Gracia Area. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från987krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 88 recensioner från resenärerBaserat på 88 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Gracia Area. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Barcelona Apartment Gran de Gracia. De gemensamma utrymmena på Barcelona Apartment Gran de Gracia är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Från5.280krPer natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Gracia Area. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Zoilo Apartaments Sagrada Familia. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Från1.116krPer natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 10 recensioner från resenärerBaserat på 10 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Gracia Area. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Gaudi Residence som har totalt 4 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Gaudi Residence har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från2.211krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från denna lägenhet. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. MH Apartments Gracia genomgick en renovering 2016. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Från774krPer natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 448 recensioner från resenärerBaserat på 448 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Gracia Area. Detta boende innefattar 36 trivsamma rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Sensation Authentic Gracia
  Från1.373krPer natt

  Sensation Authentic Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 343 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i den kosmopolitiska och historiskt rika staden Barcelona. Den internationella flygplatsen Barcelona-El Prat ligger mindre än 20 km från hotellet. Läget är praktiskt med många transportförbindelser och närhet till en mängd lokala företag och de mest typiska sevärdheterna, däribland La Sagrada Familia, La Casa Milà och de gotiska kvarteren. De som vill upptäcka de lokala sederna kan besöka La Casa Vella, där möjlighet finns att lära sig flamenco. Det här underbara hotellet erbjuder komfortabla logialternativ med smakfullt inredda lägenheter som erbjuder fridfull avskildhet efter en lång dag av arbete eller sightseeing. Alla lägenheter har separat sovrum, privat badrum, matplats med komplett kokvrå och gratis wifi-anslutning.

  Se mer
 • Suites Center Barcelona
  Från1.481krPer natt

  Suites Center Barcelonastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Passeig de gràcia 128 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Denna charmiga lägenhet finns i Gracia Area. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Detta boende med endast 15 rum passar bra för en lugn vistelse. Det här boendet byggdes 2010. Alla gästerna på Suites Center Barcelona kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga Suites Center Barcelona är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning har ett garage till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från810krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Park Güell Area som har totalt 4 rum. Denna anläggning byggdes 2000. Park Güell Area har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gracia Garden
  Från840krPer natt

  Gracia Gardenstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer gran de gracia 14 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Gracia Area är detta anspråkslösa hotell ett optimalt val för homosexuella. Från den här anläggningen som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra besökare har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Gracia Garden som har totalt 12 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2018. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Detta boende har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Gracia Garden kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Gracia Kvarter
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Gracia Kvarter

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här