Hotell i Gracia Kvarter

Se på kartan
 • Mellow Youth Hostel
  Från1.633krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem för adults-only är lokaliserat i Gracia Area. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Från1.820krPer natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11 recensioner från resenärerBaserat på 11 recensioner från resenärer

  Denna gulliga lägenhet återfinns i Gracia Area. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Gaudi Residence som har totalt 4 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Gaudi Residence har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Från5.230krPer natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Gracia Area. Med sina totalt 4 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Babysängar tillhandahålls inte på Zoilo Apartaments Sagrada Familia. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Gracia City Hostel Barcelona
  Från915krPer natt

  Gracia City Hostel Barcelonastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de sant pere martir 18 - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 434 recensioner från resenärerBaserat på 434 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Gracia Area. Från det här boendet som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 17. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 2. 7 kilometer till hamnen. Detta boende med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta boende tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från1.795krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 96 recensioner från resenärerBaserat på 96 recensioner från resenärer

  Detta mysiga lägenhetshotell återfinns i Gracia Area. Från det här lägenhetshotellet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Denna trivsamma anläggningb garanterar en lugn vistelse eftersom den bara har 8 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på Barcelona Apartment Gran de Gracia. De gemensamma utrymmena på Barcelona Apartment Gran de Gracia är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från2.630krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
   

  Denna charmiga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från denna lägenhet. Våra besökare har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 4. 0 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. MH Apartments Gracia genomgick en renovering 2016. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Från1.395krPer natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 455 recensioner från resenärerBaserat på 455 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Gracia Area. Detta boende innefattar 36 trivsamma rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från1.517krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 41 recensioner från resenärerBaserat på 41 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Park Güell Area som har totalt 4 rum. Denna anläggning byggdes 2000. Park Güell Area har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Sensation Authentic Gracia
  Från2.057krPer natt

  Sensation Authentic Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 343 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i den kosmopolitiska och historiskt rika staden Barcelona. Den internationella flygplatsen Barcelona-El Prat ligger mindre än 20 km från hotellet. Läget är praktiskt med många transportförbindelser och närhet till en mängd lokala företag och de mest typiska sevärdheterna, däribland La Sagrada Familia, La Casa Milà och de gotiska kvarteren. De som vill upptäcka de lokala sederna kan besöka La Casa Vella, där möjlighet finns att lära sig flamenco. Det här underbara hotellet erbjuder komfortabla logialternativ med smakfullt inredda lägenheter som erbjuder fridfull avskildhet efter en lång dag av arbete eller sightseeing. Alla lägenheter har separat sovrum, privat badrum, matplats med komplett kokvrå och gratis wifi-anslutning.

  Se mer
 • Hotel The Originals Le Palacete
  Från2.354krPer natt

  Hotel The Originals Le Palacetestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Calle legalitat 10 - Karta
   

  Detta bekväma hotell finns i Gracia Area. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel The Originals Le Palacete. Husdjur är inte tillåtna på Hotel The Originals Le Palacete. Parkering och garage finns att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Gracia Kvarter
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Gracia Kvarter

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här