Hotell i Gracia Kvarter

Se på kartan
 • Gracia City Hostel Barcelona
  Från618krPer natt

  Gracia City Hostel Barcelonastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de sant pere martir 18 - Karta
  2,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 439 recensioner från resenärerBaserat på 439 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell finns i Gracia Area. Från det här boendet som ligger 1. 7 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna egendom ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 17. 2 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 7 kilometer till hamnen. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 13 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2014. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Receptionen på Gracia City Hostel Barcelona har inte öppet dygnet runt. Gracia City Hostel Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på detta rullstolsanpassade boende som har några handikappanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gracia City Hostel Barcelona kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mellow Youth Hostel
  Från1.416krPer natt

  Mellow Youth Hostelstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Aguilar 54 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 167 recensioner från resenärerBaserat på 167 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Gracia Area är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. De 30 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • MH Apartments Gracia
  Från1.788krPer natt

  MH Apartments Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer verdi 53-55 - Karta
   

  Denna gulliga lägenhet finns i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 5 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 14. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna lägenhet är det 4. 0 kilometer till hamnen. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på MH Apartments Gracia som har totalt 8 rum. Boendet totalrenoverades 2016. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. MH Apartments Gracia tillhandahåller parkering och garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Zoilo Apartaments Sagrada Familia
  Från5.350krPer natt

  Zoilo Apartaments Sagrada Familiastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travesera de gracia 314 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 44 recensioner från resenärerBaserat på 44 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Gracia Area. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 4 rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Golf
  Från981krPer natt

  Catalonia Barcelona Golfstars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 72 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 458 recensioner från resenärerBaserat på 458 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Gracia Area. Catalonia Barcelona Golf har totalt 36 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Sensation Authentic Gracia
  Från1.748krPer natt

  Sensation Authentic Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Travessera de gracia 343 - Karta
   

  Detta charmiga hotell är beläget i den kosmopolitiska och historiskt rika staden Barcelona. Den internationella flygplatsen Barcelona-El Prat ligger mindre än 20 km från hotellet. Läget är praktiskt med många transportförbindelser och närhet till en mängd lokala företag och de mest typiska sevärdheterna, däribland La Sagrada Familia, La Casa Milà och de gotiska kvarteren. De som vill upptäcka de lokala sederna kan besöka La Casa Vella, där möjlighet finns att lära sig flamenco. Det här underbara hotellet erbjuder komfortabla logialternativ med smakfullt inredda lägenheter som erbjuder fridfull avskildhet efter en lång dag av arbete eller sightseeing. Alla lägenheter har separat sovrum, privat badrum, matplats med komplett kokvrå och gratis wifi-anslutning.

  Se mer
 • Park Güell Area
  Från1.391krPer natt

  Park Güell Areastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Ronda general mitre 226 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 42 recensioner från resenärerBaserat på 42 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet belägen i Gracia Area. Från den här anläggningen som ligger 3. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 250 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från denna egendom. Park Güell Area garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Den här anläggningen byggdes 2000. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Det finns ingen dygnet-runt-öppen reception. Dessutom erbjuder Park Güell Area babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Park Güell Area. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Originals Boutique, Le Palacete
  Från1.873krPer natt

  The Originals Boutique, Le Palacetestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Calle legalitat 10 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Gracia Area. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på The Originals Boutique, Le Palacete. The Originals Boutique, Le Palacete kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Apartment Gran de Gracia
  Från1.730krPer natt

  Barcelona Apartment Gran de Graciastars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Gran de gracia 205 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 105 recensioner från resenärerBaserat på 105 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lägenhetshotell ligger i Gracia Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 260 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 21. 0 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Både fast och trådlöst internet finns på Barcelona Apartment Gran de Gracia. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gaudi Residence
  Från1.412krPer natt

  Gaudi Residencestars

  Gracia Kvarter, Barcelona , Carrer de balmes 62 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12 recensioner från resenärerBaserat på 12 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet återfinns i Gracia Area. Gaudi Residence garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 4 rum. Gaudi Residence har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Gaudi Residence erbjuder transfer till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  12  Hotell - Gracia Kvarter
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Gracia Kvarter

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här