Hotell i Granollers

Se på kartan
 • Aparthotel Atenea Valles
  Från549krPer natt

  Aparthotel Atenea Vallesstars

  Granollers, Barcelona , C/ magallanes/aragón 49 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 286 recensioner från resenärerBaserat på 286 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt lägenhetshotell som är lokaliserat i Granollers Area. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 8 kilometer från det här lägenhetshotellet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 15. 0 kilometer till hamnen. Aparthotel Atenea Valles har totalt 84 rum. Detta boende totalrenoverades 2018. Aparthotel Atenea Valles är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Aparthotel Atenea Valles har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Aparthotel Atenea Valles. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen inbjuder resenärerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Alla gäster som bor på denna anläggning kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Underhållning i världsklass finns till glädje för gästerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Montmelo
  Från666krPer natt

  Holiday Inn Express Montmelostars

  Granollers, Barcelona , Camino de can gordi, 15 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 41 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 193 recensioner från resenärerBaserat på 193 recensioner från resenärer

  Stoltserar med ett unikt läge nära Circuit de Catalunyas travbana, detta charmiga hotell ger enkel tillgång till motorvägen AP-7. Montmelo centrum ligger cirka 2 kilometer bort, medan de mest berömda Barcelona sevärdheter ligger bara 25 minuters bilresa från detta eleganta hotell. Det erbjuder en modern arkitektur och ett urval av moderna, bekväma rum där allt har utformats för att vara mycket effektiv. Alla rum har satellit-TV och trådlöst internet. Affärsresenärer kommer att uppskatta på plats konferensrum med den senaste tekniska utrustningen.

  Se mer
 • Ciutat Granollers
  Från596krPer natt

  Ciutat Granollersstars

  Granollers, Barcelona , Turó bruguet 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 270 recensioner från resenärerBaserat på 270 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Granollers Area. Från detta boende som ligger inbäddat 700 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Detta boende har totalt 110 ombonade rum. Ciutat Granollers totalrenoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Ciutat Granollers har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på denna anläggning skämma bort sig under sin vistelse där. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Montmelo
  Från575krPer natt

  Ibis Barcelona Montmelostars

  Granollers, Barcelona , C. can gordi 1pol. ind. can catalapoligono industr - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 387 recensioner från resenärerBaserat på 387 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell finns i Granollers Area. De 100 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena på Ibis Barcelona Montmelo är rullstolsanpassade. Både gäster och husdjur kan verkligen njuta av sin vistelse på denna anläggning. Anläggningen har parkeringsplatser och garage.

  Se mer
 • Granollers
  Från732krPer natt

  Granollersstars

  Granollers, Barcelona , Av francesc macià 300 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 113 recensioner från resenärerBaserat på 113 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Granollers Area. Husdjur är inte tillåtna på Granollers.

  Se mer
 • Ibis Barcelona Montmelo
  Från606krPer natt

  Ibis Barcelona Montmelostars

  Granollers, Barcelona , Can gordi 1 - Karta
   

  Detta mysiga hotell återfinns i Granollers Area. Boendet har totalt 100 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Ibis Barcelona Montmelo bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmena på Ibis Barcelona Montmelo är rullstolsanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Granollers

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här