Hotell i La Garriga

Se på kartan
 • Hotel Blancafort Spa Termal
  Från1.817krPer natt

  Hotel Blancafort Spa Termalstars

  La Garriga, Barcelona , Calle mina 7 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Garriga. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. 151 välkomnande rum finns på anläggningen. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1840 och totalrenoverades 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Hotel Blancafort Spa Termal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Denna anläggning har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Hotel Blancafort Spa Termal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Termes La Garriga
  Från1.398krPer natt

  Termes La Garrigastars

  La Garriga, Barcelona , Carrer dels banys 23 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i La Garriga. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Termes La Garriga har totalt 22 rum. Denna anläggning grundades år 1874. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Termes La Garriga håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Termes La Garriga är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sono Apartamentos
  Från860krPer natt

  Sono Apartamentosstars

  La Garriga, Barcelona , Tremolencs 34 - Karta
   

  Detta gulliga lägenhetshotell finns i La Garriga. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta lägenhetshotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. För våra kunder är det 15. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boende. Detta lägenhetshotell ligger 15. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra besökare har 50. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 40. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Sono Apartamentos är 19. Sono Apartamentos är från år 2009. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Sono Apartamentos. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Sono Apartamentos kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sono House
  Från860krPer natt

  Sono Housestars

  La Garriga, Barcelona , Carrer del torrent dels murris 2 - Karta
   

  Detta anspråkslösa Guest House återfinns i La Garriga. Denna anläggning med endast 4 rum passar bra för en lugn vistelse. Boendet byggdes år 2016. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Denna anläggning har inte dygnet-runt-reception. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Sono House.

  Se mer
 • Sono Master Apartments
  Från2.258krPer natt

  Sono Master Apartmentsstars

  La Garriga, Barcelona , Carrer del torrent dels murris 2 - Karta
   

  Denna enkla lägenhet finns i La Garriga. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 3 rum. Sono Master Apartments byggdes 2014. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Sono Master Apartments har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Sono Master Apartments. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Sono Master Apartments. På Sono Master Apartments kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - La Garriga

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här