Hotell i Martorell

Se på kartan
 • Ciutat Martorell
  Från615krPer natt

  Ciutat Martorellstars

  Martorell, Barcelona , Avenida pau claris s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 219 recensioner från resenärerBaserat på 219 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Martorell Area. Detta hotell har totalt 92 rum. Hotellet byggdes år 2003. Denna anläggning har wifi-anslutning. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Alla rum på Ciutat Martorell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Ciutat Martorell kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Bristol
  Från838krPer natt

  Catalonia Bristolstars

  Martorell, Barcelona , Via de l'esport 4 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Martorell Area. Totalt 57 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Catalonia Bristol. Alla badrum på Catalonia Bristol är handikappanpassadeEndast små husdjur är tillåtna på detta hotell. Det finns parkeringsplatser på Catalonia Bristol. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Les Torres
  Från1.059krPer natt

  Les Torresstars

  Martorell, Barcelona , Calle copernico 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Martorell Area. Från denna anläggning som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här boendet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 28. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 40 ombonade rum. Les Torres är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta Les Torres har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Golf
  Från693krPer natt

  Barcelona Golfstars

  Martorell, Barcelona , Ctra. martorell capellades km 19,5 km 19.5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 689 recensioner från resenärerBaserat på 689 recensioner från resenärer

  Det här hotellet är beläget vid foten av Montserrat-bergen, bara 15 km från Martorell. Läget gör det enkelt att ta sig till motorvägarna A2 och A7. Hotellet är lyxigt men också charmigt och byggdes 2005 i en modernistisk byggnad som är typisk för regionen. Det har luftkonditionering och sammanlagt 150 rum och sviter. Hotellet är särskilt populärt bland golfälskare och erbjuder sina gäster många moderna bekvämligheter. Det finns konferenslokaler och internetåtkomst med wifi, och gäster som kommer i bil kan använda hotellets parkering och garage. Gästerna kan njuta av ett avkopplande dopp i utomhuspoolen, eller koppla av i solstolarna i skuggan av parasollerna.

  Se mer
 • As Porta de Barcelona
  Från728krPer natt

  As Porta de Barcelonastars

  Martorell, Barcelona , Ap7 km 165, area servicio porta de barcelona - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta enkla hotell är beläget i Martorell Area. Detta boende innefattar 50 trivsamma rum. Detta hotells byggår är 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. As Porta de Barcelona kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Martorell

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här