Hotell i Martorell

Se på kartan
 • Ciutat Martorell
  Från732krPer natt

  Ciutat Martorellstars

  Martorell, Barcelona , Avenida pau claris s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 213 recensioner från resenärerBaserat på 213 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Martorell Area. 92 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 2003. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Ciutat Martorell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Golf
  Från525krPer natt

  Barcelona Golfstars

  Martorell, Barcelona , Ctra. martorell capellades km 19,5 km 19.5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 680 recensioner från resenärerBaserat på 680 recensioner från resenärer

  Det här hotellet är beläget vid foten av Montserrat-bergen, bara 15 km från Martorell. Läget gör det enkelt att ta sig till motorvägarna A2 och A7. Hotellet är lyxigt men också charmigt och byggdes 2005 i en modernistisk byggnad som är typisk för regionen. Det har luftkonditionering och sammanlagt 150 rum och sviter. Hotellet är särskilt populärt bland golfälskare och erbjuder sina gäster många moderna bekvämligheter. Det finns konferenslokaler och internetåtkomst med wifi, och gäster som kommer i bil kan använda hotellets parkering och garage. Gästerna kan njuta av ett avkopplande dopp i utomhuspoolen, eller koppla av i solstolarna i skuggan av parasollerna.

  Se mer
 • Les Torres
  Från690krPer natt

  Les Torresstars

  Martorell, Barcelona , Calle copernico 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 40 recensioner från resenärerBaserat på 40 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Martorell Area. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från hotellet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 28. 0 kilometer till hamnen. Les Torres har totalt 40 rum. Les Torres är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassade. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till denna anläggning. Det finns parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. På detta boende finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • As Porta de Barcelona
  Från469krPer natt

  As Porta de Barcelonastars

  Martorell, Barcelona , Ap7 km 165, area servicio porta de barcelona - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Martorell Area. Detta boende har totalt 50 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2008. As Porta de Barcelona är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på As Porta de Barcelona. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Bristol
  Från694krPer natt

  Catalonia Bristolstars

  Martorell, Barcelona , Via de l'esport 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 172 recensioner från resenärerBaserat på 172 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Martorell Area. Detta boende har totalt 57 ombonade rum. Både fast och trådlöst internet finns på Catalonia Bristol. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Catalonia Bristol. Alla rum på Catalonia Bristol är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter små husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resort
  Från1.922krPer natt

  Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resortstars

  Martorell, Barcelona , Carretera b-224 km. 13.20 sn - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 153 recensioner från resenärerBaserat på 153 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Martorell Area. Detta boende med endast 12 rum passar bra för en lugn vistelse. Senast detta boende renoverades var 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Hotel The Originals Can Bonastre Wine Resort bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Alla som valt detta boende kan koppla av och återhämta sig i dess inrättning för välbefinnande.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Martorell

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här