Hotell i Martorell

Se på kartan
 • As Porta de Barcelona
  Från414krPer natt

  As Porta de Barcelonastars

  Martorell, Barcelona , Ap7 km 165, area servicio porta de barcelona - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Martorell Area. Detta boende har totalt 50 ombonade rum. Hotellet byggdes år 2008. As Porta de Barcelona är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på As Porta de Barcelona. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Bristol
  Från686krPer natt

  Catalonia Bristolstars

  Martorell, Barcelona , Via de l'esport 4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 168 recensioner från resenärerBaserat på 168 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Martorell Area. Totalt 57 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Catalonia Bristol. Alla gästerna på Catalonia Bristol kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Alla rum på Catalonia Bristol är rullstolsanpassade. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Ciutat Martorell
  Från634krPer natt

  Ciutat Martorellstars

  Martorell, Barcelona , Avenida pau claris s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 22 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Martorell Area. 92 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningen byggdes 2003. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Ciutat Martorell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelona Golf
  Från449krPer natt

  Barcelona Golfstars

  Martorell, Barcelona , Ctra. martorell capellades km 19,5 km 19.5 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Det här hotellet är beläget vid foten av Montserrat-bergen, bara 15 km från Martorell. Läget gör det enkelt att ta sig till motorvägarna A2 och A7. Hotellet är lyxigt men också charmigt och byggdes 2005 i en modernistisk byggnad som är typisk för regionen. Det har luftkonditionering och sammanlagt 150 rum och sviter. Hotellet är särskilt populärt bland golfälskare och erbjuder sina gäster många moderna bekvämligheter. Det finns konferenslokaler och internetåtkomst med wifi, och gäster som kommer i bil kan använda hotellets parkering och garage. Gästerna kan njuta av ett avkopplande dopp i utomhuspoolen, eller koppla av i solstolarna i skuggan av parasollerna.

  Se mer
 • Les Torres
  Från697krPer natt

  Les Torresstars

  Martorell, Barcelona , Calle copernico 1 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 37 recensioner från resenärerBaserat på 37 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som återfinns i Martorell Area, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 28. 0 kilometer till hamnen. De 40 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Både fast och trådlöst internet finns på Les Torres. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Alla badrum på Les Torres är handikappanpassadeHusdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Det finns parkeringsplatser på Les Torres. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Martorell

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här