Hotell i Mataro

Se på kartan
 • Atenea Port Barcelona Mataro
  Från1.088krPer natt

  Atenea Port Barcelona Matarostars

  Mataro, Barcelona , Passeig marítim 324 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 656 recensioner från resenärerBaserat på 656 recensioner från resenärer

  The hotel is located in the port of the seaside city of Mataró, 30 km from Barcelona. Prat airport is located 48.5 km away. The closest tourist attractions are: Mataro Municipal Museum (2.7 km) and Cantir d'Argentona Museum (6.7 km).

  Se mer
 • URH Ciutat de Mataró
  Från774krPer natt

  URH Ciutat de Mataróstars

  Mataro, Barcelona , Cami ral 648 648 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Mataro Area. Från denna anläggning som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 1 kilometer från den här anläggningen. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Från detta boende är det 100 meter till närmaste strand. De 113 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på URH Ciutat de Mataró. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser på URH Ciutat de Mataró. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Resenärerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Hotel Colon
  Från839krPer natt

  New Hotel Colonstars

  Mataro, Barcelona , Carrer de cristofor colom 6-8 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Mataro Area. Från denna egendom som ligger 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 150 meter till närmaste strand. Från denna egendom är det 1000 meter till hamnen. Detta boende har totalt 48 ombonade rum. Detta hotell renoverades 2014. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • ibis Barcelona Mataro
  Från720krPer natt

  ibis Barcelona Matarostars

  Mataro, Barcelona , Carrer de tordera 2 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 490 recensioner från resenärerBaserat på 490 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Mataro Area. Från denna anläggning som är belägen 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 150 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från denna anläggning är det 300 meter till närmaste strand. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 600 meter. De 106 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet byggdes år 2010. Alla gästerna på ibis Barcelona Mataro kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 4 rum är handikappsanpassat. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta boende har ett urval av utsökta kulinariska alternativ.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Mataro

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här