Hotell i Området kring Camp Nou Stadium

Se på kartan
 • Senator Barcelona Spa
  Från1.209krPer natt

  Senator Barcelona Spastars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer del cardenal reig 11 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1607 recensioner från resenärerBaserat på 1607 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i närheten av Camp Nou stadion, säte för FC Barcelonas fotbollsklubb. Som stadshotell har det ändå en stor utomhuspool och ett fantastiskt spa- och hälsocenter. Kongresscentret Palau de Congresos ligger inom 5 minuters promenad och järnvägsstation Sants, som ger en direkt anslutning till flygplatsen, ligger inom en kort promenad. Den berömda katedralen La Sagrada Familia kan nås med tunnelbana.

  Se mer
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  Från2.024krPer natt

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1522 recensioner från resenärerBaserat på 1522 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska och lyxiga hotell från mitten av artonhundratalet är utmärkt avskilt, bredvid en park samt nära en vacker trädgård och har ett utmärkt läge mycket nära Avenida Diagonal. Inom området kommer gästerna att hitta ett antal kommersiella platser, restauranger och barer. I hotellet kan gästerna tillbringa ett avkopplande besök och samtidigt få underbar utsikt över havet och staden.

  Se mer
 • Catalonia Rigoletto
  Från1.249krPer natt

  Catalonia Rigolettostars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Sabino de arana 22-24 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 788 recensioner från resenärerBaserat på 788 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Camp Nou Area. De 65 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Hotellet totalrenoverades 2009. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Detta boende tillåter inte husdjur. Resenärerna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell.

  Se mer
 • Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels
  Från854krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 150 recensioner från resenärerBaserat på 150 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i Camp Nou Area. Från den här anläggningen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 14. 8 kilometer till flygplatsen. Från detta vandrarhem är det 12. 0 kilometer till hamnen. Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Anläggningen totalrenoverades 2015. Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels bidrar till gästernas trivsel. Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Gäster som bor på Yellow Nest Hostel Barcelona by Feetup Hostels kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atenea Barcelona Aparthotel
  Från1.076krPer natt

  Atenea Barcelona Aparthotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de joan guell 207-211 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 737 recensioner från resenärerBaserat på 737 recensioner från resenärer

  Detta affärs-aparthotell ligger utmärkt till i ett livligt shopping- och affärsområde vid avenyn Diagonal. Komplexet ligger inom gångavstånd till ett antal barer, restauranger och kaféer av lokal karaktär. Allmänna kommunikationsmedel finns också nära. Detta är det perfekta läget för de affärsresenärer som behöver ett centralt läge och ett hotell som erbjuder allt som behövs för denna typ av resa.

  Se mer
 • Madanis Hotel
  Från1.357krPer natt

  Madanis Hotelstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer riera blanca 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 512 recensioner från resenärerBaserat på 512 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Camp Nou Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta boende. Våra resenärer har 14. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 8. 5 kilometer till hamnen. Totalt 30 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning byggdes 2007. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Madanis Hotel babysängar på begäran. Madanis Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. På Madanis Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Madanis Liceo
  Från1.181krPer natt

  Madanis Liceostars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de francesc layret 2 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge i Barcelona, i närheten av fotbollsarenan Camp Nou. Gästerna kommer att vara nära de spännande sevärdheter som denna artistiska stad har att erbjuda. Hotellet ligger bara 20 m från tunnelbanestationen Collblanc, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Det har också ett praktiskt läge endast 10 km från Barcelona flygplats. Detta förtjusande hotell har en charmig arkitektonisk stil som utan ansträngning smälter samman med den fina omgivningen. Gästrummen är elegant inredda och erbjuder en fristad av stillhet och lugn för total avkoppling och vila efter en lång dag. Gästerna kommer med säkerhet att uppskatta de många utmärkta bekvämligheter som hotellet har att erbjuda.

  Se mer
 • Madanis Apartamentos Turisticos
  Från1.341krPer natt

  Madanis Apartamentos Turisticosstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Carrer de la riera blanca 14 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Denna gulliga lägenhet är belägen i Camp Nou Area. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Denna anläggning ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Madanis Apartamentos Turisticos har totalt 25 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2008. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • NH Barcelona Stadium
  Från1.289krPer natt

  NH Barcelona Stadiumstars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Travessera de les corts 150-152 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 883 recensioner från resenärerBaserat på 883 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Camp Nou Area. Detta boende kan erbjuda totalt 106 rum. NH Barcelona Stadium totalrenoverades 1991. För att göra gästernas vistelse ännu trevligare ingår tillgång till internet på NH Barcelona Stadium. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder NH Barcelona Stadium babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Området kring Camp Nou Stadium

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här