Hotell i Parc Güell-området

Se på kartan
 • Catalonia Park Güell
  Från1.447krPer natt

  Catalonia Park Güellstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Passeig de la mare de deu del coll 10 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 39 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Park Güell Area. Det totala antalet rum är 140. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1900 och totalrenoverades 1999. Catalonia Park Güell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Catalonia Park Güell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Catalonia Park Güell har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till denna anläggning?

  Se mer
 • Catalonia Park Putxet
  Från1.185krPer natt

  Catalonia Park Putxetstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer del putget 68 -74 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1081 recensioner från resenärerBaserat på 1081 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Park Güell Area. Detta boende har totalt 152 ombonade rum. Catalonia Park Putxet byggdes 1979. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Catalonia Park Putxet är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Aparthotel Bertran
  Från1.029krPer natt

  Aparthotel Bertranstars

  Parc Güell-området, Barcelona , Carrer de bertran 150 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  The hotel is located in a quiet part of Barcelona, 5 min walk from Avinguda Tibidabo FGC Station and Vallcarca Metro. The Parc Güell is just over 1 km away.

  Se mer
 • Hotel Travessera
  Från1.907krPer natt

  Hotel Travesserastars

  Parc Güell-området, Barcelona , Travessera de dalt 121-123 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 149 recensioner från resenärerBaserat på 149 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Park Güell Area. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Från denna egendom är det 5. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 23 ombonade rum. Hotel Travessera genomgick en totalrenovering 2003. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Parc Güell-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här