Hotell i Paseo de Gracia

Se på kartan
 • Catalonia Passeig de Gracia
  Från1.448krPer natt

  Catalonia Passeig de Graciastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 644 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1241 recensioner från resenärerBaserat på 1241 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger precis bredvid boulevarden Passeig de Gràcia i Barcelona. Det är enkelt att ta sig från hotellet till de otaliga intressanta sevärdheter som denna kulturrika och artistiska stad har att erbjuda. Gästerna är bara 500 m från Casa Batlló. La Pedrera och auditoriet Palau de la Música Catalana finns också i närheten. Hotellet är inrymt i en byggnad i klassisk stil med anor från 1928. Rummen kännetecknas av rustik elegans, kombinerad med moderna bekvämligheter. Hotellet har en utmärkt restaurang där det serveras utsökta katalanska specialiteter. Här finns även en gastrobar och en bar, för gästernas middagsnöje.

  Se mer
 • Condes De Barcelona
  Från1.482krPer natt

  Condes De Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 73 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 85 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1765 recensioner från resenärerBaserat på 1765 recensioner från resenärer

  Beläget direkt på Passeig de Gràcia och mittemot den berömda byggnaden "La Pedrera" har det eleganta hotellet Condes De Barcelona ett perfekt läge i stadens hjärta i jugendstil. Hotellet finns i två tidigare artonhundratalspalats med underbar takterrass med utomhuspooler samt fantastisk utsikt över Passeig de Gràcia och den emblematiska Sagrada Familia katedralen. Rummen är modernt designade. Här finns bland annat Lasarte restaurangen, en två -stjärnig Michelinrestaurang under ledning av Martin Berasategui. En riktig pärla bara en kort promenad från Plaça de Catalunya.

  Se mer
 • Generator Barcelona
  Från921krPer natt

  Generator Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 373 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1822 recensioner från resenärerBaserat på 1822 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Paseo de Gracia. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Generator Barcelona har totalt 114 rum. Generator Barcelona genomgick en renovering 2012. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Alla badrum på Generator Barcelona är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. På Generator Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Avenida Palace
  Från1.248krPer natt

  El Avenida Palacestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 605 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2616 recensioner från resenärerBaserat på 2616 recensioner från resenärer

  Detta magnifika och lyxiga hotell är inrymt i en gammal byggnad och har ett perfekt läge i hjärtat av Barcelona. Inom gångavstånd kan gästerna nå gågatan Las Ramblas, katedralen och andra platser av turistiskt och historiskt intresse. I området finns också ett stort utbud av butiker, kaféer, barer och restauranger som lämpar sig för alla smaker. Detta är den perfekta platsen att bo på för att upptäcka Barcelona inifrån.

  Se mer
 • Casa Fuster
  Från3.161krPer natt

  Casa Fusterstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia, 132 132 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1728 recensioner från resenärerBaserat på 1728 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Casa Fuster är 105. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Casa Fuster är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangPå Casa Fuster kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från2.746krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2848 recensioner från resenärerBaserat på 2848 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Catalonia La Pedrera
  Från1.056krPer natt

  Catalonia La Pedrerastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de corsega 368 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 44 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 670 recensioner från resenärerBaserat på 670 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Paseo de Gracia. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Detta boende innefattar 79 trivsamma rum. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta hotell tillåter inte husdjur. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Urquinaona Plaza
  Från1.917krPer natt

  H10 Urquinaona Plazastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Placa d urquinaona 2 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1472 recensioner från resenärerBaserat på 1472 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Paseo de Gracia. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. Det finns totalt 75 rum på anläggningen. H10 Urquinaona Plaza byggdes 2013. H10 Urquinaona Plaza är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har H10 Urquinaona Plaza ett garage för kunder som reser med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Europark
  Från1.492krPer natt

  Europarkstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer d arago 323-325 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 23 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4584 recensioner från resenärerBaserat på 4584 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta boende. Det totala antalet rum på Europark är 105. Boendet totalrenoverades 2009. Alla gästerna på Europark kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Europark tillhandahåller babysängar på begäran. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. På Europark kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hcc Regente
  Från1.411krPer natt

  Hcc Regentestars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Rambla de catalunya, 76 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Paseo de Gracia. Från detta hotell som är beläget 900 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta hotell. De 79 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell renoverades 2012. Hcc Regente är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Hcc Regente är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har affärsfaciliteter. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - Paseo de Gracia
Sida  1  av  4
 

De populäraste hotellen - Paseo de Gracia

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner