Hotell i Sabadell

Se på kartan
 • Urpi
  Från690krPer natt

  Urpistars

  Sabadell, Barcelona , Carrer de sant maties 40 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 174 recensioner från resenärerBaserat på 174 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sabadell. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Urpi. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Små husdjur kan bo på detta hotell. Kunderna kan vilja använda anläggningens garage. Urpi har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. På Urpi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Arrahona
  Från617krPer natt

  Arrahonastars

  Sabadell, Barcelona , Carretera de barcelona 446 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 147 recensioner från resenärerBaserat på 147 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort beläget i Sabadell. 88 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning renoverades 2002. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Arrahona bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Arrahona babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Arrahona tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Sabadell
  Från770krPer natt

  Catalonia Sabadellstars

  Sabadell, Barcelona , Placa de catalunya 10-12 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 433 recensioner från resenärerBaserat på 433 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sabadell. De 110 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 1992. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Catalonia Sabadell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Aparthotel Attica 21 Vallés
  Från612krPer natt

  Aparthotel Attica 21 Vallésstars

  Sabadell, Barcelona , C milena jesenska 40-60 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 474 recensioner från resenärerBaserat på 474 recensioner från resenärer

  Denna bekväma lägenhet är belägen i Sabadell. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna lägenhet som ligger inbäddad 4. 0 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här lägenheten. Boendet har totalt 100 rum. Aparthotel Attica 21 Vallés är från år 2006. Både fast och trådlöst internet finns på Aparthotel Attica 21 Vallés. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Gran Hotel Verdi
  Från770krPer natt

  Catalonia Gran Hotel Verdistars

  Sabadell, Barcelona , Avinguda de francesc macia 62 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 344 recensioner från resenärerBaserat på 344 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sabadell. Denna anläggning har 195 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta boende erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sabadell

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här