Hotell i Sabadell

Se på kartan
 • Arrahona
  Från674krPer natt

  Arrahonastars

  Sabadell, Barcelona , Carretera de barcelona 446 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 151 recensioner från resenärerBaserat på 151 recensioner från resenärer

  Denna gulliga resort återfinns i Sabadell. Anläggningen har totalt 88 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2002. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmen på Arrahona är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Arrahona. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Urpi
  Från681krPer natt

  Urpistars

  Sabadell, Barcelona , Carrer de sant maties 40 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 180 recensioner från resenärerBaserat på 180 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sabadell. 137 välkomnande rum finns på anläggningen. Wifi finns på boendet i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder Urpi babysängar på begäran. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Detta hotell har ett garage till glädje för gästerna. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Catalonia Gran Hotel Verdi
  Från728krPer natt

  Catalonia Gran Hotel Verdistars

  Sabadell, Barcelona , Avinguda de francesc macia 62 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 358 recensioner från resenärerBaserat på 358 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sabadell. Catalonia Gran Hotel Verdi har totalt 195 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på Catalonia Gran Hotel Verdi är rullstolsanpassade. Catalonia Gran Hotel Verdi är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Catalonia Sabadell
  Från910krPer natt

  Catalonia Sabadellstars

  Sabadell, Barcelona , Placa de catalunya 10-12 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 446 recensioner från resenärerBaserat på 446 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sabadell. Det totala antalet rum är 110. Hotellet byggdes år 1992. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sabadell

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här