Hotell i Sant Boi de Llobregat

Se på kartan
 • Frontair Congress Aeroport
  Från954krPer natt

  Frontair Congress Aeroportstars

  Sant Boi de Llobregat, Barcelona , Carrer dels alberedes 16 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 67 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1374 recensioner från resenärerBaserat på 1374 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sant Boi de Llobregat. Våra kunder hittar närmaste golfbana 22. 5 kilometer från det här hotellet. Det totala antalet rum på Frontair Congress Aeroport är 229. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på Frontair Congress Aeroport håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Frontair Congress Aeroport. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För extra bekvämlighet har alla som valt detta boende tillgång till ett garage. Frontair Congress Aeroport erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Frontair Congress Aeroport som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Frontair Congress Aeroport kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Castell Hotel
  Från994krPer natt

  El Castell Hotelstars

  Sant Boi de Llobregat, Barcelona , Carrer del castell 1 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Detta eleganta hotell utmärker sig för sina fantastiska utomhusträdgårdar, terrass och pool samt den unika fastigheten som är ett slott från nio-hundratalet. Den ligger högst upp på en bergssluttning i Sant Boi, bara fem minuters bilresa från Barcelonas flygplats El Prat och omgiven av ett lugnt skogsområde. Hotellet erbjuder majestätisk utsikt över Barcelona och dess omgivningar samt utmärkta förbindelser till stadens centrum.

  Se mer
 • NH Sant Boi
  Från814krPer natt

  NH Sant Boistars

  Sant Boi de Llobregat, Barcelona , Carretera de la santa creu de calafell 101 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 515 recensioner från resenärerBaserat på 515 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Sant Boi de Llobregat. Från denna egendom som är belägen 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Detta hotell ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 124 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på NH Sant Boi håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på NH Sant Boi. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sant Boi de Llobregat

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här