Hotell i Sant Cugat del Valles

Se på kartan
 • Hotel Venture Sant Cugat
  Från785krPer natt

  Hotel Venture Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Carrer de vic 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 196 recensioner från resenärerBaserat på 196 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sant Cugat del Valles. Från denna egendom som är belägen 260 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. De 83 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Det här boendet byggdes 2010. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Hotel Venture Sant Cugat tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Hotel Venture Sant Cugat erbjuder.

  Se mer
 • Qgat Suites & Events
  Från1.848krPer natt

  Qgat Suites & Eventsstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Avinguda de la via augusta 51 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 178 recensioner från resenärerBaserat på 178 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sant Cugat del Valles är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Qgat Suites & Events är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat
  Från868krPer natt

  Hotel The Site by BlueBay Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cami de can camps 15-17 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5 recensioner från resenärerBaserat på 5 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sant Cugat del Valles. Från den här anläggningen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är 96. Det här hotellet byggdes 2012. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Sant Cugat
  Från788krPer natt

  Holiday Inn Express Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cm.can fatjo dels aurons s/n. parc empresarial a7 s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 61 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 384 recensioner från resenärerBaserat på 384 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sant Cugat del Valles. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Denna anläggning har 110 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Holiday Inn Express Sant Cugat är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Sant Cugat
  Från900krPer natt

  Hotel Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cesar martinell 2 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 232 recensioner från resenärerBaserat på 232 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sant Cugat del Valles. Detta hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. 97 välkomnande rum finns på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Måltiderna som serveras kommer att uppskattas av alla som bor på denna anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sant Cugat del Valles

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här