Hotell i Sant Cugat del Valles

Se på kartan
 • Hotel Venture Sant Cugat
  Från774krPer natt

  Hotel Venture Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Carrer de vic 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 195 recensioner från resenärerBaserat på 195 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sant Cugat del Valles. Från detta hotell som är beläget 260 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta hotell innefattar 83 trivsamma rum. Denna anläggning byggdes 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hotel Venture Sant Cugat håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Venture Sant Cugat. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel Venture Sant Cugat. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat
  Från827krPer natt

  Hotel The Site by BlueBay Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cami de can camps 15-17 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1 recensioner från resenärerBaserat på 1 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sant Cugat del Valles. Från den här anläggningen som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det 2. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är 96. Det här hotellet byggdes 2012. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. De gemensamma utrymmena på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Den varierade underhållningsutbudet som erbjuds på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Qgat Suites & Events
  Från950krPer natt

  Qgat Suites & Eventsstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Avinguda de la via augusta 51 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 177 recensioner från resenärerBaserat på 177 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sant Cugat del Valles är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Från det här boendet som ligger 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från den här egendomen. Totalt 22 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Qgat Suites & Events är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Sant Cugat
  Från1.031krPer natt

  Holiday Inn Express Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cm.can fatjo dels aurons s/n. parc empresarial a7 s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 382 recensioner från resenärerBaserat på 382 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sant Cugat del Valles. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Denna anläggning har 110 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har resenärerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Holiday Inn Express Sant Cugat är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sant Cugat del Valles

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här