Hotell i Sant Cugat del Valles

Se på kartan
 • Hotel Venture Sant Cugat
  Från660krPer natt

  Hotel Venture Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Carrer de vic 19 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sant Cugat del Valles. Från denna anläggning som ligger inbäddad 260 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 3. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Boendet har totalt 83 rum. Detta hotell grundades år 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Hotel Venture Sant Cugat. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Hotel Venture Sant Cugat. Alla som valt detta boende kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Sant Cugat
  Från867krPer natt

  Holiday Inn Express Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cm.can fatjo dels aurons s/n. parc empresarial a7 s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 63 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 391 recensioner från resenärerBaserat på 391 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sant Cugat del Valles. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 1000 meter från detta hotell. Holiday Inn Express Sant Cugat har totalt 110 rum. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat
  Från842krPer natt

  Hotel The Site by BlueBay Sant Cugatstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Cami de can camps 15-17 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 9 recensioner från resenärerBaserat på 9 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sant Cugat del Valles. Från detta boende som är beläget 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 96 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat. Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat byggdes 2012. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Det finns parkeringsplatser på Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta boende en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Hotel The Site by BlueBay Sant Cugat kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Qgat Suites & Events
  Från1.462krPer natt

  Qgat Suites & Eventsstars

  Sant Cugat del Valles, Barcelona , Avinguda de la via augusta 51 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 181 recensioner från resenärerBaserat på 181 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Sant Cugat del Valles. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från anläggningen. Detta boende har 22 rum. Detta hotell byggdes 2005. Qgat Suites & Events är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som Qgat Suites & Events erbjuder.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sant Cugat del Valles

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här