Hotell i Sant Joan Despi

Se på kartan
 • Novotel Barcelona S Joan Despi
  Från623krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1076 recensioner från resenärerBaserat på 1076 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i Barcelona, 3 km från infarten till staden och Avenida Diagonal. Stadshotellet är perfekt för både familjer och affärsresenär, och består av totalt 161 rum. Detta luftkonditionerade boende har också en lobby med en 24-timmarsreception samt in- och utcheckningsservice. Här finns också 4 rum för personer funktionshinder samt rökfria rum. Hotellet erbjuder en utomhuspool och en terrass med solstolar och parasoll. Restaurangen Claravía server ett urval av läckra nationalrätter och rätter från regionen i en lugn och modern atmosfär. Måltiderna kan också intas på terrassen intill poolen. Här erbjuds också en frukostbuffé, och i baren serveras en kontinental frukost. Lunch och middag serveras som à la carte.

  Se mer
 • Hesperia Sant Joan Suites
  Från565krPer natt

  Hesperia Sant Joan Suitesstars

  Sant Joan Despi, Barcelona , Carrer de josep trueta 2 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 73 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sant Joan Despi. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från denna anläggning. 128 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 1997. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Hesperia Sant Joan Suites håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Hesperia Sant Joan Suites är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Exe Barcelona Gate
  Från561krPer natt

  Exe Barcelona Gatestars

  Sant Joan Despi, Barcelona , Calle maria tarrida 6-7 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 59 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 131 recensioner från resenärerBaserat på 131 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sant Joan Despi. Från denna egendom som ligger 50 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 10. 0 kilometer från detta hotell. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Exe Barcelona Gate. Exe Barcelona Gate totalrenoverades 2015. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Exe Barcelona Gate babysängar på begäran. Alla badrum på dena handikappanpassade anläggning är anpassade för personer med funktionsnedsättning. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hesperia Sant Just
  Från973krPer natt

  Hesperia Sant Juststars

  Sant Joan Despi, Barcelona , Carrer de frederic mompou 1 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 659 recensioner från resenärerBaserat på 659 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sant Joan Despi. Detta hotell har 150 rum. Hesperia Sant Just genomgick en renovering 2003. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Husdjur är inte tillåtna på Hesperia Sant Just. Hesperia Sant Just tillhandahåller parkering och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemangEn avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Sant Joan Despi

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här