Hotell i Sants-Montjuic

Se på kartan
 • Abbot
  Från941krPer natt

  Abbotstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 258 recensioner från resenärerBaserat på 258 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på den vänstra sidan av Eixample, ca 2 km från stadens centrum och Plaça de Catalunya. Mässområdet och affärsdistriktet ligger i närheten. La Pedrera, Casa Batlló, Sagrada Familia och Las Ramblas ligger omkring fem minuter från hotellet med kollektivtrafik. Avståndet till medelhavsstranden Barceloneta är ungefär 2,5 km. Hotellet erbjuder personlig service och en mysig atmosfär. Hotellet har luftkonditionering och består av sammanlagt 42 rum på sju våningar, lobby med dygnetruntbemannad reception, hiss, läsrum, tv-rum och sällskapsrum. Bland övriga bekvämligheter finns wifi, konferensrummen Dover och Themsen med audiovisuell utrustning, bar, frukostrum samt garage. Rummen har privat badrum och är välutrustade som standard. Gästerna kan välja sin frukost från en buffé.

  Se mer
 • Expo Barcelona
  Från1.035krPer natt

  Expo Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calle mallorca 1-23 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 104 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3178 recensioner från resenärerBaserat på 3178 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell, centralt beläget i staden Barcelona, är det perfekta valet för både affärsresor och semesterfirare. På takterrassen det finns en utomhuspool där man kan njuta av en fantastisk utsikt över staden. Järnvägsstationen Sants erbjuder direkt anslutning till flygplatsen och det ligger framför hotellet. Plaça de Catalunya, La Rambla och Passeig de Gràcia finns alla bara några steg bort.

  Se mer
 • Catalonia Roma
  Från1.338krPer natt

  Catalonia Romastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 31 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 419 recensioner från resenärerBaserat på 419 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Sants-Montjuic. Catalonia Roma har totalt 49 rum. Detta boende totalrenoverades 2001. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Plaza
  Från4.013krPer natt

  Catalonia Barcelona Plazastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Plaza españa 6-8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2893 recensioner från resenärerBaserat på 2893 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sants-Montjuic. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Boendet har totalt 347 rum. Denna anläggning renoverades 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på Catalonia Barcelona Plaza är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Det finns parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Catalonia Barcelona Plaza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • H10 Itaca
  Från1.193krPer natt

  H10 Itacastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 22 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1434 recensioner från resenärerBaserat på 1434 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 10. 8 kilometer till flygplatsen. H10 Itaca har totalt 95 rum. Detta hotell totalrenoverades 2008. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på H10 Itaca. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassat. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på H10 Itaca. Alla som valt detta boende kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Om kunderna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Onix Fira
  Från757krPer natt

  Onix Firastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de llanca 30 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 782 recensioner från resenärerBaserat på 782 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 0. 0 kilometer. Detta hotell ligger 2. 9 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 16. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 3. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 80 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Onix Fira tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Onix Fira bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Torre Catalunya
  Från1.284krPer natt

  Torre Catalunyastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 2-4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4143 recensioner från resenärerBaserat på 4143 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga stadshotell ligger nära Mässan i Barcelona. Hotellet är beläget i närheten av järnvägsstationen och allmänna kommunikationer. Gästerna kommer att finna sig i en perfekt miljö för att utforska kultur och historiska sevärdheter, nöjen och shoppingmöjligheter denna fascinerande stad har att erbjuda. Hotellet erbjuder en perfekt destination för affärs- och fritidsresenärer som besöker staden. Hotellet lockar gäster med löftet av elegans och stil, oklanderlig service och exemplariska anläggningar. Rummen är stilfullt inredda, med moderna bekvämligheter, funktionella utrymme och en rofylld miljö som leder till arbete och vila. Hotellet erbjuder besökarna ett överflöd av exceptionella faciliteter och service inriktade tjänster, samt catering till deras affärs-och fritidsbehov.

  Se mer
 • NH Barcelona Les Corts
  Från950krPer natt

  NH Barcelona Les Cortsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Travessera de les corts, 292 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Sants-Montjuic. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. NH Barcelona Les Corts tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på NH Barcelona Les Corts. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pestana Arena Barcelona
  Från1.571krPer natt

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 740 recensioner från resenärerBaserat på 740 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sants-Montjuic. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 84 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2014. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Pestana Arena Barcelona erbjuder en mängd olika matupplevelser. Pestana Arena Barcelona är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramar Barcelona
  Från1.803krPer natt

  Miramar Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa de carlos ibanez 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1185 recensioner från resenärerBaserat på 1185 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Sants-Montjuic. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. De 75 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Miramar Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  27  Hotell - Sants-Montjuic
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Sants-Montjuic

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här