Hotell i Sants-Montjuic

Se på kartan
 • Pestana Arena Barcelona
  Från1.565krPer natt

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 762 recensioner från resenärerBaserat på 762 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sants-Montjuic. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Totalt 84 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2014. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Pestana Arena Barcelona erbjuder en mängd olika matupplevelser. Pestana Arena Barcelona är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Plaza
  Från1.555krPer natt

  Catalonia Barcelona Plazastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Plaza españa 6-8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2954 recensioner från resenärerBaserat på 2954 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Sants-Montjuic. Från den här egendomen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 1000 meter. Boendet har totalt 347 rum. Denna anläggning renoverades 2018. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på Catalonia Barcelona Plaza är rullstolsanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Det finns parkeringsplatser. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. De som bor på denna anläggning kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning. Catalonia Barcelona Plaza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Expo Barcelona
  Från1.543krPer natt

  Expo Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Calle mallorca 1-23 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 104 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3203 recensioner från resenärerBaserat på 3203 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell, centralt beläget i staden Barcelona, är det perfekta valet för både affärsresor och semesterfirare. På takterrassen det finns en utomhuspool där man kan njuta av en fantastisk utsikt över staden. Järnvägsstationen Sants erbjuder direkt anslutning till flygplatsen och det ligger framför hotellet. Plaça de Catalunya, La Rambla och Passeig de Gràcia finns alla bara några steg bort.

  Se mer
 • Barcelo Sants
  Från1.569krPer natt

  Barcelo Santsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa dels paisos catalans s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Det totala antalet rum på Barcelo Sants är 378. Detta boende totalrenoverades 2013. Barcelo Sants är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Barcelo Sants är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gästerna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder.

  Se mer
 • Abbot
  Från969krPer natt

  Abbotstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 261 recensioner från resenärerBaserat på 261 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger på den vänstra sidan av Eixample, ca 2 km från stadens centrum och Plaça de Catalunya. Mässområdet och affärsdistriktet ligger i närheten. La Pedrera, Casa Batlló, Sagrada Familia och Las Ramblas ligger omkring fem minuter från hotellet med kollektivtrafik. Avståndet till medelhavsstranden Barceloneta är ungefär 2,5 km. Hotellet erbjuder personlig service och en mysig atmosfär. Hotellet har luftkonditionering och består av sammanlagt 42 rum på sju våningar, lobby med dygnetruntbemannad reception, hiss, läsrum, tv-rum och sällskapsrum. Bland övriga bekvämligheter finns wifi, konferensrummen Dover och Themsen med audiovisuell utrustning, bar, frukostrum samt garage. Rummen har privat badrum och är välutrustade som standard. Gästerna kan välja sin frukost från en buffé.

  Se mer
 • Torre Catalunya
  Från1.604krPer natt

  Torre Catalunyastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 2-4 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4158 recensioner från resenärerBaserat på 4158 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga stadshotell ligger nära Mässan i Barcelona. Hotellet är beläget i närheten av järnvägsstationen och allmänna kommunikationer. Gästerna kommer att finna sig i en perfekt miljö för att utforska kultur och historiska sevärdheter, nöjen och shoppingmöjligheter denna fascinerande stad har att erbjuda. Hotellet erbjuder en perfekt destination för affärs- och fritidsresenärer som besöker staden. Hotellet lockar gäster med löftet av elegans och stil, oklanderlig service och exemplariska anläggningar. Rummen är stilfullt inredda, med moderna bekvämligheter, funktionella utrymme och en rofylld miljö som leder till arbete och vila. Hotellet erbjuder besökarna ett överflöd av exceptionella faciliteter och service inriktade tjänster, samt catering till deras affärs-och fritidsbehov.

  Se mer
 • Onix Fira
  Från1.297krPer natt

  Onix Firastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de llanca 30 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 788 recensioner från resenärerBaserat på 788 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här anläggningen. Det finns allmänna kommunikationer på ett avstånd på 0. 0 kilometer. Detta hotell ligger 2. 9 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 16. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 3. 2 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 80 rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Onix Fira tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Dygnet-runt-servicen på Onix Fira bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera alla gäster. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grums Barcelona
  Från1.962krPer natt

  Grums Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de palaudaries 26 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1311 recensioner från resenärerBaserat på 1311 recensioner från resenärer

  Öppnat år 2011, är detta modern stil hotell beläget designen vid foten av berget Montjuic, bara några steg från Avinguda del Paral.lel. Hotellet erbjuder ett utmärkt spa och ett välutrustat gym. Färjeterminalen ligger bara 5 minuters promenad bort, berömda sevärdheter: såsom Las Ramblas, Plaça de Catalunya och Plaça de Espanya Med mässcentret Fira de Barcelona ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • H10 Itaca
  Från1.789krPer natt

  H10 Itacastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 22 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1452 recensioner från resenärerBaserat på 1452 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sants-Montjuic. Från detta boende som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna egendom. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 10. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 95 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning renoverades 2008. Både fast och trådlöst internet finns på H10 Itaca. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. H10 Itaca tillhandahåller parkering och garage. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Barcelona Les Corts
  Från1.175krPer natt

  NH Barcelona Les Cortsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Travessera de les corts, 292 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Sants-Montjuic. Totalt 81 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. NH Barcelona Les Corts tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på NH Barcelona Les Corts. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  30  Hotell - Sants-Montjuic
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Sants-Montjuic

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här