Hotell i Sants-Montjuic

Se på kartan
 • Pestana Arena Barcelona
  Från1.240krPer natt

  Pestana Arena Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Consell de cent 51-53 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 786 recensioner från resenärerBaserat på 786 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 50 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 3. 0 kilometer från detta boende. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Anläggningen har totalt 84 rum. Detta hotell totalrenoverades 2014. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Pestana Arena Barcelona tillhandahåller babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramar Barcelona
  Från2.380krPer natt

  Miramar Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa de carlos ibanez 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1227 recensioner från resenärerBaserat på 1227 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Sants-Montjuic. Från denna egendom som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. Det totala antalet rum på Miramar Barcelona är 75. Detta hotells byggår är 2006. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Miramar Barcelona är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Små husdjur är tillåtna på Miramar Barcelona. Miramar Barcelona tillhandahåller parkering och garage. Hälso- och välbefinnandeutbudet på denna anläggning ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. Gästerna kan utforska de olika matställena som Miramar Barcelona erbjuder. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Sants Barcelona
  Från1.170krPer natt

  NH Sants Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de numancia 74 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 69 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1667 recensioner från resenärerBaserat på 1667 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sants-Montjuic. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Denna anläggning ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. De 208 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. NH Sants Barcelona totalrenoverades 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Dessutom erbjuder NH Sants Barcelona babysängar på begäran. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Barcelona Les Corts
  Från1.240krPer natt

  NH Barcelona Les Cortsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Travessera de les corts, 292 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter

  Detta charmiga hotell finns i Sants-Montjuic. Detta boende kan erbjuda totalt 81 rum. NH Barcelona Les Corts genomgick en renovering 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. NH Barcelona Les Corts är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på NH Barcelona Les Corts. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona Plaza
  Från1.572krPer natt

  Catalonia Barcelona Plazastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Plaza españa 6-8 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 18 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3061 recensioner från resenärerBaserat på 3061 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sants-Montjuic. Från den här anläggningen som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta boende. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta boende. Våra besökare har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 1000 meter till hamnen. Totalt 347 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Catalonia Barcelona Plaza. Detta hotell totalrenoverades 2018. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på Catalonia Barcelona Plaza har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Catalonia Barcelona Plaza är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Catalonia Barcelona Plaza som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Catalonia Barcelona Plaza kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Barcelo Sants
  Från1.276krPer natt

  Barcelo Santsstars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa dels paisos catalans s/n - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 58 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Sants-Montjuic. Från det här hotellet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Inte långt bort hittar våra besökare transportanslutningar som ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. De 378 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Barcelo Sants totalrenoverades 2013. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 • H10 Itaca
  Från1.268krPer natt

  H10 Itacastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Avinguda de roma 22 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 31 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1468 recensioner från resenärerBaserat på 1468 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sants-Montjuic. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna anläggning. Den närmaste stranden ligger 4. 0 kilometer från denna anläggning. Våra gäster har 10. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 95 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. H10 Itaca genomgick en renovering 2008. H10 Itaca är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på H10 Itaca håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 2 rum är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på H10 Itaca. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Onix Fira
  Från1.148krPer natt

  Onix Firastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de llanca 30 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 51 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 796 recensioner från resenärerBaserat på 796 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Sants-Montjuic. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 2. 9 kilometer från denna egendom. Våra kunder har 16. 3 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 3. 2 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 80. Onix Fira genomgick en renovering 2012. Resenärerna kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Kunderna får en rolig vistelse på detta hotell som har ett stort utbud av nöjen. På Onix Fira kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Acta City 47
  Från1.158krPer natt

  Acta City 47stars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de nicaragua 47 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 38 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 912 recensioner från resenärerBaserat på 912 recensioner från resenärer

  Det moderna hotellet är bekvämt beläget bara 5 minuters promenad från tågstationen Sants, och erbjuder enkel tillgång till Malthus alla områden i Barcelona. Montjuïc och Camp Nou, stadion för FC Barcelona ligger inom gångavstånd. La Fira mässan är nära håll, kan flygplatsen El Prat nås inom 30 minuter med bil. Funktioner i hotellet finns 80 rum, 24-timmars reception, mötesrum, gratis WIFI i hela hotellet, businesscenter, restaurang, bar och tvättservice.

  Se mer
 • NH Barcelona Eixample
  Från1.106krPer natt

  NH Barcelona Eixamplestars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Carrer de valencia 105-107 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1108 recensioner från resenärerBaserat på 1108 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Sants-Montjuic. Denna anläggning innefattar 81 trivsamma rum. NH Barcelona Eixample genomgick en renovering 2007. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på NH Barcelona Eixample bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder NH Barcelona Eixample babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. NH Barcelona Eixample har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. NH Barcelona Eixample kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  27  Hotell - Sants-Montjuic
Sida  1  av  3
 

De populäraste hotellen - Sants-Montjuic

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här