Hotell i Sarria-området

Se på kartan
 • Bonanova Suite
  Från1.194krPer natt

  Bonanova Suitestars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer del bisbe sivilla 7 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Hotellet konstruerades år 1986. Hotellet rustades upp år 2001. Det finns totalt 21 rum i lokalerna. Egendomen består av 21 dubbelrum, 2 sviter, 21 lägenheter och 1 handikappanpassat rum. Egendomen är luftkonditionerad i allmänna områden. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Vi erbjuder en tjänst för nyckelinsamling. Gästerna kan använda Internetåtkomsten för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Gästerna kan använda självtvättinrättningen. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan be den hjälpsamma, flerspråkiga personalen om rekommendationer och väganvisningar.

  Se mer
 • Mariano Cubi
  Från1.375krPer natt

  Mariano Cubistars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer mariano cubi 62-64 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 606 recensioner från resenärerBaserat på 606 recensioner från resenärer

  Detta moderna stadshotell är centralt beläget mellan Calle Balmes och Aribau, och inom gångavstånd från Avenida Diagonal och Paseo de Gracia, Barcelonas stora shopping- och affärsdistrikt. I närheten ligger också den katalanska modernismens mest enastående konstverk och byggnader, såsom La Pedrera och Casa Batlló av Gaudí. Boendet har en elegant och mysig inredning, och erbjuder ett stort utbud av tjänster och faciliteter, såsom mötesrum, transferservice och gratis wifi. Alla de rymliga rummen och sviterna är fullt utrustade med pentry, perfekt för både långa och korta vistelser, samt alla nödvändigheter såsom eget badrum med förstoringsspegel.

  Se mer
 • Inout Hostel
  Från353krPer natt

  Inout Hostelstars

  Sarria-området, Barcelona , Carrer major del rectoret 2 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 204 recensioner från resenärerBaserat på 204 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är särskilt utformat för familjer och finns i Sarria Area. Det totala antalet rum är 27. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Inout Hostel är rullstolsanpassade. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Inout Hostel tillhandahåller parkering och garage. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Pol & Grace Hotel
  Från1.186krPer natt

  Pol & Grace Hotelstars

  Sarria-området, Barcelona , Calle guillermo tell 49 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1411 recensioner från resenärerBaserat på 1411 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Sarria Area. Från detta hotell som är beläget 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 87 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 4. 9 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 14. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 12. 1 kilometer till hamnen. Totalt 61 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Pol & Grace Hotel. Denna anläggning renoverades 2014. Pol & Grace Hotel har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta hotell tillåter små husdjur. Dessutom har Pol & Grace Hotel ett garage för kunder som reser med bil. Gäster som bor på Pol & Grace Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Gran Hotel la Florida
  Från1.767krPer natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria-området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1426 recensioner från resenärerBaserat på 1426 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger cirka 7 kilometer från Barcelonas centrum med dess utbud av affärer, restauranger och barer, som alla är enkla att nå med hotellets gratis transferservice. Detta hotell, som ligger på en huvudgata som leder in till staden, har ett bekvämt läge cirka 15 kilometer från stranden. Anslutning till kollektivtrafiken finns direkt utanför hotellet. De eleganta rummen är spridda över 6 våningar. Rummen varierar från bekväma dubbelrum till lyxiga sviter utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att kunna njuta av en oförglömlig vistelse. Resenärer som bor på detta exklusiva hotell kan använda hotellets alla exklusiva faciliteter, inklusive en trädgård som är idealisk för att strosa i solskenet, en bar och en luftkonditionerad à la carte-restaurang där gästerna kan njuta av utsökt mat. För fritidsaktiviteter finns en sötvattenpool med solstolar och parasoller, liksom bastu och solarium.

  Se mer
 • Catalonia Barcelona 505
  Från1.030krPer natt

  Catalonia Barcelona 505stars

  Sarria-området, Barcelona , Calle muntaner, 505 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 637 recensioner från resenärerBaserat på 637 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sarria Area. Denna egendom ligger 7. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har totalt 77 ombonade rum. Catalonia Barcelona 505 totalrenoverades 2002. Catalonia Barcelona 505 är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Catalonia Barcelona 505 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Catalonia Barcelona 505. Kunderna kan utforska de olika matställena som Catalonia Barcelona 505 erbjuder.

  Se mer
 • Catalonia Mikado
  Från1.013krPer natt

  Catalonia Mikadostars

  Sarria-området, Barcelona , Passeig de la bonanova 58 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 386 recensioner från resenärerBaserat på 386 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sarria Area. Anläggningen har totalt 68 rum. Catalonia Mikado genomgick en renovering 2005. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmen på Catalonia Mikado är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Catalonia Mikado. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Catalonia Mikado. Gäster som bor på Catalonia Mikado kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Mercure Barcelona Condor
  Från1.338krPer natt

  Mercure Barcelona Condorstars

  Sarria-området, Barcelona , Via augusta 127 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 403 recensioner från resenärerBaserat på 403 recensioner från resenärer

  Helrenoverat hotell i hjärtat av Barcelona. Hotellets urbana, avslappnade och moderna stil gör det perfekt för avkoppling. Vi har kostnadsfritt wifi, 78 extremt bekväma rum där du kan koppla av och ett kostnadsfritt gym med utsikt över staden. Om du är här på affärsresa erbjuder vi två mötesrum med naturligt ljusinsläpp som är perfekta för möten och evenemang.

  Se mer
 • HG City Suites Barcelona
  Från1.215krPer natt

  HG City Suites Barcelonastars

  Sarria-området, Barcelona , Via augusta 89 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta charmiga lägenhetshotell finns i Sarria Area. Denna anläggning har 59 rum. HG City Suites Barcelona totalrenoverades 2018. Denna anläggning har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på HG City Suites Barcelona. Dessutom har HG City Suites Barcelona ett garage för kunder som reser med bil. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silken St. Gervasi
  Från1.306krPer natt

  Silken St. Gervasistars

  Sarria-området, Barcelona , Sant gervasi de cassoles 26 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 24 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 592 recensioner från resenärerBaserat på 592 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Sarria Area. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. 63 välkomnande rum finns på anläggningen. Silken St. Gervasi genomgick en totalrenovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom har denna anläggning ett garage för kunder som reser med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  18  Hotell - Sarria-området
Sida  1  av  2
 

De populäraste hotellen - Sarria-området

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här