Hotell i Södra Diagonal

Se på kartan
 • Hilton Barcelona
  Från2.026krPer natt

  Hilton Barcelonastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 589-591 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Diagonal S. . Från detta hotell som är beläget 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra resenärer kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 6. 0 kilometer till hamnen. Totalt 290 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hilton Barcelona. Detta boende totalrenoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton Barcelona. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Hilton Barcelona är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. Hilton Barcelona är utformat för att göra gästernas vistelse så bekväm som möjligt och har några handikappanpassade badrum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Kunderna kan utforska de olika matställena som Hilton Barcelona erbjuder. De som bor på denna anläggning kommer att glädja sig åt de rätter som serveras. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Derby
  Från802krPer natt

  Derbystars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 21 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 33 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger vid en avskild och lugn gata i hjärtat av Barcelona, mycket nära till shopping- och affärscenter och ca 5 minuter till fots till utställningscentra. Massor av butiker, barer, pubar, restauranger och allmänna kommunikationsmedel ligger bara några minuter från hotellet. Det har också direkt transport till flygplatsen.

  Se mer
 • Arenas Atiram Hotel
  Från957krPer natt

  Arenas Atiram Hotelstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer del capita arenas 20 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva hotell har ett utmärkt läge mitt i Barcelonas turistområde, endast 5 km från stadens centrum. Nära hotellet finns ett utbud av butiker, restauranger, barer och nattklubbar. Hotellet är det perfekta alternativet för både kräsna affärsresenärer och turister. Varm gästvänlighet, stor omsorg om detaljerna och oklanderlig service välkomnar gästerna på detta sofistikerade hotell. Rummen har funktionell rymd och en avkopplande atmosfär där gästerna kan arbeta och vila bekvämt. Gästerna är välkomna att utnyttja de många utmärkta faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Hotel Prisma Barcelona
  Från697krPer natt

  Hotel Prisma Barcelonastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avinguda de josep tarradellas 119-121 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell ligger i Diagonal S. . Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 9 kilometer från stadens centrum. För våra besökare är det 2. 9 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 650 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 9 kilometer från denna anläggning. Våra resenärer har 16. 7 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 9. 1 kilometer till hamnen. 27 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning grundades år 1998. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Dygnet-runt-servicen på Hotel Prisma Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Prisma Barcelona. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Bonanova Park
  Från792krPer natt

  Bonanova Parkstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Calle capità arenas 51 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 53 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 289 recensioner från resenärerBaserat på 289 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell ligger i Diagonal S. . Från denna egendom som är belägen 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 14. 0 kilometer från hotellet. Från detta hotell är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. Denna egendom ligger 6. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning har 63 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Bonanova Park har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur är inte tillåtna på Bonanova Park. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Från337krPer natt

  Pere Tarresstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 207 recensioner från resenärerBaserat på 207 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem återfinns i Diagonal S. . Från detta vandrarhem som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta vandrarhem är det 12. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 47 rum. Denna anläggnings byggår är 2004. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Pere Tarres bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Pere Tarres. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. De som bor på denna anläggning kan använda sig av garaget. Pere Tarres kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Derby Suite
  Från1.084krPer natt

  Gran Derby Suitestars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 28 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter

  Detta gulliga hotell finns i Diagonal S. . Detta hotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Gran Derby Suite har totalt 41 rum. Detta boende snyggades upp 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter endast små husdjur. Kunder som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Upper Diagonal
  Från984krPer natt

  Upper Diagonalstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Passeig de manuel girona 7-21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 506 recensioner från resenärerBaserat på 506 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Diagonal S. . Detta hotell kan erbjuda totalt 39 rum. Detta hotells byggår är 2015. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Upper Diagonal har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Upper Diagonal har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på Upper Diagonal är rullstolsanpassade. Upper Diagonal är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Melia Barcelona Sarria
  Från1.390krPer natt

  Melia Barcelona Sarriastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avda sarria 50 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2777 recensioner från resenärerBaserat på 2777 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Diagonal S. . Från denna anläggning som ligger 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta hotell ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell kan erbjuda totalt 321 rum. Senast denna anläggning renoverades var 2018. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen under hela dagen. De gemensamma utrymmena på Melia Barcelona Sarria är rullstolsanpassade. De som bor på den här anläggningen som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. På detta hotell finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärena med fördel kan dra nytta av. Gästerna kan utforska de olika matställena som Melia Barcelona Sarria erbjuder. På Melia Barcelona Sarria kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Södra Diagonal

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här