Hotell i Södra Diagonal

Se på kartan
 • Derby
  Från994krPer natt

  Derbystars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 21 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 840 recensioner från resenärerBaserat på 840 recensioner från resenärer

  Detta attraktiva hotell ligger vid en avskild och lugn gata i hjärtat av Barcelona, mycket nära till shopping- och affärscenter och ca 5 minuter till fots till utställningscentra. Massor av butiker, barer, pubar, restauranger och allmänna kommunikationsmedel ligger bara några minuter från hotellet. Det har också direkt transport till flygplatsen.

  Se mer
 • Arenas Atiram Hotel
  Från983krPer natt

  Arenas Atiram Hotelstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer del capita arenas 20 20 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 288 recensioner från resenärerBaserat på 288 recensioner från resenärer

  Detta exklusiva hotell har ett utmärkt läge mitt i Barcelonas turistområde, endast 5 km från stadens centrum. Nära hotellet finns ett utbud av butiker, restauranger, barer och nattklubbar. Hotellet är det perfekta alternativet för både kräsna affärsresenärer och turister. Varm gästvänlighet, stor omsorg om detaljerna och oklanderlig service välkomnar gästerna på detta sofistikerade hotell. Rummen har funktionell rymd och en avkopplande atmosfär där gästerna kan arbeta och vila bekvämt. Gästerna är välkomna att utnyttja de många utmärkta faciliteter som detta underbara hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Pere Tarres
  Från430krPer natt

  Pere Tarresstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de numancia 149-151 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 220 recensioner från resenärerBaserat på 220 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i Diagonal S. . Från detta vandrarhem som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Den närmaste stranden ligger 7. 0 kilometer från detta vandrarhem. Våra gäster har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 12. 0 kilometer till hamnen. Totalt 47 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Boendet byggdes år 2004. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Pere Tarres. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 4 rum är handikappsanpassat. Husdjur är inte tillåtna på Pere Tarres. För extra bekvämlighet har kunderna tillgång till ett garage. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Hilton Barcelona
  Från2.578krPer natt

  Hilton Barcelonastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avinguda diagonal 589-591 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Diagonal S. . Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 3. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Den närmaste stranden ligger 5. 0 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 15. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 6. 0 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 290 rum. Denna anläggning renoverades 2012. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton Barcelona. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 4 rum är handikappsanpassat. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Detta hotell har parkering och garage. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Hilton Barcelona som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Melia Barcelona Sarria
  Från1.642krPer natt

  Melia Barcelona Sarriastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avda sarria 50 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2916 recensioner från resenärerBaserat på 2916 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Diagonal S. är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Från denna anläggning som ligger inbäddad 900 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende ligger 4. 0 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 4. 0 kilometer till hamnen. Det finns totalt 321 rum på anläggningen. Anläggningen totalrenoverades 2018. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet som finns tillgängligt i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. Melia Barcelona Sarria är inte någon husdjursvänlig anläggning. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Detta hotell erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bonanova Park
  Från1.038krPer natt

  Bonanova Parkstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Calle capità arenas 51 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 54 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 293 recensioner från resenärerBaserat på 293 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Diagonal S. . Från det här boendet som ligger 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 14. 0 kilometer från det här boendet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Den närmaste stranden ligger 6. 0 kilometer från denna anläggning. Denna anläggning har totalt 63 rum. Bonanova Park totalrenoverades 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Bonanova Park bidrar till gästernas trivsel. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Bonanova Park kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Prisma Barcelona
  Från831krPer natt

  Hotel Prisma Barcelonastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Avinguda de josep tarradellas 119-121 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 363 recensioner från resenärerBaserat på 363 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell finns i Diagonal S. . Från denna anläggning som är belägen 2. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 9 kilometer från detta boende. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 650 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning ligger 4. 9 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 16. 7 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 9. 1 kilometer till hamnen. Detta hotell innefattar 27 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 1998. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • NH Collection Constanza
  Från1.215krPer natt

  NH Collection Constanzastars

  Södra Diagonal, Barcelona , Calle deu i mata 69-99 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2469 recensioner från resenärerBaserat på 2469 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Diagonal S. . Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Detta boende har 308 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. NH Collection Constanza tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på NH Collection Constanza. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Upper Diagonal
  Från1.128krPer natt

  Upper Diagonalstars

  Södra Diagonal, Barcelona , Passeig de manuel girona 7-21 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 543 recensioner från resenärerBaserat på 543 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Diagonal S. . Totalt 39 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 2015. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Upper Diagonal erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Upper Diagonal kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Derby Suite
  Från1.157krPer natt

  Gran Derby Suitestars

  Södra Diagonal, Barcelona , Carrer de loreto 28 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta gulliga hotell ligger i Diagonal S. . Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Totalt 41 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende snyggades upp 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Gran Derby Suite. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Gran Derby Suite har ett garage till glädje för gästerna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Södra Diagonal

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här