Hotell i Vilafranca

Se på kartan
 • Pere III El Gran
  Från646krPer natt

  Pere III El Granstars

  Vilafranca, Barcelona , Placa del penedes 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Vilafranca. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 40. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 52 rum. Detta boende genomgick en renovering 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Pere III El Gran erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Domo
  Från732krPer natt

  Domostars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer de francesc macia 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 175 recensioner från resenärerBaserat på 175 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vilafranca. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 44 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Domo. Hotellet byggdes år 1991. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Domo har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Air Penedes
  Från555krPer natt

  Air Penedesstars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer font de les graus 2 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vilafranca. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Anläggningen har totalt 59 rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Air Penedes. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cava & Hotel Mastinell
  Från3.020krPer natt

  Cava & Hotel Mastinellstars

  Vilafranca, Barcelona , Ctra. de vilafranca a sant marti sarroca km 0,5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 345 recensioner från resenärerBaserat på 345 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Vilafranca. Våra kunder hittar närmaste golfbana 20. 2 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Detta hotell ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 40. 0 kilometer till hamnen. Cava & Hotel Mastinell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 12 rum. Cava & Hotel Mastinell är från år 2013. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Dygnet-runt-servicen på Cava & Hotel Mastinell bidrar till gästernas trivsel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Cava & Hotel Mastinell har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Cava & Hotel Mastinell som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av kunder.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Vilafranca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här