Hotell i Vilafranca

Se på kartan
 • El Moli Hotel Rural
  Från874krPer natt

  El Moli Hotel Ruralstars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer dalt 8 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa lantliga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Vilafranca. Detta lantliga hotell som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. För våra gäster är det 20. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta boende är det 30 meter till närmaste strand. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Trots att detta boende byggdes 1869 har det genomgått en renovering 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Detta boende har inte dygnet-runt-öppen reception. El Moli Hotel Rural tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på El Moli Hotel Rural. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. El Moli Hotel Rural är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. El Moli Hotel Rural kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Air Penedes
  Från566krPer natt

  Air Penedesstars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer font de les graus 2 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vilafranca. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Detta hotell har totalt 59 ombonade rum. Detta boende snyggades upp 2007. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på Air Penedes har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Air Penedes har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Air Penedes. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Domo
  Från1.599krPer natt

  Domostars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer de francesc macia 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Vilafranca. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende kan erbjuda totalt 44 rum. Domo byggdes 1991. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Domo har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Både stora och små husdjur är tillåtna på Domo. Gästerna kan använda sig av garaget. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Pere III El Gran
  Från658krPer natt

  Pere III El Granstars

  Vilafranca, Barcelona , Placa del penedes 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 69 recensioner från resenärerBaserat på 69 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Vilafranca. Våra kunder hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från det här boendet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 40. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 52. Detta boende renoverades 2008. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Pere III El Gran har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Små husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan vilja använda anläggningens garage. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Cava & Hotel Mastinell
  Från4.394krPer natt

  Cava & Hotel Mastinellstars

  Vilafranca, Barcelona , Ctra. de vilafranca a sant marti sarroca km 0,5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 359 recensioner från resenärerBaserat på 359 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Vilafranca, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 2 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Denna anläggning ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra gäster har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 40. 0 kilometer till hamnen. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 12 rum. Detta boendes byggår är 2013. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Cava & Hotel Mastinell har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Vilafranca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här