Hotell i Vilafranca

Se på kartan
 • El Moli Hotel Rural
  Från792krPer natt

  El Moli Hotel Ruralstars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer dalt 8 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 81 recensioner från resenärerBaserat på 81 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enkelt lantliga hotell som är lokaliserat i Vilafranca. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Detta boende ligger 20. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 20 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 30 meter från denna egendom. Detta boende med endast 14 rum passar bra för en lugn vistelse. Trots att denna anläggning byggdes 1869 har den genomgått en renovering 2007. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. El Moli Hotel Rural tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. El Moli Hotel Rural erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Alla som valt detta boende kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Alla som valt detta boende kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Air Penedes
  Från561krPer natt

  Air Penedesstars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer font de les graus 2 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Vilafranca. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från den här egendomen. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Anläggningen har totalt 59 rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Air Penedes. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 2 är handikappsanpassat. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Domo
  Från739krPer natt

  Domostars

  Vilafranca, Barcelona , Carrer de francesc macia 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Vilafranca. Från detta hotell som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Totalt 44 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Domo. Hotellet byggdes år 1991. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Domo har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till detta hotell, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Pere III El Gran
  Från652krPer natt

  Pere III El Granstars

  Vilafranca, Barcelona , Placa del penedes 2 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 66 recensioner från resenärerBaserat på 66 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Vilafranca. Våra besökare hittar närmaste golfbana 12. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra besökare har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 40. 0 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 52 rum. Detta boende genomgick en renovering 2008. Kunderna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Pere III El Gran erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Endast små husdjur är tillåtna på denna anläggning. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Vilafranca

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här