5-stjärniga hotell i Barcelona

Se på kartan
5-stjärniga hotell i Barcelona

5-stjärniga hotell i BarcelonaFrån  337kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i Barcelona

 • Ohla Eixample
  Från2.520krPer natt

  Ohla Eixamplestars

  Eixample, Barcelona , Corsega 289 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 554 recensioner från resenärerBaserat på 554 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Eixample. Detta boende innefattar 94 trivsamma rum. Detta boende grundades år 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Ohla Eixample har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Gästerna kan vilja använda anläggningens garage. Resenärerna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Ohla Eixample erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom denna anläggning har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Casa Fuster
  Från3.161krPer natt

  Casa Fusterstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia, 132 132 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1728 recensioner från resenärerBaserat på 1728 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Casa Fuster är 105. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Casa Fuster är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangPå Casa Fuster kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från2.746krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2848 recensioner från resenärerBaserat på 2848 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Claris and Spa
  Från1.815krPer natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2228 recensioner från resenärerBaserat på 2228 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 124 trivsamma rum. Claris and Spa totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Claris and Spa?Det finns parkeringsplatser på Claris and Spa. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Claris and Spa. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Claris and Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OD Barcelona
  Från2.059krPer natt

  OD Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , C/ aragón, 300 (esquina c/ roger de llúria) 300 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 370 recensioner från resenärerBaserat på 370 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Eixample. Anläggningen har totalt 98 rum. Denna anläggnings byggår är 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på OD Barcelona håller öppet dygnet runt. OD Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Palace
  Från3.007krPer natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2048 recensioner från resenärerBaserat på 2048 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Eixample. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 125 ombonade rum. Detta boende renoverades 2009. El Palace är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. El Palace tillhandahåller babysängar på begäran. El Palace är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På El Palace kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från2.330krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2087 recensioner från resenärerBaserat på 2087 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. De 72 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2011. Alma Barcelona har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Alma Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Alma Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på Alma Barcelona kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Alma Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Gran Hotel la Florida
  Från1.679krPer natt

  Gran Hotel la Floridastars

  Sarria-området, Barcelona , Ctra de vallvidrera al tibidabo 83-93 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1391 recensioner från resenärerBaserat på 1391 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger cirka 7 kilometer från Barcelonas centrum med dess utbud av affärer, restauranger och barer, som alla är enkla att nå med hotellets gratis transferservice. Detta hotell, som ligger på en huvudgata som leder in till staden, har ett bekvämt läge cirka 15 kilometer från stranden. Anslutning till kollektivtrafiken finns direkt utanför hotellet. De eleganta rummen är spridda över 6 våningar. Rummen varierar från bekväma dubbelrum till lyxiga sviter utrustade med alla nödvändiga bekvämligheter för att kunna njuta av en oförglömlig vistelse. Resenärer som bor på detta exklusiva hotell kan använda hotellets alla exklusiva faciliteter, inklusive en trädgård som är idealisk för att strosa i solskenet, en bar och en luftkonditionerad à la carte-restaurang där gästerna kan njuta av utsökt mat. För fritidsaktiviteter finns en sötvattenpool med solstolar och parasoller, liksom bastu och solarium.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Från2.107krPer natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 352 recensioner från resenärerBaserat på 352 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Eixample är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på The One Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Små husdjur kan bo på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta The One Barcelona har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. The One Barcelona är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The One Barcelona. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bagues
  Från2.215krPer natt

  Baguesstars

  Las Ramblas, Barcelona , La rambla 105 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1023 recensioner från resenärerBaserat på 1023 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Las Ramblas. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Denna egendom ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Totalt 31 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Bagues. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  25  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här