5-stjärniga hotell i Barcelona

Se på kartan
5-stjärniga hotell i Barcelona

5-stjärniga hotell i BarcelonaFrån  373kr

5-stjärniga hotell Recommenderade i Barcelona

 • Majestic Hotel & Spa Barcelona
  Från3.435krPer natt

  Majestic Hotel & Spa Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia 68 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2880 recensioner från resenärerBaserat på 2880 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger på en av Barcelonas mest berömda gator, Passeig de Gràcia, bara ett stenkast från Gaudís Casa Batlló. Dess neoklassiska fasad är i perfekt kombination med en modern inredning. Det finns en takterrass med utomhuspool och därifrån har man en fantastisk utsikt över staden. Sevärdheter såsom Plaça de Catalunya, Las Ramblas och Sagrada Familia katedralen ligger inom gångavstånd.

  Se mer
 • Casa Fuster
  Från3.253krPer natt

  Casa Fusterstars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Passeig de gracia, 132 132 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1756 recensioner från resenärerBaserat på 1756 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som ligger inbäddad 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 220 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 4. 5 kilometer från detta hotell. Våra resenärer har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 3. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum på Casa Fuster är 105. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om kunderna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Casa Fuster är inte någon husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan dra fördel av hälso- och välbefinnandeutbudet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangPå Casa Fuster kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Claris and Spa
  Från2.727krPer natt

  Claris and Spastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Carrer de pau claris 150 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2267 recensioner från resenärerBaserat på 2267 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Paseo de Gracia. Från denna anläggning som är belägen 50 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta hotell ligger 2. 0 kilometer från närmaste strand. Denna anläggning innefattar 124 trivsamma rum. Claris and Spa totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Varför inte ta med dig din fyrfotade vän till Claris and Spa?Det finns parkeringsplatser på Claris and Spa. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Claris and Spa. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Om resenärerna behöver skämmas bort kan de utnyttja det som hälsoinrättningen erbjuder. Claris and Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • El Palace
  Från3.690krPer natt

  El Palacestars

  Eixample, Barcelona , Gran via de les corts catalanes 668 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2074 recensioner från resenärerBaserat på 2074 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett sofistikerat hotell som är lokaliserat i Eixample. Från detta hotell är det 1000 meter till närmaste strand. Våra kunder har 13. 1 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 125 ombonade rum. Detta boende renoverades 2009. El Palace är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. El Palace tillhandahåller babysängar på begäran. El Palace är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Detta är en husdjursvänligt anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. På El Palace kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The One Barcelona
  Från4.228krPer natt

  The One Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , Provença 277 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 383 recensioner från resenärerBaserat på 383 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Eixample är detta sofistikerade hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Detta hotell ligger 5. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 13. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Totalt 89 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på The One Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 3 är handikappsanpassat. Små husdjur kan bo på detta hotell. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta The One Barcelona har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. The One Barcelona är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på The One Barcelona. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alma Barcelona
  Från3.804krPer natt

  Alma Barcelonastars

  Paseo de Gracia, Barcelona , Mallorca 269-271 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2116 recensioner från resenärerBaserat på 2116 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Paseo de Gracia. Från denna egendom som är belägen 300 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Den närmaste stranden ligger 1. 5 kilometer från denna egendom. De 72 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Anläggningen totalrenoverades 2011. Alma Barcelona har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Alma Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Alma Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på Alma Barcelona kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. På Alma Barcelona kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eurostars Grand Marina GL
  Från2.310krPer natt

  Eurostars Grand Marina GLstars

  Las Ramblas, Barcelona , Moll de barcelona s/n - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2557 recensioner från resenärerBaserat på 2557 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Las Ramblas. Våra besökare hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Detta hotell ligger 3. 0 kilometer från närmaste strand. 291 välkomnande rum finns på anläggningen. Eurostars Grand Marina GL är från år 2002. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Eurostars Grand Marina GL håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som bor på Eurostars Grand Marina GL kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan tack vare alla de olika matuplevelserna verkligen njuta av sitt besök. De som bor på denna anläggning kan roa sig med den underhållning som står till buds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • OD Barcelona
  Från2.829krPer natt

  OD Barcelonastars

  Eixample, Barcelona , C/ aragón, 300 (esquina c/ roger de llúria) 300 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 400 recensioner från resenärerBaserat på 400 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Eixample. Anläggningen har totalt 98 rum. Denna anläggnings byggår är 2017. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på OD Barcelona håller öppet dygnet runt. OD Barcelona tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur som väger högst 5 kg är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Miramar Barcelona
  Från2.302krPer natt

  Miramar Barcelonastars

  Sants-Montjuic, Barcelona , Placa de carlos ibanez 3 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1194 recensioner från resenärerBaserat på 1194 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Sants-Montjuic. Från denna egendom som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Den närmaste stranden ligger 1000 meter från detta boende. De 75 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Den här anläggningen byggdes 2006. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Miramar Barcelona bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Endast små husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering och garage finns att tillgå. Gästerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fairmont Rey Juan Carlos I
  Från2.251krPer natt

  Fairmont Rey Juan Carlos Istars

  Området kring Camp Nou Stadium, Barcelona , Avinguda diagonal 661-671 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 30 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1451 recensioner från resenärerBaserat på 1451 recensioner från resenärer

  Detta fantastiska och lyxiga hotell från mitten av artonhundratalet är utmärkt avskilt, bredvid en park samt nära en vacker trädgård och har ett utmärkt läge mycket nära Avenida Diagonal. Inom området kommer gästerna att hitta ett antal kommersiella platser, restauranger och barer. I hotellet kan gästerna tillbringa ett avkopplande besök och samtidigt få underbar utsikt över havet och staden.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  28  Hotell - Barcelona
Sida  1  av  3
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här